You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα.Συγχαρητήρια κ από μένα.Πολύ μεγάλη νίκη με πάρα πολύ καλή εμφάνιση ομολογουμένως.Θα ήταν αδικία αν δεν παίρνατε αυτό το ματς.Επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά όταν λέω ότι οι Ελληνικές ομάδες κόντρα σε Γερμανικές κ Αγγλικές μπορούν κ τα καταφέρνουν.Κ πολύ το χάρηκα που η νίκη αυτή ήταν εναντίον των αχώνευτων Γερμανών.Μαζέψαμε κ άλλα ποντάκια.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά ρε φιλαράκι μου,σε ολόκληρο θρεντ αυτό συζητιέται ,πας κ ανοίγεις κ άλλο;;;
Στο ''Το Μάη θα είναι ωραία'' θα βρεις όλες τις απόψεις για το ματς κ μπορείς να πεις κ εσύ τις απόψεις σου.
Στο ''Το Μάη θα είναι ωραία'' θα βρεις όλες τις απόψεις για το ματς κ μπορείς να πεις κ εσύ τις απόψεις σου.
epixirimatias24_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ρε μαγγες ξερετε κανα μπουρδελο με γερμανιδες πουτανες για να συνεχισουμε το πανηγυρι?
Που είστε ρε θρύλοι... μπείτε ρε να πανηγυρίστε...
ρε μπας και είστε όλοι τάβλα από την πολύ την καύλα...
φίλε μου έδω είμαστε
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε που καταντήσαμε εδώ μέσα.Να πανηγυρίζει το βαζέλι(sas) κ το χανούμι(σκοτεινός) για την νίκη του γαύρου.Προβλέπω να με μπανάρουνε(επιτέλους για πολλούς) οι αντιγαύροι mods.
Sorry δεν το είχα δει.....Φίλε geo33 το thread που άνοιξες πριν λίγο συγχωνεύθηκε με ένα ήδη υπάρχον που έχει ακριβώς το ίδιο θέμα....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μήπως είδε κανείς σήμερα,το πρωτοσέλιδο της DERBY;;; Αυτός ο Γκότζος τελικά είναι για απίστευτες μάπες.Τώρα δνε ξέρω ποιος θα τους τις πρωτοδώσει.Όι βάζελοι ή οι γαύροι;;;;
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μήπως είδε κανείς σήμερα,το πρωτοσέλιδο της DERBY;;; Αυτός ο Γκότζος τελικά είναι για απίστευτες μάπες.Τώρα δνε ξέρω ποιος θα τους τις πρωτοδώσει.Όι βάζελοι ή οι γαύροι;;;;
Δυστυχώς, αυτού του είδους ο αθλητικός τύπος, ποτίζει τον φανατισμό των περισσότερων φιλάθλων...
ΝΤΡΟΠΗ του....
Και είμαι πολύ περίεργος....
Πως ένας σταθμός όπως ο SPORT-FM (1ος σε ακροαματικότητα), έχει τέτοιους "δημοσιογράφους" που είναι έρποντα σκουλίκια????
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ντρέπεται, ο εγκάθετος του Βαρδινογιάννη??
Σε λίγο καιρό μόνος του θα μείνει στο γήπεδο... Αυτός και η "οικογένεια"
Σε λίγο καιρό μόνος του θα μείνει στο γήπεδο... Αυτός και η "οικογένεια"
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Την πρώτη εφημερίδα που πήγα να δω ήτν η DERBY σσήμερα.Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι γιατί προάγουν την βία με αυτά που γράφουν.Κ η Score είχε αντίστοιχο μήνυμα ,αλλά σε πολύ μικρό πλαίσιο κ με πολύ μικρή δόση ειρωνίας.Η DERBY όμως
Γιατί δεν την ονομάζουν καλύτερα ''Ο ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΣ'' αντί για DERBY;;;;
Γιατί δεν την ονομάζουν καλύτερα ''Ο ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΣ'' αντί για DERBY;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις