Εγώ, όπως είναι γνωστό σε κάποιους από τους συναγωνιστές,είμαι Παναθηναικός και σας συγχαίρω για τη νίκη σας, αν και η Βέρντερ είναι μια εκ των πλέον αναξιόπιστων ομάδων στην Ευρώπη. Σίγουρα αξίξει ένα μπράβο στο Λεμονή τον οποίο είχαν ξεσκίσει εκ των έσω αλλά και στον Τύπο. Είχα πάει στο ντερμπι της Λεωφόρου και το έλεγα μετά το ματς σε φίλους γαύρους ότι φέτος ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος στην Ευρώπη. Μπορεί οι πολλόί να τα έχωναν στον Τάκη για το σύστημα με τα τρία αμυντικά χαφ, αλλά ο άνθρωπος προβάριζε το σχήμα για το CHL.Μου είχε κάνει εντύπωση το πρεσινγκ του Ολυμπιακού, που ειδικά στο πρώτο μέρος μας είχε μπλοκάρει πλήρως. Αλλη ομάδα φέτος έχετε φίλοι Ολυμπιακοί και αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει όσον αφορά το πρωτάθλημα. Θυμάμαι και μεις που πανηγυρίζαμε τα διπλά στην Ευρώπη και μετά γκελάραμε με Ακράτητους κλπ. Δεν θα είναι τόσο εύκολη η κουπα το Μάη κλπ. Οι τέσσερις βαθμοί διαφορά δεν είναι πολλοί (έχει παίξει ρόλο και το πρόγραμμα) αλλά φαίνεται ότι οι άλλοι δύο και ειδικά η ΑΕΚ αποκτούν σιγά σιγά ψυχολογία κορυφής. Ειδικά αν προχωρήσετε στην Ευρώπη, όλα είναι ανοικτά. Αυτά και καλά πανηγύρια...