Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
συμφωνώ ως προς την ουσία, οτι δηλαδή είναι μπίζνα, αλλά τότε γιατί να υποστηρίξω και τον Ολυμπιακό; εγώ θα βγάλω τίποτα από τη νίκη του; Δεν πάει όμως έτσι. Σαν Έλληνας, το έχω ξαναγράψει, όταν βγαίνω έξω είτε ο Ολυμπιακός είτε ο ΠΑΟ να το έχει πάρει εμένα με βλέπουνε σαν τροπαιούχο, γιατί δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα αλλά η εθνικότητα.Όπως και η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ.
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας βάζελος να υποστηρίξει τον Ολυμπιακό στον τελικό και το ανάποδο. Σιγά , ένας αγώνας μπάσκετ είναι και ένα κύπελλο . Δεν κρίνεται ο πατριωτισμός από αυτό. Άσε που και οι δύο το έχουν πάρει στο παρελθόν. Να πω ότι δεν το είχαν πάρει, άντε να το καταλάβω.
Χαλαρώστε , κάποιοι δισεκατομμυριούχοι θα προσπαθήσουν να βάλουν περισσότερα καλάθια ο ένας στον άλλο. Ας το σηκώσει όποιος θέλει.
Γνώμη μου , έτσι ?
Και θα χαρώ να το πάρει ο ΠΑΟ (αν μας νικήσει) και θα στενοχωρηθώ αν το χάσει (ξαναλέω - αν μας νικήσει), αλλά φυσικά όχι πως θα κόψω και φλέβες και δεν θα κοιμηθώ. Σόρρυ αλλά το γαμήσι, το φαγητό και τον ύπνο δεν τα κόβω για καμία ομάδα ούτε καν για τον Ολυμπιακό μου.
Αλλά ελληνική ομάδα θέλω να το πάρει. Στα αρχίδια μου πόσο καλή ομάδα έχει η ΤΣΣΚΑ ή η Μπάρτσα. Όταν το χάναμε από την Μπανταλόνα είχαμε καλύτερη ομάδα χαλαρά.