Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=10pt]Γαβραάμ![/size]
Το ποδόσφαιρο έχει πολλές άσχημες πλευρές. Από πολλές απόψεις. Περιέχει μάλιστα συχνά και τον παράγοντα της αδικίας.

Το ποδόσφαιρο δημιουργεί όνειρα, παραστάσεις, ήρωες και γαλουχεί – τις περισσότερες φορές – τις νέες γενιές με εικόνες που θα τις συνοδεύουν θετικά στο υπόλοιπο της ζωής τους. Για αυτό και είναι το άθλημα που δεν πρόκειται ποτέ να εξαφανιστεί…

Μιλώντας για «αδικίες», μπορούμε να συμπεριλάβουμε έναν μάλλον απαράβατο όρο. Το ότι δηλαδή οι αμυντικοί δεν κλέβουν ποτέ την παράσταση και μένουν στη σκιά των επιθετικών.

Η αφορμή για το κείμενο αυτό είναι φυσικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ένα νέο παιδί που από την πρώτη του μέρα στον Ολυμπιακό δείχνει ότι είναι γεννημένος «γαύρος». Γι’αυτό και τον βαφτίσαμε …ΓΑΒΡΑΑΜ !

Ο νεαρός λοιπόν, δείχνει εδώ και ένα χρόνο περίπου ότι θα αποτελέσει την αμυντική λύση που περίμεναν πως και πως οι φίλοι του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια.
Πέρα από τα τάκλιν, τις σωτήριες επεμβάσεις και το ψυχωμένο παιχνίδι, πέρα ακόμα και από τα γκολ που πέτυχε ή που θα πετύχει, ο Αβραάμ δείχνει ΕΝΑ ακόμα μεγάλο προσόν και για αυτό κάνουμε λόγο σήμερα. Την αυτοθυσία !

Ο Παπαδόπουλος, πήγε στην Τούμπα τραυματίας. Με αιμάτωμα στο δεξί πόδι που τον κράτησε εκτός προπονήσεων Πέμπτη και Παρασκευή.
Πήγε στην Τούμπα με μία ελαφριά προπόνηση το Σάββατο και με πόνους στο πόδι…

Ο Αβραάμ ΔΕΝ σκέφτηκε να αφήσει την ομάδα μόνη στην Τούμπα. Εκεί που το «Αρειανό» παρελθόν του τον έχει καταστήσει κόκκινο πανί.
Δεν σκέφτηκε να «καθίσει» πάνω στον τραυματισμό του και να γλιτώσει την ταλαιπωρία. Δεν σκέφτηκε να λουφάρει...

Ο Γαβραάμ ήταν από τους καλύτερους και στην Τούμπα. Βγήκε και μπροστά, πέτυχε και το νικητήριο γκολ. Κι ας ήταν το «κόκκινο πανί». Κι ας ήταν τραυματίας…

Εμείς τέτοιους παίκτες θέλουμε στον Ολυμπιακό. Ελληνες η ξένους. Παίκτες που να καταλαβαίνουν τη λέξη «φιλότιμο» κι ας μην μεταφράζεται δηλαδή σε καμία άλλη γλώσσα.

Θέλουμε λεβέντες σαν τον Αβραάμ. Και θα το φωνάζουμε συνέχεια !

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
γιατι πηγαινεις τοσο μακρυα???
μεγαλυτερο ρεμαλι απο τον τζολε δεν υπαρχει..
2 πακετα μαλμπορακι την ημερα & 1 μπουκαλακι καβα..
το αυτο & ο γεωργατος..
τα ιδια αναστοπουλος-μητροπουλος..
Αφού με 2 πακέτα+1 μπουκάλι, έτρχε 11χιλιόμετρα/αγώνα στα 36 του,
φαντάσου να έκανε και υγιεινή ζωή!!!!Θα ήταν MPV μέχρι τα 45!!! :woldman:  :headbang2:

Έπρεπε πάντως να κάνει Καρέλια κασσετίνα.
Όσοι γέροι τα κάπνιζαν όλη τους τη ζωή,
πέθαναν υγιέστατοι  :2funny::2funny:, στα 90φεύγα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
άμα δεν έκανε 2 πακέτα και υγιεινή ζωή μάλλον θα ήταν Βυντρα......

Μήπως έκανε και μπάφο στον Πανηλειακό, που έχει πρώτο πράμα ο νομός;;

Μάλλον ο Βύντρα έκανε και γι'αυτό έκαψε φλάντζα!! :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]H μισότρελλη Θεία Τοροσίδη ξαναχτυπά...[/size]

:2on1:
maniou494x320.jpg
  :2on1:

" Περιφρονω την οργη σου,ακομη και αν φτανει στα περατα της γης,στα εσχατα της Θαλασας,εκει οπου ποτε δεν φτανει τι χαδι τιυ Ηλιου ουτε η πνοη του ανεμου....Ακομη και αν σφυριζοντας εκει και εδω εγω θα σε περιφρονω..''Άποσπασμα απο ΙΛΙΑΔΑ
ΑΣΧΕΤΟ-ΣΧΕΤΙΚΟ!
Παμε λοιπον στο αυριανο αγωνα μεταξυ της ΑΕΚ και ΟΣΦΠ!
Παλι θα γελασω πολυ με το sow που θα δωσει ο Kill Bill για μενα!!
Α ναι αυτο πρεπει να το αποσαφηνισω,ο kill bill οταν πανηγυριζει τοσο εξαλλα,δεν πανηγυριζει για την υποτιθεμενη αγαπημενη του αμαδα,πανηγυριζει για να μου τη...σπασει!!!
Αυτο ειναι ενα αλλου τυπου 'σχιζοφρενειας'...
Το παιδακι ειναι τοσο κολλημενο μαζι μου που με κανει να ανησυχω...
Καθεται και με κατηγορει παντου,και κυριως αυτο που λεει ειναι οτι; ΘΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!!!!!
Τωρα τι θα μου δειξει και γιατι ολημερις και ολονυκτις εχει το μυαλο του στο πως θα με εκδικηθει,επειδη εκανα το τερστιο σφαλμα και δεν τον ακολουθησα στην νεα του ομαδα,παρα παρεμεινα πιστη στης ιδεες μου,ειλικρινα δεν γνωριζω..Αλλα απο αυτον τν ανθρωπο που κατ εμε ειναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΑ ολα μπορει να τα περιμενει κανεις!
Συμβαινου τρελλα και ασυλληπτα πραγματα!!Μια ολοκληρη ΠΑΕ καθεται και τα βαζει μαζι μου επειδη το απαιτει ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!!
Εχει απο κοντα και τους παπαγαλους τους που τους χρυσοπληρωνει για να γραφουν πηχαιους τιτλους για τον νεο αρχηγο της ομαδας,θαρρεις και οι υπολοιποι ξαφνικα ειναι ανυπαρκτοι....
Αυτο το ντερμπυ με τις εμμονες του το χει καταντησει προσωπικη μας υποθεση,δεν καταλαβαινει τιποτα και σαρωνει στο περασμα του τα παντα,αρκει να μου την ...φερει!!

Ποιος zamprota και ποιος Κακα,δεν υπαρχουν αυτοι..

Υπαρχει μονο ενας ο kill bill...

Περιμενω με αγωνια να δω τις αντιδρασεις του ξανα μεσα στο ΟΑΚΑ...
Ετσι οπως φουσκωσαν τα ανυπαρκτα μυαλα του,φοβαμαι πως δεν θα αρκεστει στις χειρονομιες του πρωτου του ντερμπυ με την ΑΕΚ απο οπου ζητουσε απο τους οπαδους μας να το βουλωσουν...Φοβαμαι πως θα προχωρησει σε πιο χυδαιες κινησεις,ειδικα τωρα που χει διπλα του και τη Ζωντοχηρα που την αρπαξε απο τα χερια του Ανδρεα.

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΛΑ!!
ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ!!!!
Υ,Γ
Σε περιμενω στο ΟΑΚΑ θελω να κανεις εστω μια χειρονομια σε βαρος οπαδων της ομαδας που σε ανεδειξε αφου σου ειχε κανει την τιμη να σε ζητησει απο την Ξανθη,και που την πουλησες τελευταια στιγμη για 3 ψωροευρω παραπανω..
Σε περιμενω...Ελα ξανα με τσαμουκα..

ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ!!!
ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΣΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΝ!!ΜΕΓΑΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ...

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
με τι ασχολιται ο κοσμος μπας και πεσει κανα γραγκο :helpplea:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[size=20pt][size=30pt]Α[/size]ΘΛΗΤΙΚΗ [size=30pt]Ε[/size]ΝΩΣΗ [size=30pt]Κ[/size]ΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗΣ[/size]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ωραιο μιλφετο η θεια του τορο.. :grin: :2on1:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για πέστε τώρα....πώς το βλέπετε σήμερις.

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πουτσα με ανεβασμενα τα παληκαρια μας... τα χανουμια ταβλα και εμεις μες στι καβλα :fuck1:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
σημερα δινουμε ψωλες σε αλανιαρικα δικεφαλα κοτοπουλα.
θυμηθειτε κ τον τελικο στο ΟΑΚΑ 4 μηνες πριν που ψοφαγατε στο ενενηντα φευγα...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Παίδες, μήπως έχουμε λινκ να δούμε τη θρυλάρα σήμερα;

Stories