Οχι,παω να την βρω εγω.Ρε...σε βρήκε η Ράνια???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σωστός....Δεν θυμαμαι τι ακριβως επαθε,αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μπηκε ο παιχταρας,ο τυροβοσκος Γκαλιτσιος μεσα.
ουρίστε και η ανάλυση...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
εχεις απολυτο δικιο!!!!! (εσβησα το ποστ μου)Κατσε ρε Μουτσε ποιος πηρε κοκκινη στο πρωτο γυρο?
Θα με τρελλανετε?
αν δεν κανω λαθος ο gayros δεν εχει φαει ουτε μια κοκκινη στο πρωταθλημα!!!
Ετσι ειναι. ;)εχεις απολυτο δικιο!!!!! (εσβησα το ποστ μου)
αν δεν κανω λαθος ο gayros δεν εχει φαει ουτε μια κοκκινη στο πρωταθλημα!!!
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Ετσι ειναι. ;)
ετσι ειναι.
οι λαγοι του θρεντ και η εταιρεια του Γαλανη ειναι συνωνυμα πλεον.
Ηρακλης - Ολυμπιακος αποβολη πατσατσογλου στο πρωτο ημιχρονο. Τελικο σκορ 0-3.Ο βαθμολογικος πινακας ειχε ακομα νοημα.(και τωρα εχει αλλα μονο αν σβησεις τον Ολυμπιακο απο τη λιστα).
Αλλη παιζει να μην εχουμε γιατι τα κορακια καρτες σε μας βγαζουν μονο στους επιθετικογενεις μας παιχτες (κλωτσανε πολυ μαλλον γιατι ειναι και αμπαλοι ειδικα ο Λετο και ο Ντιογο) . Συνεπως ο Ντιογο μπορει να εχει συμπληρωσει 7 καρτες (περισσοτερες απο τον βιρτουοζο γκαρσια) και να χανει 2 ματς αλλα ναι αποβολη δεν εχει.
Παρε τον πουλο ρε μαλακα και βγαλε τα διαγγελματα σου χωρις να αναφερεσαι σε εμενα.ετσι ειναι.
οι λαγοι του θρεντ και η εταιρεια του Γαλανη ειναι συνωνυμα πλεον.
Ηρακλης - Ολυμπιακος αποβολη πατσατσογλου στο πρωτο ημιχρονο. Τελικο σκορ 0-3.Ο βαθμολογικος πινακας ειχε ακομα νοημα.(και τωρα εχει αλλα μονο αν σβησεις τον Ολυμπιακο απο τη λιστα).
Αλλη παιζει να μην εχουμε γιατι τα κορακια καρτες σε μας βγαζουν μονο στους επιθετικογενεις μας παιχτες (κλωτσανε πολυ μαλλον γιατι ειναι και αμπαλοι ειδικα ο Λετο και ο Ντιογο) . Συνεπως ο Ντιογο μπορει να εχει συμπληρωσει 7 καρτες (περισσοτερες απο τον βιρτουοζο γκαρσια) και να χανει 2 ματς αλλα ναι αποβολη δεν εχει.
Κατα τα αλλα σορι για την παραπληροφορηση,οντως ξεχασα την κοκκινη του ''Φερτε μας το 7ο και φυγετε απο εδω''.
Τελος,ο Ντιογο μεχρι και τις διπλασιες καρτες μπορουσε να εχει.Αν μετρησεις τα θεατρα του γεμιζεις ανετα τετραδιο.
Αυτα και καλη συνεχεια Τσουκαλα του μπουρδελα.
Κατά του Τζόλε!
Στο μεταξύ, στην εκπομπή της θύρας 7 στο Extra 3 οι δύο βασικοί παρουσιαστές εμφανίστηκαν λάβροι κατά του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Μεταξύ άλλων είπαν για τον αρχηγό του Ολυμπιακού ότι τα 3 τελευταία χρόνια δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ομάδα, άφησαν υπονοούμενα για τα χρήματα του συμβολαίου του και τόνισαν πως πρέπει να σταματήσει, αφού τον πήραν τα χρόνια. «Στους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν δύο και τρείς αντίπαλοι πάνω τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στον Τζόλε δεν ήταν κανένας!» είπαν μεταξύ άλλων και σε κάποιο σημείο το σχόλιο που έγινε...ξέφυγε: «Ο Τζόρτζεβιτς έχει...πεθάνει και δεν το ξέρει. Το ξέρουν όλοι οι άλλοι» ! Υπήρξαν πάντως αρκετά τηλεφωνήματα απο κάποια στελέχη της θύρας 7 που διαφώνησαν με τη στάση τους.
Στο μεταξύ, στην εκπομπή της θύρας 7 στο Extra 3 οι δύο βασικοί παρουσιαστές εμφανίστηκαν λάβροι κατά του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Μεταξύ άλλων είπαν για τον αρχηγό του Ολυμπιακού ότι τα 3 τελευταία χρόνια δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ομάδα, άφησαν υπονοούμενα για τα χρήματα του συμβολαίου του και τόνισαν πως πρέπει να σταματήσει, αφού τον πήραν τα χρόνια. «Στους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν δύο και τρείς αντίπαλοι πάνω τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στον Τζόλε δεν ήταν κανένας!» είπαν μεταξύ άλλων και σε κάποιο σημείο το σχόλιο που έγινε...ξέφυγε: «Ο Τζόρτζεβιτς έχει...πεθάνει και δεν το ξέρει. Το ξέρουν όλοι οι άλλοι» ! Υπήρξαν πάντως αρκετά τηλεφωνήματα απο κάποια στελέχη της θύρας 7 που διαφώνησαν με τη στάση τους.
