Όποιοι λένε τέτοιες παπαριές είναι μεγάλοι ΠΑΠΑΡΕΣ και ανθέλληνες.
Όπως και κάποιοι παοκτζίδες που μας λένε αλβανούς.
Έχεις 100% δίκαιο
Όποιοι λένε τέτοιες παπαριές είναι μεγάλοι ΠΑΠΑΡΕΣ και ανθέλληνες.
Όπως και κάποιοι παοκτζίδες που μας λένε αλβανούς.
Ρε φιλαράκο μην λέμε και ότι θέλουμε. Πιστεύεις ότι σε αντίθετη περίπτωση θα έδινε κόκκινες; Για εμένα η πρωτη κίτρινη του κοντρέρας δεν είναι καν κίτρινη ενώ η δεύτερη δεν έχει δοθεί ποτέ αν θα σήμαινε και την αποβολή του παίκτη. Επίσης η πρώτη κίτρινη του Ίβιτς απλά ανύπαρκτη ενώ η δεύτερη ήταν όντως κίτρινη. Επιπλέον όπως είπες έπρεπε ο αβρααμ να πάρει κόκκινη ενώ ακόμα και εδώ το κοράκι δεν σεβάστηκε καν μια ομάδα που παίζει ΑΔΙΚΑ με 9 ώστε να την δώσει ακόμα και ένα φάουλ. Τέλος ακόμα και το δεύτερο γκολ είναι οφσάιντ (δύσκολο μεν ήταν όμως δε). Νομίζω δλδ ότι η διαιτησία επηρέασε σε τεράστιο βαθμό το αποτέλεσμα. Πάντως ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση όπως εσείς που ζητάτε προστασία. Ουσιαστικά με αυτήν την ανακοίνωση αναγνωρίζετε την ενοχή σας. Γιατί είναι σίγουρο ότι ο διαιτητής εκτελούσε εντολές. Όμως η μέχρι τώρα αντίδραση του λαού του ΠΑΟΚ είναι πολύ λογική.
ΥΓ: Το τραγικό είναι ότι μεθαύριο ο διαιτητής θα παίξει έδρα. Αυτή είναι η Ελλάδα.
Αυτό δλδ σημαίνει ότι έπρεπε να μας σφάξουνε;;;;Ο "αδικημένος" ΜΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία 70' που έπαιζε με 11 παίκτες.
Ταμπούρια και ξερό ψωμί... Αν μπορούσαν να έχουν και ένα πολυβόλο στην άμυνα...
Oμάδα με 11 Kick-boxers και 6εκ του Πολυμετοχικού ξέρω να φτιάξω και εγώ!!
Τώρα που το σκέφτομαι, πέρασε και μια φορά το κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο.Είχε μια ευκαιριάρα στο 44' του α' ημιχρόνου με τον Ιβιτς στο κόρνερ.Από κει κ πέρα όντως τίποτα.
Έτσι όπως παίζετε συνήθως, πρέπει να παίρνετε μια κόκκινη από τα αποδυτήρια για προληπτικούς λόγους.Αυτό δλδ σημαίνει ότι έπρεπε να μας σφάξουνε;;;;
Αυτό δλδ σημαίνει ότι έπρεπε να μας σφάξουνε;;;;
Έτσι εξηγείται το ότι παίζουν σαν κατσίκια...Μην τρώτε τον κουτόχορτο που σας ταϊζουν...
Το που με έσφαξε το είπα πριν από λίγο. Δύο κόκκινες (οπου καμία από τις πρωτες κίτρινες δεν ήταν, ενώ και η δεύτερη στον Κοντρέρας δεν έχει ξανοδοθεί αν θα σήμαινε αποβολή πως να το κάνουμε δλδ;;; ), αν έπαιρνε κόκκινη ο αβραάμ θα γινόταν άλλη παράταση ενώ και το δεύτερο γκολ σας ήταν οφσάιντ. Τι άλλο θέλεις δλδ;;; Εγώ προσωπικά κουτόχορτο δεν τρώω δεν διαβάζω καν τοπικές εφημερίδες. Εσύ μάλλον τρως από τις δικές σου εφημερίδες που νομίζεις ότι δεν με έσφαξες. Εγώ λέω αυτά που βλέπω. Και επαναλαμβάνω το ότι δεν απίξαμε καλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε κιόλας. Ούτε εσείς παίξατε τίποτα σημαντικό. Μόνο στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου.
Είμαστε πάντως η μόνη ομάδα που προσπαθεί να παίξει λίγο μπάλα. Τονίζω το "λίγο". Ο Ντιόγκο και ο Μπελούτσι από θαύμα παίζουν ακόμα.Ούτε εσείς παίξατε τίποτα σημαντικό. Μόνο στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου.
Οτι και να σου πουμε δε προκειται να σε πεισουμε.Ολοι στις τηλεορασεις καθηγητες διαιτησιας βγηκανε και ειπανε για τις δευτερες κιτρινες οτι και οι 2 ητανε,εγω προσωπικα δε περιμενω να το δεχτεις
Είμαστε πάντως η μόνη ομάδα που προσπαθεί να παίξει λίγο μπάλα. Τονίζω το "λίγο". Ο Ντιόγκο και ο Μπελούτσι από θαύμα παίζουν ακόμα.
Αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα (αλλά και στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια) τους πάντες δυστυχώς νοιάζει μόνο το αποτέλεσμα.
Ταμπούρια, 2 αμυντικά χαφ τουλάχιστον, "μεγάλο ρίσκο" οι 2 επιθετικοί, γιόμες συνέχεια και όποιος κάνει ντρίμπλες τρώει πάγκο...
Σχεδόν δεν έχει νόημα που βλέπουμε ποδόσφαιρο, το θέαμα έχει καταντήσει ανύπαρκτο.
Το που με έσφαξε το είπα πριν από λίγο. Δύο κόκκινες (οπου καμία από τις πρωτες κίτρινες δεν ήταν, ενώ και η δεύτερη στον Κοντρέρας δεν έχει ξανοδοθεί αν θα σήμαινε αποβολή πως να το κάνουμε δλδ;;; ), αν έπαιρνε κόκκινη ο αβραάμ θα γινόταν άλλη παράταση ενώ και το δεύτερο γκολ σας ήταν οφσάιντ. Τι άλλο θέλεις δλδ;;; Εγώ προσωπικά κουτόχορτο δεν τρώω δεν διαβάζω καν τοπικές εφημερίδες. Εσύ μάλλον τρως από τις δικές σου εφημερίδες που νομίζεις ότι δεν με έσφαξες. Εγώ λέω αυτά που βλέπω. Και επαναλαμβάνω το ότι δεν απίξαμε καλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε κιόλας. Ούτε εσείς παίξατε τίποτα σημαντικό. Μόνο στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου.
Δεν ήταν αλαζονεία. Παραδέχτηκε το χάλι στο οποίο ο ΙΔΙΟΣ έχει φέρει την ομάδα, να ψωφάνε οι παίκτες μετά το 60', διότι δε δίνει χρόνο συμμετοχής σε κανέναν άλλο παίκτη(Γιάννη & Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μενδρινό κλπ) και δε ζήτησε έναν επιθετικό της προκοπής το Γενάρη(και φέραμε τον κατσικανιάρη τον Άγγλο).Επίσης ο ίδιος ο προπονητής σας σε έξαρση αλαζονείας είπε ότι 11 εναντίον 11 παίξατε καλύτερα.
Ούτε εγώ διαβάζω...αλλά μάλλον θέλατε διαιτησία άλα του 1ου αγώνα στο Καραϊσκάκη...όταν Γκαρσία και Αραμπατζής θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί ο μεν πρώτος απο το 1ο ημίχρονο..ο δε 2ος στο 75'...
Και οι 2 κόκκινες είναι σωστές...και οφσαϊντ δεν υπαρχει...απορώ που το είδες...και ρωτάω:όλοι οι παλαίμαχοι διαιτητές (Τσικίνης+Βασιλάκης)...ο Κόκκαλης τους έβαλε να πούν ότι το μόνο λάθος είναι ο μη καταλογισμός φάουλ υπέρ του Μπακαγιόκο...και η κίτρινη στον Αβραάμ???Μάλλον ο Κρόκους πλήρωσε και αυτούς...δεν φταίτε εσείς..οι δικοί μας φταίνε που στον 5λεπτο του 2ου ημιχρόνου δεν το έκαναν 3-0,που είχε τις ευκαιρίες να το κάνει ο Θρύλος,να το βουλώσετε όλοι και να μην λέτε παπαριές...έλεος πιά...
Είμαι σίγουρος οτι όλοι θα φωνάζαμε αν η ομάδα μας ήταν στη θέση του παοκ και όλοι θα λέγαμε τα ίδια με του ολυμπιακούς αν η ομάδα μας ήταν στη θέση τους. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι μάθαμε την πιπίλα της διαιτησίας και πλέον σχεδόν δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς γκρίνια για τα κοράκια. Ναι cockpit έχεις αν μέρει δίκιο. Οι κάρτες δίνονταν και δεν δίνονταν (εκτός από την δεύτερη του βλαχοσέρβου. Το θέμα είναι οτι έχουμε μάθει την ποδοσφαιρική ανυπαρξία να την αναγάγουμε σε διαιτητική μεροληψία. Και εσείς και ο ολυμπιακός σκατά παίξατε όπως σκατά ποδόσφαιρο βλέπουμε στην Ελλάδα