Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε τα μουνια..
με αντιγραφουν..
ΑΙΣΧΟΣ..

Κλάψτε τώρα !!!
http://[URL unfurl="true"]www.bam.gr/uploads/Photos/429407E.jpg[/img[/URL]]
Ναι, αν το λέγαμε πριν μία εβδομάδα δεν θα το πιστεύαμε ούτε εμείς… Ο Θρύλος μέσα σε οκτώ ημέρες πέτυχε τρεις μεγάλες νίκες και έριξε στο καναβάτσο (…δεν μας νοιάζουν οι Ολλανδοί!), το μεγαλύτερο κομμάτι των αντι-Ολυμπιακών αυτής της χώρας.

Θρίαμβος στην Τούμπα και ...τούμπα οι χειροκροτητές του Παναθηναϊκού. Από μισή …τούμπα οι υπόλοιποι.

Θρίαμβος επί του ΑΕΚ, τέζα (εντελώς πια!) ΑΕΚτζήδες και Παναθηναϊκοί….

Οι ψυχάρες του Θρύλου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα. «Το Σάββατο το βράδι θα βλέπετε την πλάτη μας…» και έχουμε την εντύπωση ότι όπου να’ναι θα πιάσουν και το υπόλοιπο του μηνύματος, το «…πρωτάθλημα θα πάρω εγώ, ξανά θα τρελαθώ….» .

Οσο για τα πέναλτι που ζητάνε οι ΑΕΚτζήδες, ένα έχουμε να πούμε. Δεν ήταν τρία, ήταν δεκατρία. Μπορεί και εικοσιτρία. Στο τέλος όμως μείνανε …χωρίς τις δεκάδες!

Φυσικά, το ευγενές ΜΜΕ που μετέδιδε τον αγώνα, μας πληροφόρησε ότι ήταν πολλά τα πέναλτι. Αλλά βέβαια, οι ίδιοι έλεγαν πως ο Κάμπορα έκανε θέατρο…

Στο προκείμενο όμως, αυτό που έμεινε σαν συμπέρασμα είναι ότι ο «μισός» Ολυμπιακός, αυτός που κτίστηκε στραβά από τον αστείο προπονητή, αυτός που έμεινε χωρίς μεταγραφές, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΑ !

Ο Θρύλος θα μπορούσε να έχει και «αέρα» βαθμών τώρα, αν δεν είχε πετάξει στα σκουπίδια εκείνους τους 2 πόντους με τη Καβάλα.
Και πάλι όμως, ο «αέρας» έχει γεμίσει τα πανιά μας και μάλιστα, όχι με τη βοήθεια των διαιτητών αλλά με τη λεβεντιά των παικτών που περνάνε στο χαβαλέ από Τούμπα και ΟΑΚΑ…

Μπράβο σε όλα τα παιδιά του Θρύλου. Μπράβο στους Μπάντοβιτς και Νινιάδη που «ανέστησαν» την ομάδα. Μπράβο και στον Ζίκο…

Τώρα, ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ και φυσικά, ΚΛΑΨΤΕ ! Ολοι σας…

[URL unfurl="true"]http://www.bam.gr/page.ashx?pid=2&aid=187775[/URL]

Επισκέπτης
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
http://[URL unfurl="true"]www.gavros.gr/Images/01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gavros.gr/Images/02.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gavros.gr/Images/1-2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gavros.gr/Images/fot6.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gavros.gr/Images/fot.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bam.gr/uploads/Photos/429418.jpg[/img[/URL]]

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ μεσα στο οακα !!!
Ολοι ηταν ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ που αν συννεχισει ετσι θα εξελιχθει σε νεο Ζιοβαννι!!!!
Τι γκολαρα ηταν η Δευτερη???? αληθεια Ποσο Κανει αυτος ο Παιχτης????
Ολα τα παιδια πηγαν καλα!!! Αρκετα Καλυτερος και ο Λεοναρντο σε σχεση με αλλα Παιχνιδια.....
Αν κερδιζουμε τα Παιχνιδια με Τετοια Ψυχη και Μυαλο ο ΘΡΥΛΟΣ θα ειναι στην Γνωστη του Θεση και αυτον τον Μαη!!!

Το λεω Χρονια τωρα .....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι χειροτεροι απο ΟΛΟΥΣ ξεπερασαν και τους μπαοκτζηδες σε κλαψα μιζερια και σκιψιμο....
Πραγματικη ΝΤΡΟΠΗ για αυτους που κανουν το ασπρο-μαυρο και δεν τολμουν να παραδεκτουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ....
τους καταλαβαινω βεβαια αφου σκοπος της κλαψομιζερης ζωης τους ειναι να Κερδισουν ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και να "πληρωθουν" απο τα αφεντικα τους....
αφου ειναι Ετσι λοιπον η ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο Ναος Πρεπει να ειναι ΓΕΜΑΤΟΣ το Σαββατο!!!
Καρφιτσα να μην Πεφτει !!!
απο το 1 εως το 90 να Σπρωχνουμε τα παιδια που Παιζουν καθε 3 Μερες Παιχνιδι!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα ξεφύγω λιγάκι από το ενθουσιασμένο ύφος μέχρι τώρα.
1. η ομάδα εξακολουθεί να παίζει ταμπούρο. Οπότε δυστυχώς και στα επόμενα ματς θα δούμε κλειστό σκορ και νίκες με μικρή διαφορά - στο γκολ. Οι καρδιακοί καλό είναι να αποφεύγουν την παρακολούθηση.
2. Η ομάδα δείχνει σκληροτράχηλη. Πρέπει όμως σιγά σιγά να δουλευτούν επιθετικοί αυτοματισμοί ρε γμτ. Δεν το αντέχω να τρώω τα νύχια μου ΚΑΙ με τις ομάδες που είναι κάτω από το μισό του βαθμολογικού πίνακα.
3. Αναζητούσαμε ηγέτη μετά τον Τζόλε (που τον βρίζανε πολλοί, αλλά ας μη το θίξουμε). Ο Μπιλ μας κάνει ή χρειαζόμαστε κι άλλα; Σεμνός, χωρίς πολλές φανφάρες και μαλακίες, αγρίμι στο γήπεδο, παικταράς....

Ακόμα και στην κατήφια της προεκλογικής περιόδου....ΜΟΝΟ ΕΣΥ

Επισκέπτης
Ολά τα παιχνίδια champions league εκτός έδρας τα έχει και φέτος η Νova; :think:
Y.Γ.Ρε γμτ πάλι θα τρέχω στις καφετέριες;!!! :headbang:

Επισκέπτης
καλημερα χαρτινοι πρωταθλητες..
η ηθικη ψωλαρπαχτρα παλι στο κλαμα..
η μαρθα βουρτση ξαναζει..
η θεια του βασιλακη ομως πεθανε..
Η σελίδα δεν βρέθηκε
Λυπούμαστε αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο RENA MANIOU journalist δεν υπάρχει
.
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ετσι μωρη αγαμητη πατσαβουρα..
ψοφααααααααααααααααααααααααααααα..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα χαρτινοι πρωταθλητες..
η ηθικη ψωλαρπαχτρα παλι στο κλαμα..
η μαρθα βουρτση ξαναζει..
η θεια του βασιλακη ομως πεθανε..
Η σελίδα δεν βρέθηκε
Λυπούμαστε αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο RENA MANIOU journalist δεν υπάρχει.
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ετσι μωρη αγαμητη πατσαβουρα..
ψοφααααααααααααααααααααααααααααα..
Tην Κατεβασε η Πατσαβουρα ΓΝΗΣΙΑ ΚΛΑΨΟΑΕΚΤΖΟΥ!!!!!!
Ηταν Μεγαλη η ΤΣαπου του Bill και τωρα του Γραφει οτι να ναι!!!!

A ρε Μπιλ ΠΑΙΧΤΑΡΑ τους εκανες να "Πεσουν κατω" παλι Εχθες!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Tην Κατεβασε η Πατσαβουρα ΓΝΗΣΙΑ ΚΛΑΨΟΑΕΚΤΖΟΥ!!!!!!
Ηταν Μεγαλη η ΤΣαπου του Bill και τωρα του Γραφει οτι να ναι!!!!

A ρε Μπιλ ΠΑΙΧΤΑΡΑ τους εκανες να "Πεσουν κατω" παλι Εχθες!!!!

απίστευτη γκολάρα μάγκες.
το καλύτερο αμυντικό χαφ νομίζω που έχει βγάλει η Ελλάδα με τον Κουσουλάκη και τον Δώνη.

Επισκέπτης
απίστευτη γκολάρα μάγκες.
το καλύτερο αμυντικό χαφ νομίζω που έχει βγάλει η Ελλάδα με τον Κουσουλάκη και τον Δώνη.
τι αμυντικο χαφ ρε μαλακα???
τα παντα ολα λεμε..

με αντιγραφουν ολοι ρε..κατι πρεπει να γινει..
εδω δες..

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Προσπαθησα να θυμηθω αν εχουμε δει ωραιοτερο και πιο καύλα γκολ τα τελευταια χρονια. Αυτα που μου ρθαν προχειρα στο μυαλο ηταν ;

◦Καραπιαλης, (στην ιδια εστια με το χθεσινο) τη λόμπα στο Βαντσικ, στην αειμνηστη τεσσαρα, απο πασα του (παππου πινει χασις και κοκα, γεια σου γκογκα, γεια σου )γκοοογκααα.
◦Τζιοβαννι, λομπα στο Μοντραγκον, το τριτο γκολ στη Γαλατασαραι, στο αληστου μνημης 3-0 στη ριζουπολη
◦Καστιγιο, στον Μπαοκ , Καραισκακη, μετα απο 7 πασες με ζιο-ριβαλντο
◦Καστιγιο, το τριτο, τελικος κυπελλου στην Αεκ 3-0, περνώντας οποιον ευρισκε μπροστα του απο αριστερα
◦Αναστό, αναποδο ψαλιδι στο Καρισκακη με Λαρισα
◦Γιαννακοπουλος , λομπα απο 40 μετρα, οακα, με πορτο απο μπαλλια του ιβιτς
Παντως ρε παιδια, δεν ξερω αν ειμαι ακομα φορτισμενος απο χτες, αλλα σαν το χτεσινο δεν ηταν κανενα. Φωναζα σα χαζος μες στο σπιτι, δεν μπορουσα να σταματησω............ σαν να 'χει χτυπησει το κουδουνι,  ν' ανοιξεις,  και να ναι στην πορτα η παμελα αντερσον, η μπελλουτσι, η τζολι και να σου ζητησουν ευγενικα να τις παρεις......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προσπαθησα να θυμηθω αν εχουμε δει ωραιοτερο και πιο καύλα γκολ τα τελευταια χρονια. Αυτα που μου ρθαν προχειρα στο μυαλο ηταν ;

◦Καραπιαλης, (στην ιδια εστια με το χθεσινο) τη λόμπα στο Βαντσικ, στην αειμνηστη τεσσαρα, απο πασα του (παππου πινει χασις και κοκα, γεια σου γκογκα, γεια σου )γκοοογκααα.
◦Τζιοβαννι, λομπα στο Μοντραγκον, το τριτο γκολ στη Γαλατασαραι, στο αληστου μνημης 3-0 στη ριζουπολη
◦Καστιγιο, στον Μπαοκ , Καραισκακη, μετα απο 7 πασες με ζιο-ριβαλντο
◦Καστιγιο, το τριτο, τελικος κυπελλου στην Αεκ 3-0, περνώντας οποιον ευρισκε μπροστα του απο αριστερα
◦Αναστό, αναποδο ψαλιδι στο Καρισκακη με Λαρισα
◦Γιαννακοπουλος , λομπα απο 40 μετρα, οακα, με πορτο απο μπαλλια του ιβιτς
Παντως ρε παιδια, δεν ξερω αν ειμαι ακομα φορτισμενος απο χτες, αλλα σαν το χτεσινο δεν ηταν κανενα. Φωναζα σα χαζος μες στο σπιτι, δεν μπορουσα να σταματησω............ σαν να 'χει χτυπησει το κουδουνι,  ν' ανοιξεις,  και να ναι στην πορτα η παμελα αντερσον, η μπελλουτσι, η τζολι και να σου ζητησουν ευγενικα να τις παρεις......
Σωστος!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για μένα το καλύτερο ήταν το χθεσινό.
Οποιος ξέρει μπάλλα καταλαβαίνει ότι για να βάλεις τέτοιο γκολ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΑΛΤΣΟ πρέπει ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.
Απλά πράματα.
Δύναμη, τρίμπλα, τσαμπουκάς, σήκωμα κεφάλι την κατάλληλη στιγμή, απόφαση για λόμπα, χρήση εξωτερικού, όλα τέλεια.
Απλά το καλύτερο γκολ που έχω δει σε ελληνικά γήπεδα.
Ποιά ψαλιδάκια και παπαριές μου λες ρε.......
Ο άνθρωπος έκανε εχθές με μια φάση τα πάντα.
Μάρκαρε, έκλεψε, ντρίμπλαρε, έκανε σπριντ, ψώνισε το τέρμα, έβαλε τεχνική, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

έχω δει γκολ με ντρίμπλες αλλα Μέσι με άριστη τεχνική και τελείωμα, αλλά γκολ που παίκτης ΚΛΕΒΕΙ ως ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ τη μπάλλα και κάνει κάτι Τζιοβανίστικο ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΑΤΑΔΕΙ...
Και είναι και από τραυματισμό.........

Στανντινγκ οβέιτιον από όλο το γήπεδο είναι αυτό το γκολ........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν το ξανακανει,τοτε μπορει ν' αρχισω τους παραλληλισμους με τον ΘΕΟ..
μεχρι τοτε ειναι ιεροσυλια να τον συγκρινετε με τον ΘΕΟ ή με τον ΜΠΙΛΑΡΟ..
ντροπη ρε..

εγώ απομονώνω μια φάση.
Ο μόνος αμυντικογενής παίκτης που μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει αυτό που έκανε ο τοροσίδης ειναι ο Τζέρραρντ.
Τελεία.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγώ απομονώνω μια φάση.
Ο μόνος αμυντικογενής παίκτης που μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει αυτό που έκανε ο τοροσίδης ειναι ο Τζέρραρντ.
Τελεία.
Το θεμα ειναι οτι Μιλαμε για εναν Αμυντικογενη παιχτη!
Εγω παντως Πραγματικα Παιχτη που να τα κανει ΟΛΑ μεσα στο Γηπεδο Δεν εχω ξαναδει(Στα Ελληνικα Γηπεδα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom