Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
αληθινος παλι θα βγω!!

αντε να μαζευονται ενας ενας...   ηταν να μην παρει μπροστα ο "θειος"!! :headbang2:

αυτός δεν είναι που πήγε να κάνει μπάσιμο ο βάζελος, και την υπόθεση την χειριζότανε "προσωπικά" ο Πατέρας????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αυτός δεν είναι που πήγε να κάνει μπάσιμο ο βάζελος, και την υπόθεση την χειριζότανε "προσωπικά" ο Πατέρας????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ναι τρομαρα του.
Καλη μεταγραφη, ποιοτικος αμυντικος.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
[move] :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:[/move][move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Συνημμένα

• gata.jpg
    gata.jpg
    182,1 KB · Εμφανίσεις: 20

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μπουα χα χα χα!!! :s&m_1: :s&m_1:

Συνημμένα

• prasini_l.jpg
    prasini_l.jpg
    172,7 KB · Εμφανίσεις: 19

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι όπως πηγαιναν τα πράγματα τις προηγούμενες μέρες δεν πίστευα ότι θα το πω αυτό, αλλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για τις μέχρι τώρα κινήσεις τους!
Με Ματ και Μέλμπεργκ κλείνουμε 2 πολύ σημαντικές θέσεις με πολύ καλές επιλογές και αν κλείσει θετικά και η υπόθεση Λέτο πάμε χαλαρά στους προκριματικούς έχοντας όλη την άνεση να κινηθούμε για μιάμιση θέση (επιθετικό και χαφ, αλλά εκεί υπάρχει και ο Λεντέσμα) μέχρι το τέλος των μεταγραφών.
Και μακάρι να παρει ο βάζελος Μπομπο.. Τότε ίσως η τελευταία μεταγραφή, του επιθετικού, μας στείλει για μια βόλτα στο αεροδρόμιο Αυγουστιάτικα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ζηλιάρηδες πήρατε τον συμπαίχτη του Μαιστόροβιτς... :tooth:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ερώτηση 1

Ο Στολτίδης πού έχει χαθεί? Έχω να ακούσω νέα του από τον τραυματισμό του πέρυσι το φθινόπωρο. Νομίζω ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με εμάς αλλά έχω να ακούσω το όνομά του πάνω από μισό χρόνο. Μήπως έχω χάσει επεισόδια?

Ερώτηση 2

Με τη θέση αριστερού χαφ τι θα κάνουμε? Τελικά θα μείνει ο Λέτο? Λογικά με Ζαϊρί και Παπαδόπουλο για back-ups είμαστε ΟΚ.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Με τη θέση αριστερού χαφ τι θα κάνουμε? Τελικά θα μείνει ο Λέτο? Λογικά με Ζαϊρί και Παπαδόπουλο για back-ups είμαστε ΟΚ.

Τον Σοϊλέδη (ή αλλιώς "Σόλε" :rockon:) εννοείς προφανώς. Αλλά καλύτερα να μείνει και ο Λέτο, να έχουμε 4 εξτρέμ.
Και δεν εννοώ σύστημα 4-4-3!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ερώτηση 1

Ο Στολτίδης πού έχει χαθεί? Έχω να ακούσω νέα του από τον τραυματισμό του πέρυσι το φθινόπωρο. Νομίζω ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με εμάς αλλά έχω να ακούσω το όνομά του πάνω από μισό χρόνο. Μήπως έχω χάσει επεισόδια?

Ερώτηση 2

οποιον κι αν παρετε το πρωταθλημα στον πειραια

ο παο δεν παιρνει παικτες
:)

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Που ειναι ο ενχελααρ οεο???? :pipa1: :pipa1: :pipa1: Παει η πορτα συννεφο στο βαζελο! :s&m_1: :s&m_1: Αλλα κατα ταλλα λενε οτι εχουν χρονο λεει για να παρουν παικταραδες :jerking: :jerking: Πελατες μου!!!! Κρατειστε αντωνιου κ 10κατιες να ριξουμε τρελο γελιο φετος!! Ο 10κατιες θα βρει στην αμυνα τον <μπαρεζι> σε ηλικια σουπερ ενω ψαχνει κ για νεο τζακ ποτ!! χαχαχαχα!! ετσι θα σας παμε φετος βαζελακια :fuck2: :fuck2: :fuck2: :s&m_1: :s&m_1: :fuck1: :fuck1:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω θα θελα παντως και αυτον τον ριερα του πανθρακικου.Απο τον μπελουτσι πιο πολυ μου γεμιζει το ματι.Τον ντομι τι τον κρατησε δεν μπορω να καταλαβω!Απο τη στιγμη που πηρες μελμπεργκ και εχεις αββρααμ για μπακ με μπακ απ τον ζεβλακοφ και τον μικρο τον παπαδοπουλο που ειναι πολυ καλος,εχεις τοροσιδη δεξια και γκαλιτσιο για μπακ απ,πρεπει να χτυπησεις και απο αριστερα κατι πολυ καλο για να εχεις τον λεοναρντο μπακ απ,π.χ. ο τρεντε θα ηταν μια πολυ καλη λυση και οχι παρα πολυ ακριβη.Πρεπει επισης οπωσδηποτε εναν ακομη καλο επιθετικο και ενα αμυντικο χαφ που να κοβει πολυ και να εχει φαντασια με τη μπαλλα στα ποδια.Ο ΠΑΟΚ μεχρι τωρα με εχει εντυπωσιασει με τις μεταγραφες του και αν παρει και τον ριερα θα ειναι παρα πολυ καλος του χρονου.Αποκτα αλλη δυναμικη η ομαδα,αλλα αν δεν παρει παικτη σαν τον ριερα στο κεντρο και μεινεις με την καρουτα τον ιβιτς και τον βερον παλι δυσκοιλιος στο γκολ θα ειναι παρολο που πηρε,φιλομενο,κουτσιανικουλη,παπαζογλου κλπ..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εγω θα θελα παντως και αυτον τον ριερα του πανθρακικου.Απο τον μπελουτσι πιο πολυ μου γεμιζει το ματι..

Δεν τον έχω δει αυτόν τον Ριέρα να παίζει, τόσο καλός είναι;;
Δεν έπαιζε στη Β' ομάδα της Εσπανιόλ με βύσμα τον αδερφό του;;; :2funny:
Αλλά τώρα διάβασα ότι έβαλε 5 τεμάχια με τον Πανθρακικό φέτος, όχι κ' άσχημα...
Και ότι πήγε δανεικός στο ΜΠΑΟΚ.(wikipedia)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κουίζ!!
Αυτός ο Μέλμπεργκ είναι ΟΛΟΙΔΙΟΣ (μα ολόιδιος λέμε ) με κάποιον. Ποιόν ?
Για βοήθεια, δεν έχει σχέση με αθλητισμό...
Βάλε κανένα δύσκολο, 5 φορές το έχουμε δει το Star Wars!!!
Βρες εσύ με ποιο πρόσωπο μοιάζει ο Κάρλος Τέβεζ!!!!Αλλά αυτό είναι απείρως πιο δύσκολο, θα σπάσεις το κεφάλι σου! :headbang: :headbang: :headbang:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Βάλε κανένα δύσκολο, 5 φορές το έχουμε δει το Star Wars!!!
Βρες εσύ με ποιο πρόσωπο μοιάζει ο Κάρλος Τέβεζ!!!!Αλλά αυτό είναι απείρως πιο δύσκολο, θα σπάσεις το κεφάλι σου! :headbang: :headbang: :headbang:
Star Wars ? :think:
Αυτός που λέω εγώ δεν έπαιξε στο Star Wars

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Συνημμένα

• obiwan2.jpg
    obiwan2.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ λέω για αυτόν που έπαιζε στους Dukes . Τον Sean William Scott. Φέρνει λίγο...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom