[size=15pt]
H μισότρελλη Θεία Τοροσίδη ξαναχτυπά...[/size]
" Περιφρονω την οργη σου,ακομη και αν φτανει στα περατα της γης,στα εσχατα της Θαλασας,εκει οπου ποτε δεν φτανει τι χαδι τιυ Ηλιου ουτε η πνοη του ανεμου....Ακομη και αν σφυριζοντας εκει και εδω εγω θα σε περιφρονω..''Άποσπασμα απο ΙΛΙΑΔΑ
ΑΣΧΕΤΟ-ΣΧΕΤΙΚΟ!
Παμε λοιπον στο αυριανο αγωνα μεταξυ της ΑΕΚ και ΟΣΦΠ!
Παλι θα γελασω πολυ με το sow που θα δωσει ο Kill Bill για μενα!!
Α ναι αυτο πρεπει να το αποσαφηνισω,ο kill bill οταν πανηγυριζει τοσο εξαλλα,δεν πανηγυριζει για την υποτιθεμενη αγαπημενη του αμαδα,πανηγυριζει για να μου τη...σπασει!!!
Αυτο ειναι ενα αλλου τυπου 'σχιζοφρενειας'...
Το παιδακι ειναι τοσο κολλημενο μαζι μου που με κανει να ανησυχω...
Καθεται και με κατηγορει παντου,και κυριως αυτο που λεει ειναι οτι; ΘΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!!!!!
Τωρα τι θα μου δειξει και γιατι ολημερις και ολονυκτις εχει το μυαλο του στο πως θα με εκδικηθει,επειδη εκανα το τερστιο σφαλμα και δεν τον ακολουθησα στην νεα του ομαδα,παρα παρεμεινα πιστη στης ιδεες μου,ειλικρινα δεν γνωριζω..Αλλα απο αυτον τν ανθρωπο που κατ εμε ειναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΑ ολα μπορει να τα περιμενει κανεις!
Συμβαινου τρελλα και ασυλληπτα πραγματα!!Μια ολοκληρη ΠΑΕ καθεται και τα βαζει μαζι μου επειδη το απαιτει ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!!
Εχει απο κοντα και τους παπαγαλους τους που τους χρυσοπληρωνει για να γραφουν πηχαιους τιτλους για τον νεο αρχηγο της ομαδας,θαρρεις και οι υπολοιποι ξαφνικα ειναι ανυπαρκτοι....
Αυτο το ντερμπυ με τις εμμονες του το χει καταντησει προσωπικη μας υποθεση,δεν καταλαβαινει τιποτα και σαρωνει στο περασμα του τα παντα,αρκει να μου την ...φερει!!
Ποιος zamprota και ποιος Κακα,δεν υπαρχουν αυτοι..
Υπαρχει μονο ενας ο kill bill...
Περιμενω με αγωνια να δω τις αντιδρασεις του ξανα μεσα στο ΟΑΚΑ...
Ετσι οπως φουσκωσαν τα ανυπαρκτα μυαλα του,φοβαμαι πως δεν θα αρκεστει στις χειρονομιες του πρωτου του ντερμπυ με την ΑΕΚ απο οπου ζητουσε απο τους οπαδους μας να το βουλωσουν...Φοβαμαι πως θα προχωρησει σε πιο χυδαιες κινησεις,ειδικα τωρα που χει διπλα του και τη Ζωντοχηρα που την αρπαξε απο τα χερια του Ανδρεα.
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΛΑ!!
ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ!!!!
Υ,Γ
Σε περιμενω στο ΟΑΚΑ θελω να κανεις εστω μια χειρονομια σε βαρος οπαδων της ομαδας που σε ανεδειξε αφου σου ειχε κανει την τιμη να σε ζητησει απο την Ξανθη,και που την πουλησες τελευταια στιγμη για 3 ψωροευρω παραπανω..
Σε περιμενω...Ελα ξανα με τσαμουκα..
ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ!!!
ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΣΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΝ!!ΜΕΓΑΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ...