Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 360 άτομα (5 μέλη και 355 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ο μητρογλου ειναι ταγαρι :cheesy: εσπρωχνε ,εδινε αγκωνιες για να βαλει γκολ.

αφου δεν εδωσε πεναλτι ,καλα εκανε και δεν εδωσε το επιθετικο φαουλ του μητρογλου.

απο την αλλη ο αγουερο και ο φορλαν αυριο δεν ειναι δυστηχως σαν το μητρογλου.

Κατ'αρχήν θα τον λέτε [size=13pt]ΑΓΓΟΥΡΙέρο[/size]!!!

Και επειδή ο αμυντικός είναι φλώρος και ο Μήτρογλου τανκ, πρέπει να δώσει επιθετικό φάουλ;;;;
Γαμώ τις ντρίμπλες πάντως, ελπίζω να το βουλώσουν όλοι οι άμπαλοι που τον έλεγαν ταγάρι και το πίστευαν.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Επιγόν δελτίο καιρού για αύριο προβλέπεται βροχές στα βόρεια προάστεια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του OAKA θα βρέξει ισπανικές πουτσες  :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Επιγόν δελτίο καιρού για αύριο προβλέπεται βροχές στα βόρεια προάστεια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του OAKA θα βρέξει ισπανικές πουτσες  :2funny:

ισπανικες πουτσες??

αρα δεν θα σκοραρει ο φορλαν. ;)

παει ο ενας..

τι αλλο εχεις ακουσει?

χρειαζομαστε τυχη και τους θεους μαζι μας αυριο. ;)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Και ανακοίνωση απο τα μεγάφωνα!
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
Καλυφθείτε...βρέχει πούτσες!
[/size][/size][/size][/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Και ανακοίνωση απο τα μεγάφωνα!
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
Καλυφθείτε...βρέχει πούτσες!
[/size][/size][/size][/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ισπανικες πουτσες θα ναι?

για να ξερω ποιος θα σκοραρει.

και ο σισε ? δεν θα σκοραρει? ;)

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Για μενα ταγαρι ειναι ο Μητρογλου,με σοβαρες ομαδες,η αμυνα τον σβηνει,ειχε την ανεση του 0-1 και του βγηκε,ωριαιο γκολ παντως,αλλα παραμενει αμπαλαεο.
Με Ατλετικο μου εχει κατσει οτι θα κερδισει 0-2 και μαλιστα το ενα με φαουλ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Συνημμένα

• kollim_trise3a.jpg
    kollim_trise3a.jpg
    67,6 KB · Εμφανίσεις: 69

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μούφα ματς αλλά κερδίσαμε και αυτό μετράει.

Βλέπω σχόλια για Μήτρογλου και διακρίνω μία υπερβολή. Εντάξει ο τύπος δεν ξέρει καμια τρελή μπάλα αλλά άμπαλο δεν τον λες.
Άλλο κάποιος να είναι βραδυκίνητος, άλλο κρέας, άλλο άμπαλος. Πολλοί νομίζουν ότι το να πετάς τη μπάλα μπροστά και να τρέχεις από πίσω είναι ντρίπλα ή κάτι τέτοιο. Ο Μητρογκόλ δεν είναι Diogo, ούτε καν Μάντζιος αλλά δεν είναι και κανας Τάτσης. Ξέρει να κάνει καλούτσικο κοντρόλ, έχει καλή κοφτή ντρίπλα και που και που κάνει και κολπάκι όπως στο αποψινό του γκολ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Ξέρει κανείς σε ποιό γκρουπ δυναμικότητας θα ανήκουμε στην κλήρωση των ομίλων?
Νομίζω 4ο αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μούφα ματς αλλά κερδίσαμε και αυτό μετράει.

Βλέπω σχόλια για Μήτρογλου και διακρίνω μία υπερβολή. Εντάξει ο τύπος δεν ξέρει καμια τρελή μπάλα αλλά άμπαλο δεν τον λες.
Άλλο κάποιος να είναι βραδυκίνητος, άλλο κρέας, άλλο άμπαλος. Πολλοί νομίζουν ότι το να πετάς τη μπάλα μπροστά και να τρέχεις από πίσω είναι ντρίπλα ή κάτι τέτοιο. Ο Μητρογκόλ δεν είναι Diogo, ούτε καν Μάντζιος αλλά δεν είναι και κανας Τάτσης. Ξέρει να κάνει καλούτσικο κοντρόλ, έχει καλή κοφτή ντρίπλα και που και που κάνει και κολπάκι όπως στο αποψινό του γκολ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Έχει γαμώ τις ντρίμπλες (πόσο μάλλον για 1,88), ΦΟΒΕΡΗ πάσα συν ότι είναι νταμάρι και έχει και γαμώ τις κεφαλιές.
Μόλις δουλέψει περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων θα είναι σαφώς ανώτερος του Κοβάσεβιτς.

