1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εχεις ματι σου λεω
ό,τι και να χει έχεις πάλι προκριματικά τον Αύγουστο.....
Πάλι με βαλβίδα δεκαπενταύγουστο;
πάλι τάματα θ αρχίσουν......
εχεις ματι σου λεω
Συγχαρητήρια Ακάποτε για την ανακάλυψη του νέου Βενγκέρ...εχεις ματι εσυ,χαραμιζεσαι εδω μεσα
φανταζομαι τι θα ελεγες αν ειχε ερθει κανας βενγερ τοτε που μιλαγε με ολυμπιακο(εχει φαει κατι ξεφτιλες στο νησι και εκανε κανα 3 χρονια να φτιαξει ομαδα)
σε 6 μηνες βγαζεις συμπερασματα,εχεις ματι σου λεω
φιλαράκο αυτό με τη Σταζι δεν αποδείχθηκε πουθενά , όσο και αν κάτι τυπάκια (επιχειρηματίες αντίπαλοι , πολιτικοί κα) θα το ήθελαν πολύ. άρα μην είσαι ψεύτης και προσπαθείς να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις . Αν και το ψέμα πρέπει να είναι μέσα στο DNA κάποιων που το έχουν επάγγελμα για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους . Δηλαδή ο Βαρδινογιάννης και οι Γιαννακοπουλαίοι γεννήθηκαν πλούσιοι , δεν ευνοήθηκαν καθόλου από κυβερνήσεις ειδικά της Ν.Δ? . Όσο για τα πέτρινα χρόνια , αν μιλάτε εσείς τώρα για παράγκα τότε υπήρχε η βίλα των οργίων ( η περίφημη ταινία) . Ο καπετάνιος έλυνε και έδενε , πήγαινε στους διατητές στο ημίχρονο , τους απειλούσε , όπως και τους αστυνομικούς διευθυντές , ότι θα τους στείλει στον έβρο , κυκλοφορούσε με κουμπούρια κα. Μιλάς , που στα έχεις π΄΄αρει κύπελλο με στρίψιμο νομίσματος. Όσο για το δέντο φίλε μου δεν μπορεί ο επιβήτορας σου να είναι Συκιά. Συκιά είσαι εσύ που στο έχω κάνει σουρωτήρι και δεν μπορείς να κάτσειςANAlgitos, ο Πατέρας όμως δεν ήταν πράκτορας της ΣΤΑΖΙ (μυστικές υπηρεσίες Ανατ. Γερμανίας) όπως ο Κόκκαλης που με κρατικές προμήθειες επί ΠΑΣΟΚ έγινε επιχειρηματίας. Θυμάσαι τον Κοσκωτά, τον πρώην πρόεδρο του ΟΣΦΠ που επίσης με κρατικές προμήθειες επί ΠΑΣΟΚ έγινε επιχειρηματίας αλλά κατέληξε στη φυλακή, τι έγινε μετά στον ΟΣΦΠ (...τα πέτρινα χρόνια)???
Μήπως το δέντρο είναι τελικά συκιά (από τους σικέ αγώνες που παίρνετε ή κερδίζετε στα χαρτιά) ρε ANAlgitos ???
Αυτό πρέπει να εννοείς, έτσι;;Όσο για το δέντο φίλε μου δεν μπορεί ο επιβήτορας σου να είναι Συκιά. Συκιά είσαι εσύ που στο έχω κάνει σουρωτήρι και δεν μπορείς να κάτσεις
To "δέντο" προφανώς είναι ότι και το "είασι" που έγραψες εσύANAlgitos, τι είναι το "δέντο" ??? Μήπως είασι αγράματος,
ANAlgitos, τι είναι το "δέντο" ??? Μήπως είσαι αγράματος, το δημοτικό το έβγαλες ????
Ώστε είναι ψέμα ότι ο Κόκκαλης ήταν πράκτορας της ΣΤΑΖΙ....ενδιαφέρον.....
Η φανέλα που πουλάει περισσότερο στη μπουτίκ του ΟΣΦΠ είναι αυτή του Διαιτητή, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ.
δέντρο βέβαια εννοούσα , βγήκαν τώρα οι πουθενάδες και κάνουν πνεύμα. Εσύ γραμματιζούμενε τί είναι το είασι ?????????????? Εγώ ξέρω την ίαση , μάλλον αυτή σας χρειάζεται για να γιατρευτούν οι αθεράπευτες πληγές σας. Γιατί εσύ ξέρεις ότι έχει καταδικαστεί ο Κόκκαλης για κάτι παρόμοιο , που λες? Μην συνεχίζεις κάτι για το οποίο ο Κόκκαλης έχει αθωωθεί σε τελικό βαθμό. Οι ισχυρισμοί σας για την φανέλα είναι ψευδείς κύριε ξεφτίλα. Για δες και αυτο και μετά μιλάς Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2006-2007ANAlgitos, τι είναι το "δέντο" ??? Μήπως είασι αγράματος, το δημοτικό το έβγαλες ????
Ώστε είναι ψέμα ότι ο Κόκκαλης ήταν πράκτορας της ΣΤΑΖΙ....ενδιαφέρον.....
Η φανέλα που πουλάει περισσότερο στη μπουτίκ του ΟΣΦΠ είναι αυτή του Διαιτητή, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ.
Γιατί εσύ ξέρεις ότι έχει καταδικαστεί ο Κόκκαλης για κάτι παρόμοιο , που λες? Μην συνεχίζεις κάτι για το οποίο ο Κόκκαλης έχει αθωωθεί σε τελικό βαθμό.
άντε να γαμήσεις καλύτερα...........
το πολυ σπέρμα μπουκώνει τον εγκεφαλο......
ΨΕΥΤΟ-πρωταθλητες...μην το ξεχνας γιατι θα σε μαλωσω παλιΚαλημερα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!
φιλαράκο αυτό με τη Σταζι δεν αποδείχθηκε πουθενά , όσο και αν κάτι τυπάκια (επιχειρηματίες αντίπαλοι , πολιτικοί κα) θα το ήθελαν πολύ. άρα μην είσαι ψεύτης και προσπαθείς να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις . Αν και το ψέμα πρέπει να είναι μέσα στο DNA κάποιων που το έχουν επάγγελμα για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους . Δηλαδή ο Βαρδινογιάννης και οι Γιαννακοπουλαίοι γεννήθηκαν πλούσιοι , δεν ευνοήθηκαν καθόλου από κυβερνήσεις ειδικά της Ν.Δ? . Όσο για τα πέτρινα χρόνια , αν μιλάτε εσείς τώρα για παράγκα τότε υπήρχε η βίλα των οργίων ( η περίφημη ταινία) . Ο καπετάνιος έλυνε και έδενε , πήγαινε στους διατητές στο ημίχρονο , τους απειλούσε , όπως και τους αστυνομικούς διευθυντές , ότι θα τους στείλει στον έβρο , κυκλοφορούσε με κουμπούρια κα. Μιλάς , που στα έχεις π΄΄αρει κύπελλο με στρίψιμο νομίσματος. Όσο για το δέντο φίλε μου δεν μπορεί ο επιβήτορας σου να είναι Συκιά. Συκιά είσαι εσύ που στο έχω κάνει σουρωτήρι και δεν μπορείς να κάτσεις
Κλαψε.....θα στο ξαναπω και αν τα κλαματα σε κουρασαν Αλλαξε πλευρο.....ΨΕΥΤΟ-πρωταθλητες...μην το ξεχνας γιατι θα σε μαλωσω παλι
και για σένα το αυτό ισχύεικαταπληκτική επιχειρηματολογία!
εσύ αυτό κάνεις για τα δικά σου μπουκώματα ?? γιατί απ΄ όσο ξέρω είσαι μπουκωμένος ατελείωτα χρόνια . Εδώ που τα λέμε εσείς που να τον βρείτε τον εγκέφαλο , τον έχετε κάψει από το πολύ κλάμα και τη μαμακία , πο κουβαλάτεάντε να γαμήσεις καλύτερα...........
το πολυ σπέρμα μπουκώνει τον εγκεφαλο......
είσαι σίγουρος;Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ....
gamv ton peiraiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa