Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (1 μέλη και 259 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πάλι μας κάνεις επίδειξη τις γκόμενες σου βρε  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:  :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ξυνόγαλο....ωραίες γυναίκες έχετε εκεί ρε....... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καλά ρε...δεν το συνηθίσατε το δούλεμα χρόνια τώρα?..ο θείος είναι εξπέρ σ αυτό....το μούσι πάει σύννεφο....εδώ 30 χρόνια θέλει να πάρει τον μπομπό,τον τοτό κ.λ.π......και είναι τόσο πειστικός που το μάθαμε το κόλπο και εμείς και ψάχνουμε για σεντερ μπάκ κλάσης  5 χρόνια..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κύριοι γάβροι και βάζελοι...όσο υπάρχουν κοπάδια οπαδών , τόσο θα μας δουλεύουν...για να σπάγαμε κανα δυό φορές τ γραφία των ομάδων και θα σου΄λεγα εγώ...αλλά που....μαλάκες είμαστε και μαλάκες θα μείνουμε.....ομίλησα.... :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
Για το Φαν Νιστελρόι είχα γράψει ότι δε θα κρατήσω να ανάσα μου περιμένοντας να έρθει, γιατί λογικά θα σκάσω.
Και ο Μανσίνι παρόμοια περίπτωση ήταν, μικρότερο όνομα αλλά κάτω των 30 και επομένως πολύ πιο δύσκολη περίπτωση.
Αλλά εδώ μας λέγανε για πρέσινγκ, για συνομιλίες και σκατά και δεν είχε γίνει ποτέ συνάντηση ή κάτι τέτοιο.
Άλλο να μη θέλει να έρθει όπως είναι το φυσιολογικό και άλλο να μην τον προσεγγίσαμε καν.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Για το Φαν Νιστελρόι είχα γράψει ότι δε θα κρατήσω να ανάσα μου περιμένοντας να έρθει, γιατί λογικά θα σκάσω.
Και ο Μανσίνι παρόμοια περίπτωση ήταν, μικρότερο όνομα αλλά κάτω των 30 και επομένως πολύ πιο δύσκολη περίπτωση.
Αλλά εδώ μας λέγανε για πρέσινγκ, για συνομιλίες και σκατά και δεν είχε γίνει ποτέ συνάντηση ή κάτι τέτοιο.
Άλλο να μη θέλει να έρθει όπως είναι το φυσιολογικό και άλλο να μην τον προσεγγίσαμε καν.
Δεν μπορω να καταλαβω με δεδομενες τις μεχρι τωρα κινησεις σας στις μεταγραφες απο που πηγαζε η πεποιθηση σας οτι ο ολυμπιακος θα κινηθει για παιχτη των 6 μυριων....Ειναι προφανες οτι ο κοκκαλης περιμενει τον μαρινακη,με τον τελευταιο να θελει να μπει με τους δικους του ορους.(δηλαδη καλα κρασια)...Δεν ειναι δυνατον παιχτης σαν τον μαντσινι να δεχτει να ερθει ελλαδα...(τον θελει η ρωμα,τον ηθελε η λιον).....Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα παρετε ουτε φορ με δεδομενη την ταμπουροφιλοσοφια του τιμουρ...... 5 μερες μεινανε...Θα δουμε τι θα παιξει..
Υ.Γ.Κοψτε το ΦΩΣ....Θα τυφλωθειτε...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καμία πεποίθηση δεν είχαμε. Αν ερχόταν θα ήταν θαύμα.
Αλλά μη μας δουλεύουν ότι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να τον φέρουν ενώ δεν έχουν μιλήσει μαζί του.
Τζιοβάννι δεν περιμένω να ξανάρθει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Δεν μπορω να καταλαβω με δεδομενες τις μεχρι τωρα κινησεις σας στις μεταγραφες απο που πηγαζε η πεποιθηση σας οτι ο ολυμπιακος θα κινηθει για παιχτη των 6 μυριων....Ειναι προφανες οτι ο κοκκαλης περιμενει τον μαρινακη,με τον τελευταιο να θελει να μπει με τους δικους του ορους.(δηλαδη καλα κρασια)...Δεν ειναι δυνατον παιχτης σαν τον μαντσινι να δεχτει να ερθει ελλαδα...(τον θελει η ρωμα,τον ηθελε η λιον).....Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα παρετε ουτε φορ με δεδομενη την ταμπουροφιλοσοφια του τιμουρ...... 5 μερες μεινανε...Θα δουμε τι θα παιξει..

Μιλάτε οι ΑΕΚτζήδες για μεταγραφές?????  :jerking: :jerking: :jerking:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885

τότε κράτα χαμηλό προφιλ για να μη χρειάζεται μετά να καταπίνεις τη γλώσσα σου και να κάνεις μόκο! Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ πρέπει να γίνεται από άτομα/φιλάθλους/οπαδούς που η ομάδα τους να τους δίνει την περιφάνεια και το δικαίωμα να ειρωνευτούν αντίπαλες ομάδες, άρα εσύ ΣΚΑΣΕ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πολλά γράφεις ενώ έχουν μείνει λίγες ωρίτσες.
Κάνε λίγο υπομονή και τα λέμε απο Τετάρτη πάλι  ;) :rolleyes: :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τότε κράτα χαμηλό προφιλ για να μη χρειάζεται μετά να καταπίνεις τη γλώσσα σου και να κάνεις μόκο! Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ πρέπει να γίνεται από άτομα/φιλάθλους/οπαδούς που η ομάδα τους να τους δίνει την περιφάνεια και το δικαίωμα να ειρωνευτούν αντίπαλες ομάδες, άρα εσύ ΣΚΑΣΕ
Δειξε μου που ειρωνευτηκα...
Υ.Γ.Οσο για τα δικαιωματα και την περιφανεια,κουνα λιγο το κεφαλι σου....ΟΣΦΠ εισαι οχι μιλαν.... :headbang: :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πολλά γράφεις ενώ έχουν μείνει λίγες ωρίτσες.
Κάνε λίγο υπομονή και τα λέμε απο Τετάρτη πάλι  ;) :rolleyes: :rolleyes:
Γιατι λες να φοβαται ο κοκκαλης οτι θα φατε 3 μεσα στο καραισκακης??? :huh:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Γιατι λες να φοβαται ο κοκκαλης οτι θα φατε 3 μεσα στο καραισκακης??? :huh:
Οχι, αλλά ο βάζελος είναι κωλόφαρδος.
Άλλο το 20+/2 και άλλο το 20+/1.
Την Τετάρτη λοιπόν περίμενε για αποφάσεις, μεταγραφές κλπ κλπ.  :grin: :grin: :grin:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Δειξε μου που ειρωνευτηκα...
Υ.Γ.Οσο για τα δικαιωματα και την περιφανεια,κουνα λιγο το κεφαλι σου....ΟΣΦΠ εισαι οχι μιλαν.... :headbang: :headbang: :headbang:

Ειμαι ΟΣΦΠ και δε σου χω αφήσει πρωτάθλημα για προτάθλημα! Εσύ είσαι κλάμα, γκρίνια, φτώχεια και όσο για πρωτάθλημα...όταν πάρουμε την Πόλη!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ειμαι ΟΣΦΠ και δε σου χω αφήσει πρωτάθλημα για προτάθλημα! Εσύ είσαι κλάμα, γκρίνια, φτώχεια και όσο για πρωτάθλημα...όταν πάρουμε την Πόλη!
Ενταξει....Εισαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.....
Υ.Γ.Την κοροιδια στο πρωτο ποσταρισμα μου δεν μου υπεδειξες.... :uglystupid:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή δε θα πάρουμε ποτέ την Πόλη;;;;;; :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom