Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καμμία σχέση... Aegean Marine Petroleum λέγεται η εταιρία του...κοινώς τα πρατήρια Aegean που συναντάς στον δρόμο και πιθανότατα ταίζεις το τουτού σου!
Εχει και εταιρεια ανεφοδιασμου πλοιων με πετρελαιο,εχοντας  σταθμους στο Γιβραλταρ, Σινγκαπουρη, Ν Αφρικη, Λ.Αμερικη, Πειραια κλπ κλπ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ο Ανελκά καταγγέλει παρενόχληση από... Βιεϊρά!

Ο Νικολά Ανελκά αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του πως κάποτε ο Βιεϊρά τον χαστουκίσε με το... πέος του!

Η αυτοβιογραφία του Νικολά Ανελκά που έχει τον τίτλο "“It’s not me. It’s everyone else" και η οποία θα βγει στην κυκλοφορία στις 29 Αυγούστου χαρακτηρίζεται ήδη από μερικούς κριτικούς ισάξια με αυτήν του Νέλσον Μαντέλα ("Long Walk to Freedom") και αν κρίνουμε από μερικά κομμάτια της που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναμένεται να προκαλέσει πάταγο.
Το βιβλίο περιέχει λεπτομέρειες από την καριέρα του Ανελκά και την εκτόξευσή του από τους δρόμους του Παρισιού στην κατάκτηση του Μουντιάλ, περιγράφει τη σχέση που είχε με συμπαίκτες του στις -πολλές- ομάδες που έχει αγωνιστεί, αλλά -το σημαντικότερο- δεν διστάζει να αποκαλύψει κάποιες σοκαριστικές στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή του...

Η πλέον χαρακτηριστική από αυτές αφορά ένα επεισόδιο που είχε νεαρός στα αποδυτήρια της Άρσεναλ με τον τότε αρχηγό Πατρίκ Βιεϊρά, με τον νυν άσο της Τσέλσι να μη διστάζει να ομολογήσει πως ο άλλοτε συμπαίκτης του τον είχε χαστουκίσει με το π..ς του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαικτών του, εισπράττοντας μάλιστα αργότερα τα εύσημα από τον Αρσέν Βενγκέρ!

"Η καριέρα μου στην Άρσεναλ πήγαινε από το καλό στο καλύτερο μέχρι τη μέρα που έπεσε στο δρόμο μου ο Βιεϊρά, που ήταν γνωστός στα αποδυτήρια της Άρσεναλ ως "μακρύς".

Παίζαμε κόντρα στη Φούλαμ στο Χάιμπουρι και θυμάμαι ότι πήρα μία μπαλιά από τον Μπέργκαμπ, έπειτα απέφυγα με ευκολία τον γκολκίπερ και, με την εστία κενή, κατάφερα με κάποιο τρόπο να στείλω τη μπάλα έξω.

Αυτό έγινε επειδή ο ήλιος έπεφτε πάνω στα μάτια μου. Δεν ήταν λάθος μου! Πάντως ο Βιεϊρά μου έριξε τότε ένα βλέμμα και ήξερα ότι θα είχα πρόβλημα.

Ύστερα στα αποδυτήρια ήρθε κατά πάνω μου και εγώ τα έχασα, ήξερα ότι δεν έπρεπε, αλλά τον έβρισα. Αρχικά με κοίταξε επίμονα και ύστερα με χαστούκισε με το π..ς του. Μόνο μία φορά.

Όμως με πήγε μερικά βήματα πίσω, ήταν σαν να με είχε χτυπήσει βρεγμένη σανίδα. Ουδείς μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε δει!

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ντροπιαστικό είναι να σε χτυπήσουν με τέτοιο τρόπο στο πρόσωπο μπροστά στα μάτια των συμπαικτών σου;

Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου; Δεν ακουγόταν τίποτα στα αποδυτήρια σε μία στιγμή που έμοιαζε να είναι αιωνιότητα για μένα, η σιωπή έσπασε μόνο όταν ο Άσλεϊ Κόουλ ρώτησε "είναι η δική μου σειρά";

Τότε ήξερα ότι έπρεπε να φύγω. Όταν ο Βενγκέρ έμαθε τι είχε κάνει ο Βιεϊρά του έδωσε απλά συγχαρητήρια και φώναξε "Για αυτό το λόγο είναι αυτός ο αρχηγός...".

Ο νυν άσος της Ίντερ, Πατρίκ Βιεϊρά, δεν έχει ακόμα σχολιάσει αυτές τις κατηγορίες από τον Ανελκά, όμως θεωρείται βέβαιο πως σύντομα θα έχουμε την απάντηση από τον Γάλλο αμυντικό μέσο για τα όσα του καταμαρτυρά στην αυτοβιογραφία του ο πρώην συμπαίκτης του στους "κανονιέρηδες"

Που θα παει ..δεν θα διαμαρτυρηθει και ο παπαδοπουλος

για παρενοχληση απο τον Cisse... θα τον αισθανθει δεν μπορει.. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γιατί το έβαλες στο θρεντ του γαύρου? :grin:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οτι γραφω οπυ το γραφω ειναι η αληθεια και μονο στο μπασκετ ημουν ειμαι και θα ειμαι πλανηταρχης ειτε σου αρεσει η οχι.στην μπαλιτσα τωρα εισαι πρωτος στο ελλαντα και ολοι ξερουν πως γιαυτο μολις περνας τα συνορα χρονια τωρα εισαι η χαρα του καθε πικραμενου ψαροχωριου.η διαφορα στο μπασκετ ειναι οτι εγω εχω την συνολικη αναγνωριση με τιτλους και στην ελλαδα και τα τελεταια 13 χρονια 5 ευρωπαικους τιτλους!τωρα γραψε για μπουγαδες βαζε βιντεακια καντε οτι γραφικο κανετε τοσα χρονια με αποκορυφωμα αυτη την αισχρη τηλεοπτικη εκπομπη οπαδισμου της θυρας 7 κατέντολην του προεδρου σας εμεις ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Νταξει βαζελακο , δοκιμασε πρωτα τα @@ του Αγκουερο και του Φορλαν , και μετα σου χω Ντιογκο για επιδορπιο (εχει μαυρισει κιολας απο τα μπανια , και ειδες τι εκανε ο μαυρος ο Βιερα στον Ανελκα ε?  :2funny: :2funny: :2funny: )

Α ρε βαζελακια σας λυπαμαι κακομοιρα  :s&m_1:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτα που θα κανει ο κανιβαλος ο σισε στον αβρααμ.ο ντιογο μαλλον απο το κακο του εχει μαυρισει φιατι το γκολ δεν το εχει το ξερετε αλλα δεν το ομολογειτε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
αυτα που θα κανει ο κανιβαλος ο σισε στον αβρααμ.ο ντιογο μαλλον απο το κακο του εχει μαυρισει φιατι το γκολ δεν το εχει το ξερετε αλλα δεν το ομολογειτε!

φιλάκια! :-*

Συνημμένα

• prasinh.jpg
    prasinh.jpg
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Εντάξει μεγάλε,κάτσε συνέχισε και πίστευες τι μαλακίες που σου πλασάρει η ομαδούλα σου τα περί "ομαδάρας"(μην χέσω)και όταν τα μαζέψετε με το τσουβάλι στην 12η α;γωνιστική να δω αν θα έχεις την ίδια γλώσσα να λες τις ίδιες μαλακίες που λες εδώ και μέρες!
Μιλάς για το μπάσκετ όπου εκεί αντικειμενικά έχεις δίκιο και μιλάς,αλλά για το ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι σκυμμένος συνέχεια και να μην βγάζεις γλώσσα!

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σκυμμενος δεν ημουν και δεν ειμαι ποτε εχω παρει απιστευτες χαρες απο την ομαδα μου σε ολα τα αθληματα.ειμαι πολυ περηφανος που ειμαι παναθηναικος και ποτε σκυμμενος.αμετρητα ταξιδια αμετρητες χαρες.αυτα!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
σκυμμενος δεν ημουν και δεν ειμαι ποτε εχω παρει απιστευτες χαρες απο την ομαδα μου σε ολα τα αθληματα.ειμαι πολυ περηφανος που ειμαι παναθηναικος και ποτε σκυμμενος.αμετρητα ταξιδια αμετρητες χαρες.αυτα!
αμετρητα ταξιδια,αμετρητες χαρες :boff: :boff:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :jerking: :jerking: ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ :zombie: :zombie:!ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Συνημμένα

• TASMANIA_700_small.jpg
    TASMANIA_700_small.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 20

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
οτι γραφω οπυ το γραφω ειναι η αληθεια και μονο στο μπασκετ ημουν ειμαι και θα ειμαι [size=20pt]πλανηταρχης[/size] ειτε σου αρεσει η οχι

Σιγα μην εισαι και γαλαξιαρχης μεγαλε ....

Εσυ και οι Lakers  :jerking:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885

τις πορείες στο πεδίον του Αρεως από την χαρά σου τις έκανες και αυτές???  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom