Παντως εχω προαισθημα για 0-2 αυριο η Ατλετικο,θα το παιξω στο στοιχημα σκορ
0-2?
μην λες τετοια.. αυτο θα πληγωσει ολους τους παναθηναικους,και την τσεπη του πατερα.
Παντως εχω προαισθημα για 0-2 αυριο η Ατλετικο,θα το παιξω στο στοιχημα σκορ
ο μητρογλου ειναι ταγαρι εσπρωχνε ,εδινε αγκωνιες για να βαλει γκολ.
αφου δεν εδωσε πεναλτι ,καλα εκανε και δεν εδωσε το επιθετικο φαουλ του μητρογλου.
απο την αλλη ο αγουερο και ο φορλαν αυριο δεν ειναι δυστηχως σαν το μητρογλου.
Επιγόν δελτίο καιρού για αύριο προβλέπεται βροχές στα βόρεια προάστεια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του OAKA θα βρέξει ισπανικές πουτσες
Επιγόν δελτίο καιρού για αύριο προβλέπεται βροχές στα βόρεια προάστεια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του OAKA θα βρέξει ισπανικές πουτσες
Και ανακοίνωση απο τα μεγάφωνα!
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
Καλυφθείτε...βρέχει πούτσες![/size][/size][/size][/size]
Μπορεί να σκοράρει ο Σισέ.και ο σισε ? δεν θα σκοραρει? ;)
Μούφα ματς αλλά κερδίσαμε και αυτό μετράει.
Βλέπω σχόλια για Μήτρογλου και διακρίνω μία υπερβολή. Εντάξει ο τύπος δεν ξέρει καμια τρελή μπάλα αλλά άμπαλο δεν τον λες.
Άλλο κάποιος να είναι βραδυκίνητος, άλλο κρέας, άλλο άμπαλος. Πολλοί νομίζουν ότι το να πετάς τη μπάλα μπροστά και να τρέχεις από πίσω είναι ντρίπλα ή κάτι τέτοιο. Ο Μητρογκόλ δεν είναι Diogo, ούτε καν Μάντζιος αλλά δεν είναι και κανας Τάτσης. Ξέρει να κάνει καλούτσικο κοντρόλ, έχει καλή κοφτή ντρίπλα και που και που κάνει και κολπάκι όπως στο αποψινό του γκολ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
ώπα Αλέφα χαλάρωσε!Μόλις δουλέψει περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων θα είναι σαφώς ανώτερος του Κοβάσεβιτς.
Έχει γαμώ τις ντρίμπλες (πόσο μάλλον για 1,88), ΦΟΒΕΡΗ πάσα συν ότι είναι νταμάρι και έχει και γαμώ τις κεφαλιές.
Μόλις δουλέψει περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων θα είναι σαφώς ανώτερος του Κοβάσεβιτς.
Σώπα ρε φίλε. Ο Κοβάσεβιτς είχε ΜΟΝΟ κεφαλιά. Η ντρίμπλα, η πάσα και το κοντρόλ του ήταν απλά για γέλια...ώπα Αλέφα χαλάρωσε!
τα πάντα όλα.....
Σώπα ρε φίλε. Ο Κοβάσεβιτς είχε ΜΟΝΟ κεφαλιά. Η ντρίμπλα, η πάσα και το κοντρόλ του ήταν απλά για γέλια...
Ο Νικοπολίδης(ναι ο Νικοπολίδης!!!) είναι πολύ καλύτερος του Κοβάσεβιτς με τη μπάλα χαμηλά.
Ένα... θαύμα χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να ανέβει από το τρίτο στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας του Champions League εν όψει της κλήρωσης της 27ης Αυγούστου και με ουσιαστικά εξασφαλισμένη την πρόκριση στους ομίλους μετά το 2-0 απέναντι στη Σερίφ Τιρασπόλ στη Μολδαβία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι τρίτοι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, πίσω από τη Ρέιντζερς, που έχει απευθείας θέση στους ομίλους, και τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει στα προκριματικά την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για να σκαρφαλώσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γκρουπ θα πρέπει να αποκλειστούν τρεις εκ των Άρσεναλ (νίκησε με 2-0 τη Σέλτικ στη Σκωτία), Λιόν (αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Φιορεντίνα στην Πορτογαλία) και Παναθηναϊκού. Πράγμα δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.Ξέρει κανείς σε ποιό γκρουπ δυναμικότητας θα ανήκουμε στην κλήρωση των ομίλων?
Νομίζω 4ο αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Έχει γαμώ τις ντρίμπλες (πόσο μάλλον για 1,88), ΦΟΒΕΡΗ πάσα συν ότι είναι νταμάρι και έχει και γαμώ τις κεφαλιές.
Μόλις δουλέψει περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων θα είναι σαφώς ανώτερος του Κοβάσεβιτς.
Ο Μάντζιος είναι στο ίδιο επίπεδο σε τεχνική κατάρτιση, αλλά είναι χτικιάρης και πιο αργός(αυτή την αίσθηση μου δίνει τουλάχιστον...)
Συνέχισε φίλε, κάτι θα βγάλεις έτσι...