Επισκέπτης
ποσο γελοιοs μπορει να εισαιεσυ παρε τα πατατακια σου & τραβα στην πλατεια σου ειπαμε..
ποσο γελοιοs μπορει να εισαιεσυ παρε τα πατατακια σου & τραβα στην πλατεια σου ειπαμε..
Πάει αυτός.....θα μας τον αγοράσει ο...Αχμέτοφ ...δεν δείχνει και πολλά ρε γμτ....μακάρι να μας έβγαινε...αλλά το βλέπω κομματάκι δύσκολο....όλοι το βλέπουν αυτό(εκτός απο έναν... ;))καλημερα..ξεχασες τον παικταρα τον μενδρινο ρε φιλε..
Μπορεί...αν μας είχαν δώσει και τα καθαρά που έγιναν υπέρ μας(2 με ΟΦΗ,1 με ΑΡΗ) θα ήταν καλύτερα για εμάς.....όπως και αν δεν είχαμε φάει το οφσάϊντ απο την Λάτσιο(που στήνει μέχρι και τον...γεωπόνο του γηπέδου της) ακόμα καλύτερα θα είμαστε....Οι διαιτητεs ξεφτιλιζονται απο κεκτημενη ταχυτητα. Νομιζουν οτι σφυριζουν ελλαδα.
τελικα πρεπει να ειστε οι πιο αδικιμενη ομαδα του ελληνικου πρωταθληματοs. ΕΛΕΟS.Πάει αυτός.....θα μας τον αγοράσει ο...Αχμέτοφ ...δεν δείχνει και πολλά ρε γμτ....μακάρι να μας έβγαινε...αλλά το βλέπω κομματάκι δύσκολο....όλοι το βλέπουν αυτό(εκτός απο έναν... ;))
Μπορεί...αν μας είχαν δώσει και τα καθαρά που έγιναν υπέρ μας(2 με ΟΦΗ,1 με ΑΡΗ) θα ήταν καλύτερα για εμάς.....όπως και αν δεν είχαμε φάει το οφσάϊντ απο την Λάτσιο(που στήνει μέχρι και τον...γεωπόνο του γηπέδου της) ακόμα καλύτερα θα είμαστε....
βρε γκιοζη το προηγουμενο σαββατο μας μπινελικωνες & σημερα ηρθες να μας πεις τι???οτι ο βλακας ο ζωγραφος μας εδωσε πεναλτυ λογω κεκτημενης ταχυτητας???τι συζητηση να κανουμε μαζι σου απο την στιγμη που γραφεις ολες αυτες τις παπαριες που γραφεις & εδω & στο θρεντ του αρθρου44 για εμας???αντε στην πλατεια σου ροζ πανθηρουλη να φας τα πατατακια σου..αιωνιε ε αιωνιε..ποσο γελοιοs μπορει να εισαι
Για ποιές χρονιές μιλάς???Γιατί εγώ μιλάω για φέτος.....έχω πεί πως καμία ομάδα απο τις 3 μεγάλες καθώς και ΠΑΟΚ-ΑΡΗ(όταν παίζουν ειδικά με μικρές) δεν πρέπει να μιλάνε για διατησία.....αλλά αν μιλάς για φέτος....μάλλον δεν τα βλέπεις και πολύ καθαρά τα πράγματα.....αν θές να το γυρίσεις στην πλάκα...πέστο για να κάνουμε παρέα...αν θές αντιπαράθεση...αλλού...βαριέμαι....τελικα πρεπει να ειστε οι πιο αδικιμενη ομαδα του ελληνικου πρωταθληματοs. ΕΛΕΟS.
Ρε παιδιά σταματήστε να ζητάτε Έλεος .... ζήτήστε έλαιο ή ακόμα καλύτερα βαζελίνη .... ολόκληρη χρονιά έχετε μπροστά σας και τον δαφνοστεφανωμένο ....(από)...πίσω σαςτελικα πρεπει να ειστε οι πιο αδικιμενη ομαδα του ελληνικου πρωταθληματοs. ΕΛΕΟS.
Λές να παίζει ρόλο η επόμενη αγωνιστική του Ολυμπιακού ?????Ρε παιδιά σταματήστε να ζητάτε Έλεος .... ζήτήστε έλαιο ή ακόμα καλύτερα βαζελίνη .... ολόκληρη χρονιά έχετε μπροστά σας και τον δαφνοστεφανωμένο ....(από)...πίσω σας
ζωγραφιζεις μεγαλε..Ρε παιδιά σταματήστε να ζητάτε Έλεος .... ζήτήστε έλαιο ή ακόμα καλύτερα βαζελίνη .... ολόκληρη χρονιά έχετε μπροστά σας και τον δαφνοστεφανωμένο ....(από)...πίσω σας
και ο συνονοματος μου επίσης .... απλα άλλους ΠΕΛΑΤΕΣ αυτός άλλους εμείςζωγραφιζεις μεγαλε..
Ενω την περσινη χρονια μας πηγε η διαιτησια που περναμε πεναλτι μονο αν ηταν προεκλογικη περιοδος.Για ποιές χρονιές μιλάς???Γιατί εγώ μιλάω για φέτος.....έχω πεί πως καμία ομάδα απο τις 3 μεγάλες καθώς και ΠΑΟΚ-ΑΡΗ(όταν παίζουν ειδικά με μικρές) δεν πρέπει να μιλάνε για διατησία.....αλλά αν μιλάς για φέτος....μάλλον δεν τα βλέπεις και πολύ καθαρά τα πράγματα.....αν θές να το γυρίσεις στην πλάκα...πέστο για να κάνουμε παρέα...αν θές αντιπαράθεση...αλλού...βαριέμαι....
και με αλλα υλικα..με μπογιες ο βινσεντ,με χυσαμολ εμεις..και ο συνονοματος μου επίσης .... απλα άλλους ΠΕΛΑΤΕΣ αυτός άλλους εμείς
Aκου πολυξερε μια και εχειs αποψη σε ολα τα θρεντ. Oποιοs σου λεει πραγματα αντιθετα απο αυτα που νομιζειs ειναι εχθροs του θρυλου και θελει το κακο σου. Εσυ που μια ζωη εισαι αδικημενοs απο αποφασειs διαιτητων και δικαστηριων. Οσο για το αιωνιοs τιμη μαs γατουλη πολυξεροπουλε μακαρι να γινειs και εσυ.βρε γκιοζη το προηγουμενο σαββατο μας μπινελικωνες & σημερα ηρθες να μας πεις τι???οτι ο βλακας ο ζωγραφος μας εδωσε πεναλτυ λογω κεκτημενης ταχυτητας???τι συζητηση να κανουμε μαζι σου απο την στιγμη που γραφεις ολες αυτες τις παπαριες που γραφεις & εδω & στο θρεντ του αρθρου44 για εμας???αντε στην πλατεια σου ροζ πανθηρουλη να φας τα πατατακια σου..αιωνιε ε αιωνιε..
Αν θυμάμαι καλά......είχαμε να πάρουμε πέναλντι...σε συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς...ένα ολόκληρο πρωτάθλημα....και δεν μιλάμε για αμφισβητούμενα.....για πέναλντι μαρς μπροστά στα μάτια των διατητών....Ενω την περσινη χρονια μας πηγε η διαιτησια που περναμε πεναλτι μονο αν ηταν προεκλογικη περιοδος.
εχεις μπερδεψει τα θρεντ..εγω ουτε ειμαι,ουτε & θα γινω ποτε αιωνιος..για "μερακληδες" να ψαχνεις στο θρεντ "τραβελια με προσοντα" η κατηφορισε απο την πλατεια & στην συγγρου θα βρεις οτι τραβαει η ψυχη σου & οχι μονο..Οσο για το αιωνιοs τιμη μαs γατουλη πολυξεροπουλε μακαρι να γινειs και εσυ.
Η πρωτη φορα που συμφωνο απολυτα. Το θεμα ειναι ποιοs ευνοειται πιο πολυ απο τουs 3 του ΠΟΚ. Οι μικροτερεs oμαδεs μια ζωη αδικουνται. Αυτο σου λεω τοσο καιρο . Αν στη θεση του ολυμπιακου ηταν ο πανιωνιοs η οποια ομαδα εκτοs ΠΟΚ Θα ειχε φαει τετοια ποινη μεχρι και Β θα εφτανε ταχα για παραδειγματισμο.Για ποιές χρονιές μιλάς???Γιατί εγώ μιλάω για φέτος.....έχω πεί πως καμία ομάδα απο τις 3 μεγάλες καθώς και ΠΑΟΚ-ΑΡΗ(όταν παίζουν ειδικά με μικρές) δεν πρέπει να μιλάνε για διατησία.....αλλά αν μιλάς για φέτος....μάλλον δεν τα βλέπεις και πολύ καθαρά τα πράγματα.....αν θές να το γυρίσεις στην πλάκα...πέστο για να κάνουμε παρέα...αν θές αντιπαράθεση...αλλού...βαριέμαι....
Γατουλη βλεπω τα μερη τα ξερειs καλα.Για να τα προτεινειs kατι παραπανω θα ξερειs θα εχειs πολλεs εμπειριεs να μαs τιs πειs γατουλη ατιμουλη και πονηρουλη. ΚΑΙ δεν σου φαινοταν.εχεις μπερδεψει τα θρεντ..εγω ουτε ειμαι,ουτε & θα γινω ποτε αιωνιος..για "μερακληδες" να ψαχνεις στο θρεντ "τραβελια με προσοντα" η κατηφορισε απο την πλατεια & στην συγγρου θα βρεις οτι τραβαει η ψυχη σου & οχι μονο..
Συμφωνούμε...διαφωνόντας!!!!Και φέτος και ειδικά πέρσι ο Ολυμπιακός δεν έχει ευνοηθεί....πέρσι το πήρε σχετικά άνετα.....αυτή είναι η μεγάλη ομάδα φίλε.....εγώ,αν δεις μετά τον αγώνα με τον Αρη,δεν τα είχα με τον διατητή που δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλντι...με την ομάδα τα είχα....που δεν του έριξε άλλο ένα γκόλ,που ήταν κακή για να τελειώσει ο αγώνας....απλά μην βλέπεις πάντα φαντάσματα....το θέμα είναι τι κάνεις εσύ....πάρε παράδειγμα στο μπάσκετ....ο βάζελος ευνοείται συνέχεια...σε όλα τα επίπεδα....δες περσινούς τελικούς...δες αποφάσεις δικαστηρίων....πρώτη φορά ομάδα που έπαιζε εκτός έφαγε μεγαλύτερη ποινή απο τον γηπεδούχο....αλλά εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να αγοράζουμε μεγάλους παίχτες.....πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές....αλλιώς δεν γίνεται....φυσικά έχει και καλή ομάδα ο βάζελος.....βλέπεις πως και στο ποδόσφαιρο αυτό πάνε να κάνουν...αλλά η αγωνιστική διαφορά είναι χαώδης....και έτσι δεν γίνεται δουλειά....Η πρωτη φορα που συμφωνο απολυτα. Το θεμα ειναι ποιοs ευνοειται πιο πολυ απο τουs 3 του ΠΟΚ. Οι μικροτερεs oμαδεs μια ζωη αδικουνται. Αυτο σου λεω τοσο καιρο . Αν στη θεση του ολυμπιακου ηταν ο πανιωνιοs η οποια ομαδα εκτοs ΠΟΚ Θα ειχε φαει τετοια ποινη μεχρι και Β θα εφτανε ταχα για παραδειγματισμο.
την περιοχη ροζ πανθηρουλη την ξερω απο τις απειρες φορες που εχω ερθει στο αχουρι σας να σας βατεψω..γκε-γκε???Γατουλη βλεπω τα μερη τα ξερειs καλα.Για να τα προτεινειs kατι παραπανω θα ξερειs θα εχειs πολλεs εμπειριεs να μαs τιs πειs γατουλη ατιμουλη και πονηρουλη. ΚΑΙ δεν σου φαινοταν.
συμφωνο ειδικα περσι αν και δεν ησουνα τοσο καλοs τουs εδινεs τουs εδινεs το πρωταθλημα και αυτοι λεγανε[παο-αεκ] ευχαριστουμε δεν μπορουμε ηταν δυο ταχυτητεs πιο κατω.Τωρα για το αλλο εχειs απολυτο δικιο ναι μεν ευνοουνται αλλα ειναι και δυο κλασειs παραπανω απο ολουs γιατι εχουν τον ιδιο κορμο χρονια. θυμησου περσι πωs εχασα σε ενα αδιαφορο για αυτουs παιχνιδι και θα καταλαβειs πολλα. Παντωs ξερειs oτι μονο με χρημα δεν γινονται ομαδεs.Συμφωνούμε...διαφωνόντας!!!!Και φέτος και ειδικά πέρσι ο Ολυμπιακός δεν έχει ευνοηθεί....πέρσι το πήρε σχετικά άνετα.....αυτή είναι η μεγάλη ομάδα φίλε.....εγώ,αν δεις μετά τον αγώνα με τον Αρη,δεν τα είχα με τον διατητή που δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλντι...με την ομάδα τα είχα....που δεν του έριξε άλλο ένα γκόλ,που ήταν κακή για να τελειώσει ο αγώνας....απλά μην βλέπεις πάντα φαντάσματα....το θέμα είναι τι κάνεις εσύ....πάρε παράδειγμα στο μπάσκετ....ο βάζελος ευνοείται συνέχεια...σε όλα τα επίπεδα....δες περσινούς τελικούς...δες αποφάσεις δικαστηρίων....πρώτη φορά ομάδα που έπαιζε εκτός έφαγε μεγαλύτερη ποινή απο τον γηπεδούχο....αλλά εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να αγοράζουμε μεγάλους παίχτες.....πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές....αλλιώς δεν γίνεται....φυσικά έχει και καλή ομάδα ο βάζελος.....βλέπεις πως και στο ποδόσφαιρο αυτό πάνε να κάνουν...αλλά η αγωνιστική διαφορά είναι χαώδης....και έτσι δεν γίνεται δουλειά....
μη μου εκνευριζεσαι γατουλη δεν θα σε παρεξηγεισει κανεναs o στη ζωη ειναι.....την περιοχη ροζ πανθηρουλη την ξερω απο τις απειρες φορες που εχω ερθει στο αχουρι σας να σας βατεψω..γκε-γκε???