Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Και  1-1 να παει  ευχαριστημενος θα ειμαι!

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
μεχρι τα 7......εχει ακομα πολυ δρομο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα τι γινεται στο φιλικο???

φραντσεσκο σ΄'αρεσαν τα 3 μπαλακια??

:cheesy: :cheesy: ουτε καν περιμενα να αρπαξετε 3 απο την τοτεναμ
εμ εγω τα λεγα παραπανω....κι επεσα και λιγο εξω...

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κυριε Παπουλια παρτε τους επιτελους τα διαβατηρια να μην ταξιδευουν εκτος ελλαδας!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Ολυμπιακός προβάρει πάλι το ευρωπαικό του κοστούμι.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κανει Μαγια_Κανει μαγια η Θρυλαρα του κετσπαγια..... :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ρε κουτοχορτο που τρωτε μερικοι.... :uglystupid: :uglystupid: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πέραν της απογοήτευσης όμως, ανησυχία έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι τραυματισμοί αρκετών ποδοσφαιριστών, με του Γιάννη Παπαδόπουλου να δείχνει, από τις πρώτες εκτιμήσεις, πως είναι η πιο σοβαρή από τις υπόλοιπες.

Ο 20χρονος που τραυματίστηκε προς το τέλος του ματς, έχει μια κάκωση αριστερού γόνατος (στον έσω πλάγιο) και θα υποβληθεί την Δευτέρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ο Γκαλέτι υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο, ενώ ο Ντουντού έχει ένα διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και ο Λεντέσμα κάκωση δεξιού γόνατος. Η κατάσταση των παραπάνω ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Αγγλία.

πονάνε ωρέ τα παλλικάρια;

χωρίς πλάκα.....
το σημερινό παίγνιο, εκτός από τη χαωτική διαφορά που χωρίζει τις ελληνικές ομάδες από αυτές των προηγμένων, έδειξε και την τεράστια διαφορά δύναμης και μυικής μάζας που χωρίζει τις ομάδες μας από τον ανταγωνισμό της Ευρώπης.
Σημείωσις:
ο γάβρος σήμερα επαιζε με τον 8ο της πρίμιερ λιγκ.....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κατσε μην γινει η στραβη με τα μολδαβα εκει να δεις τι θα γινει διαβαστε λιγο τι λεει ο νικολακο στην gazzetta.gr!κινδυνο διασυρμου βλεπει ο εν λογω δημοσιογραφος οχι για μενα για την φουκαριαρα την σεριφ τιραλσπορ!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μας  :knockinb: :knockinb: σανε , ρε πουστη μου οι αγγλοι  :(
συμφωνω πως τα εργομετρικα των ελληνικων ομαδων ,οχι μονο δε συγκρινονται με των ευρωπαιων ,αλλα αμα μας τσιτωσουν λιγο παραπανω εκτος απο την 3αρα ,εχουμε και παραπλευρες απωλειες λογω τραυματισμων...την τανα μου μεσα  :uglystupid:

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΒΑΖΕΛΑ ΝΑ ΤΗ  :knockinb: ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΜΕ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γράφετε με μικρά!!!!

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κουπες ΤΕΛΟΣ για τους γαυρους αρχιζει φετος η 10ετια :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:!!!!!!!!!

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
την βαζελα εχεις τρια χρονια να την γαμησεις και δεν προβλεπεται προσεχως καθαριστε πρωτα τα μολδαβα γιατι αν γινει η στραβη θα βλεπετε παντου εφιαλτες και το ταμειον θα ειναι πολυ μειον!τα χοχοχο θα γινουν βοηθα παναγια μου και τρεχτε ποδαρακια μου θα λενε ο σωκρατης και οι παικτες μαζι με τον τιμουρ!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
την βαζελα εχεις τρια χρονια να την γαμησεις και δεν προβλεπεται προσεχως καθαριστε πρωτα τα μολδαβα γιατι αν γινει η στραβη θα βλεπετε παντου εφιαλτες και το ταμειον θα ειναι πολυ μειον!τα χοχοχο θα γινουν βοηθα παναγια μου και τρεχτε ποδαρακια μου θα λενε ο σωκρατης και οι παικτες μαζι με τον τιμουρ!

microwave.gif

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Έπιασαν στην Μύκονο τον γιο του ...Θείου με κόκα στις 18 Ιουλίου

Ήταν Σάββατο 18 Ιουλίου και ώρα 11.30 το βράδυ στην Μύκονο. Το μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε το αυτοκίνητο και έκανε έλεγχο. Πάνω στο νεαρό βρήκαν 3γραμ. κοκαίνης και αμέσως συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία στην εισαγγελία Σύρου!
Ο νεαρός όμως είναι ο γιος...

του πολύ γνωστού επιχειρηματια που εμπλέκεται το τελευταίο διάστημα στις δουλειές του ...Θείου (τέλος πάντων μην πούμε όνομα). Αλλά έχει και το ίδιο όνομα.
Η υπόθεση πήγε στον εισαγγελέα Σύρου και εκεί σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος αφού δήλωσε χρήστης. Ήταν και το όνομα τόσο βαρύ που σπάει ...κόκαλα.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο άλλος αδερφός έχει και αυτός προβλήματα στο εξωτερικό για τον ίδιο λόγο. Είναι πιο επώνυμος από τον μικρό. Όσα γράφουμε είναι πέρα για πέρα αληθινά γιαυτό βάζουμε και λεπτομέρειες. Μερικά πράγματα είναι ακόμα πιο καλά αν δεν έχουν ονόματα. Άλλωστε οι αναγνώστες μας φημίζονται για το υψηλό iq τους οπότε κατάλαβαν. Καλά ξεμπερδέματα.

[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2009/08/18_10.html[/url]

μα για ποιον να λενε αραγε??  :2funny: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Έναν λιθουανός Κλεζμαν που πήραμε στο μπάσκετ σκαμπάζει τίποτα ?
Ή είναι σαν και εμένα και χειρότερος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom