You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
warrel1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χαχαχουχα
Και 1-1 να παει ευχαριστημενος θα ειμαι!
καλα τι γινεται στο φιλικο???
φραντσεσκο σ΄'αρεσαν τα 3 μπαλακια??
ουτε καν περιμενα να αρπαξετε 3 απο την τοτεναμ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εμ εγω τα λεγα παραπανω....κι επεσα και λιγο εξω...καλα τι γινεται στο φιλικο???
φραντσεσκο σ΄'αρεσαν τα 3 μπαλακια??
ουτε καν περιμενα να αρπαξετε 3 απο την τοτεναμ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο Ολυμπιακός προβάρει πάλι το ευρωπαικό του κοστούμι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πέραν της απογοήτευσης όμως, ανησυχία έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι τραυματισμοί αρκετών ποδοσφαιριστών, με του Γιάννη Παπαδόπουλου να δείχνει, από τις πρώτες εκτιμήσεις, πως είναι η πιο σοβαρή από τις υπόλοιπες.
Ο 20χρονος που τραυματίστηκε προς το τέλος του ματς, έχει μια κάκωση αριστερού γόνατος (στον έσω πλάγιο) και θα υποβληθεί την Δευτέρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.
Ο Γκαλέτι υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο, ενώ ο Ντουντού έχει ένα διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και ο Λεντέσμα κάκωση δεξιού γόνατος. Η κατάσταση των παραπάνω ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Αγγλία.
πονάνε ωρέ τα παλλικάρια;
χωρίς πλάκα.....
το σημερινό παίγνιο, εκτός από τη χαωτική διαφορά που χωρίζει τις ελληνικές ομάδες από αυτές των προηγμένων, έδειξε και την τεράστια διαφορά δύναμης και μυικής μάζας που χωρίζει τις ομάδες μας από τον ανταγωνισμό της Ευρώπης.
Σημείωσις:
ο γάβρος σήμερα επαιζε με τον 8ο της πρίμιερ λιγκ.....
Ο 20χρονος που τραυματίστηκε προς το τέλος του ματς, έχει μια κάκωση αριστερού γόνατος (στον έσω πλάγιο) και θα υποβληθεί την Δευτέρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.
Ο Γκαλέτι υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο, ενώ ο Ντουντού έχει ένα διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και ο Λεντέσμα κάκωση δεξιού γόνατος. Η κατάσταση των παραπάνω ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Αγγλία.
πονάνε ωρέ τα παλλικάρια;
χωρίς πλάκα.....
το σημερινό παίγνιο, εκτός από τη χαωτική διαφορά που χωρίζει τις ελληνικές ομάδες από αυτές των προηγμένων, έδειξε και την τεράστια διαφορά δύναμης και μυικής μάζας που χωρίζει τις ομάδες μας από τον ανταγωνισμό της Ευρώπης.
Σημείωσις:
ο γάβρος σήμερα επαιζε με τον 8ο της πρίμιερ λιγκ.....
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
μας σανε , ρε πουστη μου οι αγγλοι
συμφωνω πως τα εργομετρικα των ελληνικων ομαδων ,οχι μονο δε συγκρινονται με των ευρωπαιων ,αλλα αμα μας τσιτωσουν λιγο παραπανω εκτος απο την 3αρα ,εχουμε και παραπλευρες απωλειες λογω τραυματισμων...την τανα μου μεσα
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΒΑΖΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΜΕ
συμφωνω πως τα εργομετρικα των ελληνικων ομαδων ,οχι μονο δε συγκρινονται με των ευρωπαιων ,αλλα αμα μας τσιτωσουν λιγο παραπανω εκτος απο την 3αρα ,εχουμε και παραπλευρες απωλειες λογω τραυματισμων...την τανα μου μεσα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ξεκίνα με την ΑΕΚ στις 22 και βλέπουμε......
την βαζελα εχεις τρια χρονια να την γαμησεις και δεν προβλεπεται προσεχως καθαριστε πρωτα τα μολδαβα γιατι αν γινει η στραβη θα βλεπετε παντου εφιαλτες και το ταμειον θα ειναι πολυ μειον!τα χοχοχο θα γινουν βοηθα παναγια μου και τρεχτε ποδαρακια μου θα λενε ο σωκρατης και οι παικτες μαζι με τον τιμουρ!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
την βαζελα εχεις τρια χρονια να την γαμησεις και δεν προβλεπεται προσεχως καθαριστε πρωτα τα μολδαβα γιατι αν γινει η στραβη θα βλεπετε παντου εφιαλτες και το ταμειον θα ειναι πολυ μειον!τα χοχοχο θα γινουν βοηθα παναγια μου και τρεχτε ποδαρακια μου θα λενε ο σωκρατης και οι παικτες μαζι με τον τιμουρ!
Έπιασαν στην Μύκονο τον γιο του ...Θείου με κόκα στις 18 Ιουλίου
Ήταν Σάββατο 18 Ιουλίου και ώρα 11.30 το βράδυ στην Μύκονο. Το μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε το αυτοκίνητο και έκανε έλεγχο. Πάνω στο νεαρό βρήκαν 3γραμ. κοκαίνης και αμέσως συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία στην εισαγγελία Σύρου!
Ο νεαρός όμως είναι ο γιος...
του πολύ γνωστού επιχειρηματια που εμπλέκεται το τελευταίο διάστημα στις δουλειές του ...Θείου (τέλος πάντων μην πούμε όνομα). Αλλά έχει και το ίδιο όνομα.
Η υπόθεση πήγε στον εισαγγελέα Σύρου και εκεί σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος αφού δήλωσε χρήστης. Ήταν και το όνομα τόσο βαρύ που σπάει ...κόκαλα.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο άλλος αδερφός έχει και αυτός προβλήματα στο εξωτερικό για τον ίδιο λόγο. Είναι πιο επώνυμος από τον μικρό. Όσα γράφουμε είναι πέρα για πέρα αληθινά γιαυτό βάζουμε και λεπτομέρειες. Μερικά πράγματα είναι ακόμα πιο καλά αν δεν έχουν ονόματα. Άλλωστε οι αναγνώστες μας φημίζονται για το υψηλό iq τους οπότε κατάλαβαν. Καλά ξεμπερδέματα.
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2009/08/18_10.html[/url]
μα για ποιον να λενε αραγε??
Ήταν Σάββατο 18 Ιουλίου και ώρα 11.30 το βράδυ στην Μύκονο. Το μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε το αυτοκίνητο και έκανε έλεγχο. Πάνω στο νεαρό βρήκαν 3γραμ. κοκαίνης και αμέσως συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία στην εισαγγελία Σύρου!
Ο νεαρός όμως είναι ο γιος...
του πολύ γνωστού επιχειρηματια που εμπλέκεται το τελευταίο διάστημα στις δουλειές του ...Θείου (τέλος πάντων μην πούμε όνομα). Αλλά έχει και το ίδιο όνομα.
Η υπόθεση πήγε στον εισαγγελέα Σύρου και εκεί σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος αφού δήλωσε χρήστης. Ήταν και το όνομα τόσο βαρύ που σπάει ...κόκαλα.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο άλλος αδερφός έχει και αυτός προβλήματα στο εξωτερικό για τον ίδιο λόγο. Είναι πιο επώνυμος από τον μικρό. Όσα γράφουμε είναι πέρα για πέρα αληθινά γιαυτό βάζουμε και λεπτομέρειες. Μερικά πράγματα είναι ακόμα πιο καλά αν δεν έχουν ονόματα. Άλλωστε οι αναγνώστες μας φημίζονται για το υψηλό iq τους οπότε κατάλαβαν. Καλά ξεμπερδέματα.
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2009/08/18_10.html[/url]
μα για ποιον να λενε αραγε??
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Έναν λιθουανός Κλεζμαν που πήραμε στο μπάσκετ σκαμπάζει τίποτα ?
Ή είναι σαν και εμένα και χειρότερος?
γκλαλισΈναν λιθουανός Κλεζμαν που πήραμε στο μπάσκετ σκαμπάζει τίποτα ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83