georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
χαρηκε ο ρουφιανος,καπου θα σε πετυχω ρε λαγε
αυτό σημαίνει ότι όπου τον πετύχεις θα του βαρέσεις μαλακία;
χαρηκε ο ρουφιανος,καπου θα σε πετυχω ρε λαγε
σιγά ρε γαμιά κατούρα και λίγοραντεβού στην πλατεία μωρή.....
Φέρε και τον νταβά σου..........
θα σας γαμήσω και τους δυό μαζί....
ο παπάς θα τραβάει με την κάμερα.....
το πηραμε απο Μαρτιο Και κανουμε Φιεστα ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ γουσταρουμε..........
Οι Υπολοιποι ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σου ειπα Ρε Νουμερο ....τα πελέ μη μας ζαλίζετε μόνο......
πάμε άλλη μια γιατί δεν καταλαβαίνεςι ούτε με τον καλό ούτε τον κακό..σιγά ρε γαμιά κατούρα και λίγο
Σου ειπα Ρε Νουμερο ....
Θα κανουμε ΦΙΕΣΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!
Αν θες .. Αν οχι Αλλαξε Καναλι!!!!!
Και του Χρονου Φιεστα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !!!!!
Και γω αφου το ξερεις !!!!!ναι και γω σ αγαπάω.......
Ασφαλως Φιλε μου !!!!!!
θα με πάρεις στη φιέστα;
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το κόμπλεξ σου είναι αθεράπευτο !!!! Και όσο για τις προσφορές προσφέρουμε από το Μάρτη κούπες. Εσείς μείνατε για άλλη μια φορά με τον πέουλα στο χέρι!δεν έχουν καταλάβει ότι τους έχω αφήσει ελεύθερους να αλωνίζουν για να διασκεδάζω.......
τρελλό γέλιο παπά....
μόλις εμφανίζομαι είδες τι γίνεται........
Υ.Γ.
αφού έχει πέσει ο Θρασύβουλας εγώ λεω να κάνετε περιοδεία στα υποκαταστήματά σας....
10 λεπτά στην Κέρκυρα Κούπα και φιέστα.....
10 στον Πανιώνιο
10 στον Ηρακλή...
και τελευταία να αφήσετε την Ξάνθη για να τους προσφέρετε και τη χαρά του τελευταίου που γεύεται τη φιέστα μετά τις προσφορές που σας έχει κάνει......
ο περσονανονγκρατα η παλια ηταν ολυμπιακος και εκανε το λαθος να αλλαξει ομαδα η πρεπει να εχει φαει πολυ ξυλο απο ολυμπιακους στη ζωη τουΕγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το κόμπλεξ σου είναι αθεράπευτο !!!! Και όσο για τις προσφορές προσφέρουμε από το Μάρτη κούπες. Εσείς μείνατε για άλλη μια φορά με τον πέουλα στο χέρι!
Κορυφαία ομάδα της εβδομάδας, στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ!Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, 13:47
Γράφει: sportdog team
Φόρμα Ομάδας – 5 Τελευταίοι ΑγώνεςΝίκες Ισοπαλίες Ήττες Γκολ Υπέρ Γκολ Κατά
3 2 0 12 4
EκτύπωσηΑποστολή σε φίλοA-A+
Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για αυτή την εβδομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό η ΟΥΕΦΑ, στην ιστοσελίδα της, ενδεικτικό της κυριαρχίας των «ερυθρόλευκων» στον ελληνικό χώρο. Αφορμή, φυσικά, στάθηκε η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Πειραιώτες, του 12ου τα τελευταία 13 χρόνια, τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα!
Η επιτυχία του Ολυμπιακού φιλοξενείται στo «Pick of the week» και το σχετικό κείμενο αναφέρει ότι είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που κατακτά και επίσημα τον τίτλο της φετινής περιόδου. Γίνεται σχόλιο για τα 37 συνολικά πρωταθλήματα, τα 12 από τα οποία κατακτήθηκαν τα τελευταία 13 χρόνια, ενώ φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Βαλβέρδε για την... ευκολία που επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος:
«Δεν περίμενα ότι θα εξασφαλίζαμε τον τίτλο τόσο νωρίς στη σεζόν και με τόσο μεγάλη διαφορά»!
αυτά ως απάντηση σε κάθε προβληματικό στερημένο
βάλτο quiz μεγάλεΗ φιέστα θα γίνει πριν το συλλαλητήριο των βάζελων ή μετά;;;;