Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!ρε καραικοροιδαρα....δεν ηξερες με ποιον εμπλεξες ,ας ρωταγεςπαλι κανετε πως δεν καταλαβαινετε να το ξαναπω λοιπον εκει που ειμαι παντοκρατορας ειμαι παντου με συνολικη αναγνωριση απο ολους σε ελλαδα και ευρωπη(φετος πηρα τρεις τιτλους περνωντας απο πανω σου)δεν αμφισβητει κανεις και οποιος το κανει αυτος ειναι γραφικος.στην μπαλιτσα εσυ εισαι κυριαρχος στην ελλαδα ελα ομως που με τα διαβατηρια στα χερια εισαι τα αντιστοιχα χρονια κατω απο μενα στην βαθμολογια της UEFA παιζεις κατευθειαν σε ομιλους χωρις να εχεις συνεισφορα σε αυτο γιατι σε εχει κερδισει καθε πικραμενος.σε ολη την ευρωπη δεν υπαρχει αλλο παραδειγμα εκτος απο σας που πρωταθλητης στην χωρα του να γινεται η χαρα ολων οταν παιζει σε ευρωπαικα παιχνιδια.παμε τωρα στο τελευταιο την περιφημη διαφορα που λες και γραφεις αυτη σε λιγο θα ειναι το μονο πραγμα που θα θυμουνται οι λιγο παλιοι γιατι εγινε πριν 13 χρονια που απο τοτε εισαι ακουπος και ταπεινωμενος πολλακις με τριανταρες εντος και εκτος.πχ φετος αν δεν ακολουθουσε τριτο παιχνιδι στην σειρα οι 27 ποντοι θα ηταν ευκολα 40 αν ηθελε ο ζελικο ευκολα στο πρωτο παιχνιδι του ΟΑΚΑ την εκανε το ξερετε πολυ καλα κι ας μην το ομολογειτε.αυτα τα γραφει η ιστορια ολα που σου γραφω ειναι αληθειες που δεν θελετε να πιστευετε μονο εσεις!that's all see you later!
αυτο ηθελα....να παραδεχτεις οτι ειμαι κυριαρχος στην ελλαδα.....και βεβαια σε ποιον κυριαρχω;;;;;μα σε σενα ρε κοροιδο....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχμηπως εισαι μολντε η χερενβειν;;;;;
τελικα την ειπες την αληθεια και δεν χρειαστηκες και ξυλο......
περαστικα σου και του χρονου,,,,,
Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ο Σ....
καλο βραδυ κυριε πρεσβη....και να σκεπαζεσαι γιατι αλλαξε ο καιρος....αχαχαχαχαχαχαχαχχαχα