Τελικά...οι δηλώσεις του Ρίμπο το καλοκαίρι μας έκαναν όντως μεγάλη ζημιά(που έλεγαν κάποιοι φίλοι εδώ...
)...μετά απο Γκαλλέτι,Μπράβο,Λεντέσμα,Λούα(2) διαβάστε και το παρακάτω:
Ντελγκάδο: "Ευκαιρία ο Ολυμπιακός"
Ο Σέζαρ Ντελγκάδο αποτελεί αναμφισβήτητα το μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για τον προσεχή Γενάρη. Ο Αργεντινός μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Red Believers», εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί μελλοντικά στους Πειραιώτες. «Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο και ο Ολυμπιακός αποτελεί μια τέτοια ευκαιρία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο «Τσέλο».
Αρχικά ο Ντελγκάδο αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους», λέγοντας πως: «Το όνειρο μου είναι να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να κάνω καριέρα στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που καλύπτει τους στόχους μου. Ενδιαφέρθηκε για εμένα πριν από λίγους μήνες , αλλά δεν έγινε η μεταγραφή. Αν έρθει μια νέα πρόταση τον Δεκέμβριο από τον Ολυμπιακό, από την πλευρά μου είναι καλοδεχούμενη. Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να ενδιαφέρεται για εμένα, θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με την ομάδα μου».
Ο άσος της Κρουζ Αζούλ, έδειξε να γνωρίσει αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως: «Τον έχω δει σε ορισμένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια μεγάλη ομάδα και ξέρω ότι πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, όπου παίρνει συνεχή πρωταθλήματα εδώ και χρόνια. Είναι σημαντικό το ότι παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Ο «Τσέλο» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε και τα κριτήρια που θα τον επηρέαζαν σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση σε άλλο σύλλογο. «Προσωπικά επιθυμώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θα μου δώσει αυτή την ευκαιρία. Έχω αποτυπώσει και στην μνήμη μου την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και το σήμα της ομάδας είναι εντυπωσιακό. Το σπουδαιότερο για ένα ποδοσφαιριστή είναι τι μπορεί να του προσφέρει μια ομάδα. Αν του παρέχει τις συνθήκες για να δουλέψει όπως πρέπει , να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να εκπληρώσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες. Για εμένα μετράει πολύ το πώς θα ζήσει η οικογένεια μου. Αν έρθουν έτσι τα πράγματα και παίξω στην Ελλάδα, καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει μια δυσκολία με τη γλώσσα. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί και τόσο μεγάλο εμπόδιο. Θα το συνηθίσουμε».
[move]
[/move]
[move]Είσαι στο μυαλό....κάτι μαγικό....όπου πας εσύ...πάντα θα'μαι εγώ...να σου τραγουδώ...[/move]