Ο Τζόρτζεβιτς τους φταίει?Έχει γεμίσει το Ελλάντα μυρωδιάδες!!!
Μπράβο ρε gatto, αυτό λέω και εγώ.
Ξενέρωσα με το παραπάνω γιατί δείχνει αχαριστία απέναντι στην προσφορά του.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Φαντάσου να βρισκόσασταν και 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή...Μπράβο ρε gatto, αυτό λέω και εγώ.
Ξενέρωσα με το παραπάνω γιατί δείχνει αχαριστία απέναντι στην προσφορά του.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ξερεις ποσα παιρνει ο τζολε?Ο Τζόρτζεβιτς τους φταίει?Έχει γεμίσει το Ελλάντα μυρωδιάδες!!!
900χιλ. το χρονο αν δεν σε πειραζει.
κ η προσφορα φετος σου λεω εγω,οχι τα προηγουμενα χρονια,ποια ειναι?
ξερεις τι παιχταρα επαιρνε με τετοια λεφτα?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και τι φταίει ο Τζόρτζεβιτς ρε φίλε αν δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος για να παίζει βασικός την δεδομένη στιγμή?Κρεμάστε τον επειδή δεν μπορεί να παίζει 3 συνεχόμενα μεγάλα ματς μέσα σε μια εβδομάδα...ξερεις ποσα παιρνει ο τζολε?
900χιλ. το χρονο αν δεν σε πειραζει.
κ η προσφορα φετος σου λεω εγω,οχι τα προηγουμενα χρονια,ποια ειναι?
ξερεις τι παιχταρα επαιρνε με τετοια λεφτα?
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ο τζολε τι να φταιει.μια χαρα τα κονομαει.Και τι φταίει ο Τζόρτζεβιτς ρε φίλε αν δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος για να παίζει βασικός την δεδομένη στιγμή?Κρεμάστε τον επειδή δεν μπορεί να παίζει 3 συνεχόμενα μεγάλα ματς μέσα σε μια εβδομάδα...
αλλα 900 χιλ?τα μισα ρε φιλε κ να μην εχουμε κ απαιτησεις πλεον.
θελει να παιξει κ του χρονου το λειψανο...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μήπως φταίει λίγο και ο προεδρούλης σου που γυρίζει να κοιτάξει τον πάγκο ο βαλβέρδες και βλέπει το χάος?ο τζολε τι να φταιει.μια χαρα τα κονομαει.
αλλα 900 χιλ?τα μισα ρε φιλε κ να μην εχουμε κ απαιτησεις πλεον.
θελει να παιξει κ του χρονου το λειψανο...
Αυτά που λέτε εντάσσονται σε μια γενικότερη συζήτηση για τη μισθολογία των παιχτών όπου ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλος πιστεύει ότι τα λεφτά που πρέπει να παίρνει ένας παίχτης πρέπει να είναι ανάλογα με το ταλέντο και την ηλικία του ενώ άλλος υπολογίζει και τη γενικότερη προσφορά του, την εμπειρία του, την επιρροή του στην ομάδα κλπ. Λαβράκια και παλτά πάντα θα υπάρχουνε. Εγώ προτιμώ να τα παίρνει σε προχωρημένη ηλικία ο Τζόλε (ή ο Βαζέχα, ο Ντέμης κλπ.) παρά ένας μέτριος Λατινοαμερικάνος που θα κάνει την καλή και θα ξύνει τα παπάρια του. Σε μία ομάδα χρειάζονται πολλά είδη παιχτών και προσωπικοτήτων και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά σαν το Football Manager.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αλλος κομπλεξικος κ αυτος ο βαλβερδε.Μήπως φταίει λίγο και ο προεδρούλης σου που γυρίζει να κοιτάξει τον πάγκο ο βαλβέρδες και βλέπει το χάος?
για τον προεδρο δικιο εχεις.εξαλλου ειναι ο υπευθυνος
αποκλεισμου απο την ανορθωση.αυγουστος μηνας κ δεν ειχε ολοκληρωσει τις μεταγραφες.
μετα εχει κ απαιτησεις.δεν δικαιολογω κανεναν αλλα δεν μπορει ο αλλος 37χρ.
να παιζει βασικος σε ολα τα ντερμπι κ στην ευρωπη κ ο λετο(επιλογη βαλβερδε)
να παιζει στα τελειωματα ως αλλαγη.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
παιζεις μανατζερ?Αυτά που λέτε εντάσσονται σε μια γενικότερη συζήτηση για τη μισθολογία των παιχτών όπου ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλος πιστεύει ότι τα λεφτά που πρέπει να παίρνει ένας παίχτης πρέπει να είναι ανάλογα με το ταλέντο και την ηλικία του ενώ άλλος υπολογίζει και τη γενικότερη προσφορά του, την εμπειρία του, την επιρροή του στην ομάδα κλπ. Λαβράκια και παλτά πάντα θα υπάρχουνε. Εγώ προτιμώ να τα παίρνει σε προχωρημένη ηλικία ο Τζόλε (ή ο Βαζέχα, ο Ντέμης κλπ.) παρά ένας μέτριος Λατινοαμερικάνος που θα κάνει την καλή και θα ξύνει τα παπάρια του. Σε μία ομάδα χρειάζονται πολλά είδη παιχτών και προσωπικοτήτων και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά σαν το Football Manager.
παιζεις μανατζερ?
Το έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια αλλά έχω παίξει π ο λ ύ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις