gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Λες να μην πληρωθεί μια δόση και να επιστρέψει στην ομάδα του?Δεν γίνονται αυτά!το ξερω ρε συ, αλλα ποιος τυφλος δεν θελει να δει το φως του?
εχω αδικο?
Λες να μην πληρωθεί μια δόση και να επιστρέψει στην ομάδα του?Δεν γίνονται αυτά!το ξερω ρε συ, αλλα ποιος τυφλος δεν θελει να δει το φως του?
εχω αδικο?
Το ζητημα το ανοιξε η σαυρα ο νικολακοπουλος,που ολη την προηγουμενη εβδομαδα ελεγε οτι θα τον θελατε με 2 μυρια(δηλαδη λιγοτερο απο το 25% της παιχταρας μπελουτσι )...Τωρα για τα μακροβουτια και τις απλωτες ο καθενας μπορει να ονειρευεται ελευθερα...καλα ας μην πληρωσουν την δοση μεχρι τελος του ιουλη στην tigres, και θα σου πω εγω εαν θελει να ερθει ο σκοκο στο θρυλο!! κολυμποντας απο την Αργεντινη θα ερχοταν!! και να εισαι σιγουρος για αυτο...
Μόνος σου το παραδέχεσαι ότι το θέμα το ανακίνησε η φυλλάδα σας...η ΑΕΚ δεν είχε καμμία σχέση με το θέμα!Και βγάλανε ένα φίδι ότι έληξε η προθεσμία της δόσης ενώ η πραγματικότητα είναι ότι λήγει σε έναν μήνα!Το θέμα δεν είναι αυτό..
Το θέμα είναι οτι σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακος δεν ενδιαφερθηκε επισημως για τον παίκτη! Εγραψε μια μέρα με ζέστη ο Νικολακο οτι και καλα δε θα μας χάλαγε και το πήραν και το κάνανε σημαία..
Παρεπιμπτόντως, να δηλώσω κατηγορηματικά ότι οσο και να ξερογλύφεται η δεσποινις Μεγκαν στη φωτο αριστερά, δεν της κάθομαι με τίποτα!
Διάβασε καλυτερα αν μπορείς τι εγραψε ο Νικολακόπουλος..Μόνος σου το παραδέχεσαι ότι το θέμα το ανακίνησε η φυλλάδα σας...η ΑΕΚ δεν είχε καμμία σχέση με το θέμα!Και βγάλανε ένα φίδι ότι έληξε η προθεσμία της δόσης ενώ η πραγματικότητα είναι ότι λήγει σε έναν μήνα!
Σ'ένα μήνα θα έχετε λεφτά ρε να την πληρώσετε τη δόση???Μόνος σου το παραδέχεσαι ότι το θέμα το ανακίνησε η φυλλάδα σας...η ΑΕΚ δεν είχε καμμία σχέση με το θέμα!Και βγάλανε ένα φίδι ότι έληξε η προθεσμία της δόσης ενώ η πραγματικότητα είναι ότι [size=15pt]λήγει σε έναν μήνα[/size]!
Εκλεισε ο μακκος???Είπαμε η διοίκηση μας είναι για τον μπέουλο αλλά το να μην πληρώσει μια δόση και να χάσει τον παίχτη αποτελεί ανέκδοτο!
Θα κλείσει...επειδή είπε 2-3 μαλακίες παραπάνω ο Τσακιράκος νομίζεις ότι θα κάτσει να του μείνει ελεύθερος ο παίχτης και να μην πάρει ούτε ευρώ?Εκλεισε ο μακκος???
;)Θα κλείσει...επειδή είπε 2-3 μαλακίες παραπάνω ο Τσακιράκος νομίζεις ότι θα κάτσει να του μείνει ελεύθερος ο παίχτης και να μην πάρει ούτε ευρώ?
καλα ας μην πληρωσουν την δοση μεχρι τελος του ιουλη στην tigres, και θα σου πω εγω εαν θελει να ερθει ο σκοκο στο θρυλο!! κολυμποντας απο την Αργεντινη θα ερχοταν!! και να εισαι σιγουρος για αυτο...
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση στρατηγέ!
Καλα amjik εσυ ησουν και ενας αλλος'τερμα ι κουπες ιχθιοσκαλιτες
Πάει κι αυτή η κούπα κι αυτό το καλοκαίριτερμα ι κουπες ιχθιοσκαλιτες