Ο Μάντζιος είναι στο ίδιο επίπεδο σε τεχνική κατάρτιση, αλλά είναι χτικιάρης και πιο αργός(αυτή την αίσθηση μου δίνει τουλάχιστον...)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Στο τριτο, και αν αποκλειστουν 3 ομαδες απο πανω μας π.χ Αρσεναλ η Σπορτινγκ η Στουντγκαρδη και καποιες που δεν θυμαμαι ακομα, πραγμα βεβαια δυσκολο ανεβενουμε στο δευτερο γκρουπ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Έχει γαμώ τις ντρίμπλες (πόσο μάλλον για 1,88), ΦΟΒΕΡΗ πάσα συν ότι είναι νταμάρι και έχει και γαμώ τις κεφαλιές.
Μόλις δουλέψει περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων θα είναι σαφώς ανώτερος του Κοβάσεβιτς.

οχι ανωτερος του Φορλαν θα ειναι..

ρε το ταγαρι τον  Μητρογλου.. :cheesy:

μακαρι ο ολυμπιακος να εχει τετοιους επιθετικους. τελικα εχει ελπιδες ο παναθηναικος για το πρωταθλημα.. ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ώπα Αλέφα χαλάρωσε!
τα πάντα όλα..... :crazy:
Σώπα ρε φίλε. Ο Κοβάσεβιτς είχε ΜΟΝΟ κεφαλιά. Η ντρίμπλα, η πάσα και το κοντρόλ του ήταν απλά για γέλια...
Ο Νικοπολίδης(ναι ο Νικοπολίδης!!!) είναι πολύ καλύτερος του Κοβάσεβιτς με τη μπάλα χαμηλά.

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Σώπα ρε φίλε. Ο Κοβάσεβιτς είχε ΜΟΝΟ κεφαλιά. Η ντρίμπλα, η πάσα και το κοντρόλ του ήταν απλά για γέλια...
Ο Νικοπολίδης(ναι ο Νικοπολίδης!!!) είναι πολύ καλύτερος του Κοβάσεβιτς με τη μπάλα χαμηλά.
:jerking:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ξέρει κανείς σε ποιό γκρουπ δυναμικότητας θα ανήκουμε στην κλήρωση των ομίλων?
Νομίζω 4ο αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Ένα... θαύμα χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να ανέβει από το τρίτο στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας του Champions League εν όψει της κλήρωσης της 27ης Αυγούστου και με ουσιαστικά εξασφαλισμένη την πρόκριση στους ομίλους μετά το 2-0 απέναντι στη Σερίφ Τιρασπόλ στη Μολδαβία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι τρίτοι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, πίσω από τη Ρέιντζερς, που έχει απευθείας θέση στους ομίλους, και τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει στα προκριματικά την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για να σκαρφαλώσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γκρουπ θα πρέπει να αποκλειστούν τρεις εκ των Άρσεναλ (νίκησε με 2-0 τη Σέλτικ στη Σκωτία), Λιόν (αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Φιορεντίνα στην Πορτογαλία) και Παναθηναϊκού. Πράγμα δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Οι δυο ηδη μας αποχαιρετανε Σπορτινγκ, βαζελος... :grin:  Ψαχνουμε τον τριτο..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Ο Μάντζιος είναι στο ίδιο επίπεδο σε τεχνική κατάρτιση, αλλά είναι χτικιάρης και πιο αργός(αυτή την αίσθηση μου δίνει τουλάχιστον...)

Καλός είναι αλλά νομίζω ότι υπερβάλεις.
Το Μάντζιο το θεωρώ αρκετά πιο τεχνίτη από το Μήτρογλου.

Ευχαριστώ stratigosss . :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Συνέχισε φίλε, κάτι θα βγάλεις έτσι... :cum:

Επειδή βαριέμαι να βλέπω επί 10 λεπτά τον Κοβάσεβιτς, έχει το βιντεάκι καμιά ντρίμπλα;;
Ή κάτι άλλο εκτός από κεφαλιές και πλασέ εξ επαφής; (και ενίοτε κανένα δύσκολο πλασέ ή ωραίο σουτ, είχε κάνει 1-2 και με το Γαύρο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom