Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ είσαι η χαρά του κάθε ελληνικού χωριού!!γιαυτο μολις περνας τα συνορα χρονια τωρα εισαι η χαρα του καθε πικραμενου ψαροχωριου.
Εσύ είσαι η χαρά του κάθε ελληνικού χωριού!!γιαυτο μολις περνας τα συνορα χρονια τωρα εισαι η χαρα του καθε πικραμενου ψαροχωριου.
το θεμα ινε να βλεπισ χαρεσ,αφου οχι στα σκελια χαρεσ στα....Εσύ είσαι η χαρά του κάθε ελληνικού χωριού!!
Περαστικά σου φίλε μου και προσοχή με τα φάρμακα της σχιζοφρένειας γιατί φουσκώνουν τη κοιλιά.δεν κανω καμμια πλακα με την ηλικια μου ειμαι 47 χρονων και ταξιδευω με την παναθα απο το 1995 και μετα!
που πουλαν ετετια φαμακα να παρο,να φουσκοσο για να κανο κε διεταΠεραστικά σου φίλε μου και προσοχή με τα φάρμακα της σχιζοφρένειας γιατί φουσκώνουν τη κοιλιά.
θα παο τορα το βοιδρομιονα στι γιορτι ρετσινασΣτο Δαφνί.
Πόσο άλλο να φουσκώσεις ρε vothre;
δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πριν...αλλά εδώ μιλάμε για τα πετρέλαια Aegean.Έλα ντε... λες και αν ο Κόκκαλης δεν ήταν στην Στάζι , θα τον παραδέχονταν
Υ.Γ. Ο Μελισσανίδης έχει την Aegean Airlines ?
τιμιοσ κε αξιοσ αθοποσδεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πριν...αλλά εδώ μιλάμε για τα πετρέλαια Aegean.
πόσα χρόνια κάνεις φούντα;δεν κανω καμμια πλακα με την ηλικια μου ειμαι 47 χρονων και ταξιδευω με την παναθα απο το 1995 και μετα!
αεναη δοκσαπόσα χρόνια κάνεις φούντα;
ενδοφλέβια δλδ.αεναη δοκσα
ινε εθνικο προιον δελφικοενδοφλέβια δλδ.
θα πεξι μπαλα η 7Τι λέτε, θα παίξουμε σοβαρά σήμερα ή θα πάρουμε τα @ρχίδια μας;;;;
θα πεξι μπαλα η 7
νε του γιγαντα νικολακο που δ επατα στο γιπεδοκάπτεν φως σκοτάδι στα διαιτητικά γράφει η εφημερίδα σου σήμερις για το γάβρο....
πέτρινα χρόνια μυρίζουνε......
κάπτεν φως σκοτάδι στα διαιτητικά γράφει η εφημερίδα σου σήμερις για το γάβρο....
πέτρινα χρόνια μυρίζουνε......
ιπε απο τι 95 κε μεταπόσα χρόνια κάνεις φούντα;