EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Ενταξει....Εισαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.....
Υ.Γ.Την κοροιδια στο πρωτο ποσταρισμα μου δεν μου υπεδειξες....
μιλάω γενικά ρε λακαμάααααααααααααα
Ενταξει....Εισαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.....
Υ.Γ.Την κοροιδια στο πρωτο ποσταρισμα μου δεν μου υπεδειξες....
Δηλαδή δε θα πάρουμε ποτέ την Πόλη;;;;;;
Οταν γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ναι,μιλας γενικα.....Επειδη εγω μιλαω ειδικα,καλυτερα να κανεις μοκο οταν δεν εχεις επιχειρηματα,παρα να γραφεις ενα ματσο μπουρδες....μιλάω γενικά ρε λακαμάααααααααααααα
Οταν γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ναι,μιλας γενικα.....Επειδη εγω μιλαω ειδικα,καλυτερα να κανεις μοκο οταν δεν εχεις επιχειρηματα,παρα να γραφεις ενα ματσο μπουρδες....
Ε όχι και κατά καιρούς!!!τις μαλακίες φαίνεται ποιός τις γράφει από τα κατά καιρούς κραξίματα που έχεις φάει εδώ μέσα!
η διαφορα του ολυμπιακου με τον παναθηναικο.
στον παο, κανενας δεν ζητησε συγνωμη για τον κακο σχεδιασμο της ομαδας και τον αποκλεισμο απο το τσαμπιονς λιγκ.
Στον Ολυμπιακο αντιθετα,ενα σωματειο με αλλες προσδοκιες
ο αντιπροεδρος του ζητησε συγνωμη ,παραλο που ο ολυμπιακος περασε στο Τσαμπιονς λιγκ κερδιζοντας 1-0 ;)
στον παναθηναικο τεν-κατε ,αντωνιου εκαναν τους κινεζους.χωρις τσιπα.
Ειδική έκδοση για φίλους της Όπερας!!!
Mεγαλη εμφανιση,σουπερ θεαμα,και πολλα γκολ...
Ολοι φυγαμε απο το γηπεδο με το χαμογελο στα χειλη...
Μπραβο στους παιχτες μας,και κυριως στον προπονητη μας... Για το σουπερ επιθετικο ποδοσφαιρο που προσφερε απλοχερα... Στον διψασμενο για καλη μπαλα κοσμο του!!
Αντε μην σας παρει και σας σηκωσει!!
Πραγματικα ηταν για κλαμματα αυτο το πραγμα που ειδα αποψε,Δεν θελω να γραψω περισσοτερα,απλα οψομεθα για την συνεχεια,που οπως φαινεται αυτη την στιγμη διαγραφεται πολυ δυσκολη...
Αυτα...