TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
μου χρωστάς πριβέ στις mousses για να ηρεμήσω
θα ερθω και εγω για ηθικη συμπαρασταση .... των παιχτων εννοω
μου χρωστάς πριβέ στις mousses για να ηρεμήσω
έλα έλα, έχουμε πολλά να πούμε εμεις οι δυόθα ερθω και εγω για ηθικη συμπαρασταση .... των παιχτων εννοω
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ειναι chat εδω..υπαρχει και το pm..μας κόβω κατευθείαν για μασα και μετα ποτάκι στο trust μέχρι το μεσημεράκι
σε πμ πως θα μαζευτούνε κι'άλλοι γαύροι?ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ειναι chat εδω..υπαρχει και το pm..
Εγώ πάντως ξέρω ότι οι πίκρες για τους Ολυμπιακούς φέτος θα είναι πολλαπλές:
- στο ποδόσφαιρο οι Ολυμπιακοί τρώγονται με τα ρούχα τους και τον SirTaki ενώ ο ΠΑΟ δείχνει να φτιάχνει δεμένη ομάδα (και είναι ήδη 2 βαθμούς μπροστά)...
- στο μπάσκετ ο ΠΑΟ έχει την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα της 10ετίας ενώ ο Γκέρσον διώχνει παίκτες που ο ίδιος διάλεξε πριν 2 μήνες (βλέπε Ρόμπερτς)...
- και στο βόλλευ ο ΠΑΟ δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει Ευρωπαικό τίτλο όταν ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταυρώσει τέταρτο ξένο, και τρώει την μία χυλόπιτα μετά την άλλη!
Ευτυχώς που υπάρχει και το πόλο για να δέρνουν κανέναν και να ξελαμπικάρουν... ;)
μην μου ξενερωνεις τους πελατες σε παρακαλω..Παμε λοιπον να δουμε τις πικρες μια προς μια,
-Στο ποδοσφαιρο μεχρι να τελειωσει ο πρωτος γυρος θα ψαχνετε να μας βρειτε και στην αρχη του δευτερου ερχεται η τσαπου στο Καραισκακη καθοτι ο Θεος δεν γινεται να κοιμαται καθε χρονο.
-Στο μπασκετ τα ιδια λεγατε και περυσι αλλα χωρις τον Βορεαδη τωρα θα ψαχνατε να δειτε τι εφταιξε, ασε που η τριτη αγωνιστικη θα 'ρθει σε ενα μηνα.
-Στο βολει ΜΙΑ ειναι η ομαδα που εχει ευρωπαιΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ(οχι πορειες ΚΟΥΠΕΣ), τωρα το ποιος ετοιμαζεται χεστηκε η φοραδα στ' αλονι, ας ετοιμαστει και μας τα λεει μετα.
Ευτυχως που υπαρχει και το πολο και θυμομαστε οτι δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο που δεν εχουμε αντιπαλο.
Α ναι και το ξυλο, ειναι γνωστο οτι δεν δερνουμε μονο στο πολο,γενικως γαμαμε και δερνουμε.
www.sportarena.gr]www.sportarena.gr[/url]
αν δεν εχεις φανελιτσα Βερντερ...
ΘΥΡΑ 7 ΠΑ. . .ΝΤΟΥ!!
Φιλε μου ασ' τον να λεει οτι γουσταρει ετσι κι αλλιως παλευει την τεταρτη αγωνιστικη για το πρωταθλημα(τεταρτης αγωνιστικης) με τους ως τωρα πρωταθλητες (τριτης αγωνιστικης)..Μαγκες ξυπνατε ο πρωταθλητης βγαινει τον Μαηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.......Παμε λοιπον να δουμε τις πικρες μια προς μια,
-Στο ποδοσφαιρο μεχρι να τελειωσει ο πρωτος γυρος θα ψαχνετε να μας βρειτε και στην αρχη του δευτερου ερχεται η τσαπου στο Καραισκακη καθοτι ο Θεος δεν γινεται να κοιμαται καθε χρονο.
-Στο μπασκετ τα ιδια λεγατε και περυσι αλλα χωρις τον Βορεαδη τωρα θα ψαχνατε να δειτε τι εφταιξε, ασε που η τριτη αγωνιστικη θα 'ρθει σε ενα μηνα.
-Στο βολει ΜΙΑ ειναι η ομαδα που εχει ευρωπαιΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ(οχι πορειες ΚΟΥΠΕΣ), τωρα το ποιος ετοιμαζεται χεστηκε η φοραδα στ' αλονι, ας ετοιμαστει και μας τα λεει μετα.
Ευτυχως που υπαρχει και το πολο και θυμομαστε οτι δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο που δεν εχουμε αντιπαλο.
Α ναι και το ξυλο, ειναι γνωστο οτι δεν δερνουμε μονο στο πολο,γενικως γαμαμε και δερνουμε.
www.sportarena.gr]www.sportarena.gr[/url]
αν δεν εχεις φανελιτσα Βερντερ...
ΘΥΡΑ 7 ΠΑ. . .ΝΤΟΥ!!
Κανα νεο δεν εχεις να πεις,οπως η ΑΕΚ ειναι η μονη ομαδα εδω και δυο χρονια που καταφερε να αποκλεισει τη Σεβιλλη απο το UEFA...Το τσαμπιονς λιγκ ειναι μια διοργανωση σε ομιλους,οπου οι δυο πρωτοι περνανε στην επομενη φαση,ο τριτος συνεχιζει στο ουεφα,και ο τεταρτος μενει στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Για να βγεις ομως τεταρτος πρεπει πρωτα να εισαι στο CL. Γι' αυτο αραξε στον καναπε σου και δες τον πρωταθλητη να παιζει , ισως καποια μερα καταφερει ξανα η ομαδα σου να διεκδικησει τον τιτλο του πρωταθλητη Ευρωπης η εστω Κυπελουχου που τοσες φορες η ομαδα σου εφερε στην Ελλαδα.Το τσαμπιονς λιγκ ειναι μια διοργανωση σε ομιλους,οπου οι δυο πρωτοι περνανε στην επομενη φαση,ο τριτος συνεχιζει στο ουεφα,και ο τεταρτος μενει στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Φιλε βοθρε πρεπει να μιλας με πιο πολυ σεβασμο στους πρωταθλητες...Αλλωστε ειναι 4 ολοκληρους βαθμους μπροστα μας.Κανα νεο δεν εχεις να πεις,οπως η ΑΕΚ ειναι η μονη ομαδα εδω και δυο χρονια που καταφερε να αποκλεισει τη Σεβιλλη απο το UEFA...
Κανα νεο δεν εχεις να πεις,οπως η ΑΕΚ ειναι η μονη ομαδα εδω και δυο χρονια που καταφερε να αποκλεισει τη Σεβιλλη απο το UEFA...