Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το θεμα ειναι οτι Μιλαμε για εναν Αμυντικογενη παιχτη!
Εγω παντως Πραγματικα Παιχτη που να τα κανει ΟΛΑ μεσα στο Γηπεδο Δεν εχω ξαναδει(Στα Ελληνικα Γηπεδα)
αυτό είναι το μυστικό πράκτορα......

Επισκέπτης
Ειναι Θεμα Προπονησης και Προπονητη!!!
κατι που π.χ. ΔΕΝ γινεται στον Βαζελο με τον Νινη.....
παει αυτος..
gata_l.jpg

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μιλανε ολοι,μιλανε & οι σιχαμενοι..
prasini_l.jpg

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν και συμφωνώ και με τον΄σύντροφο πλέσουρα και τον περσόνα, εμένα αυτό το γκόλ μου θυμισε το μεγάλο Γ. Σιδέρη. Αυτός και ο μεγιστος Υβ ήταν τα μόνα σεντερ φορ του Θρύλου που με κατά μέτωπον επιθέσεις παρέσερναν τις αντίπαλες αμυνες και σκοράριζαν.
Αν βρεί κανένας κανένα σχετικό βιντεάκι και το ποστάρει θα ήμουν υπόχρεως.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Σχετικά με Τοροσίδη:

Έτσι και συνεχίσει στο επίπεδο των τελευταίων του εμφανίσεων, φέτος θα είναι η χρονιά του. Όπως σωστά έχει ειπωθεί, είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και στην κατάλληλη ηλικία για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η απορία μου είναι "ποιά είναι η θέση που του ταιριάζει καλύτερα?". Θυμάμαι όταν πρωτοήρθε από τη Ξάνθη, έπαιζε ως μπακ. Εκείνη τη μισή χρονιά (γιατί ήρθε τον χειμώνα) σκόραρε σε αρκετά παιχνίδια και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά και επιθετικά. Επί Λεμονή σε πρωτάθλημα & CL, άρχισε να παίζει και στο κέντρο (πλάγια & άξονα). Όποτε υπήρχαν τραυματισμοί, βοήθησε και στο κέντρο της άμυνας. Επί Βαλβέρδε περιορίστηκε στα πλάγια αλλά πάλι κάλυψε επιτυχημένα τις όποιες απουσίες σε άλλες θέσεις. Στην εθνική έπαιζε και ως αριστερό μπακ αλλά οκ αυτό δεν πιάνεται γιατί δε μπορούσε να παίξει και κανας άλλος, πάντως δεν τα πήγε και άσχημα. Γενικότερα, μπορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα να προσφέρει παντού λόγω ταλέντου/ποιότητας αλλά δύσκολα θα το κάνει αυτό σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Εσείς για τι θέση τον κόβετε?

Τέλος, επειδή φέτος το χειμώνα γίνεται το Africa Nations Cup και πάντα κατεβαίνουν σχεδόν όλοι οι αστέρες, είναι αρκετές οι ομάδες που προχωράνε σε μεταγραφές για να καλύψουν τις απουσίες που τους δημιουργούνται. Εκτός από Ντρογκμπά και Ετό, οι περισσότεροι καλοί αφρικανοί αγωνίζονται στις θέσεις "κέντρο-πλάγια-άμυνα" (δηλαδή πάνω-κάτω στου Τοροσίδη). Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Τοροσίδης μάλλον θα είναι από τους κλασικούς παίχτες-ψιλοαποκάλυψη της φετινής σεζόν, μου δίνουν την εντύπωση ότι άμα συνεχίσει έτσι παίζει να την κάνει από αυτόν τον χειμώνα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
prasini_l.jpg
απορώ τι ναρκωτικά τους δίνουν.
οι βάζελοι και οι αεκατζούδες λένε περισσότερες μαλακίες σε μία μέρα απ' ότι ο σεφερλής σε ένα χρόνο.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
prasini_l.jpg

Τα συνεταιρακια επιασαν δουλεια ..
Την Κυριακη θα δειτε τι γελιο εχει να πεσει και ποσο θα στεναχωρηθουν ολοι τους που το αεκακι θα ανοιξει τα μπουτια του.
Ολοι τους και μονοι μας αδερφια, εμπεδωστε το.

12 ο Τζολε 11 εσεις, μπουρδελο αεκακι να πας να γαμηθεις!!!!!!!!!!

[size=30pt]AGAINST ALL ODDS
G7
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom