δεν μπορώ να συμφωνήσω, εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος!
3 αγωνιστικές μετράμε και οι μισοί ούτε καν ολόκληρη προετοιμασία πρόλαβαν!
και έχουμε ηδη βγάλει συμπέρασμα ποιος σαπάκι ποιος παιχταράς! σου κάνει λογικό εσένα????
σου έδωσα 2 παραδείγματα ζετεμπεργκ, γκόκιτς που ήρθαν πρώτα στο μυαλό!
εφόσον έχεις παίξει μπάλα ξέρεις οτι δεν είναι μονο θέμα να το κατέχεις το τόπι και η ψυχολογία μετράει! κάποιοι αντέχουν στην πίεση μιας μεγάλης ομάδας κάποιοι όχι! αυτό είναι καλό και κακό ανάλογα πως το βλέπεις!
τρανό παράδειγμα ο μπούτσεκ! γαμούσε στην ξάνθη όταν έπαιζε καραισκάκη αντί να την μπλοκάρει έκανε κοντρολ με το στηθος! τρύπια χέρια!
και την πίεση-μουρμούρα δεν την προκαλούμε μόνο εμείς που θέλουμε πάντα νίκη και με καλό θέαμα, φροντίζουν οι σκατοφυλάδες! εδώ απο τότε που η ομάδα ήταν αυστρία άρχισαν τα όργανα "ομάδα χωρίς προπονητή" κλπ.
ο προπονητής δεν είναι μόνο για τα συστηματα και 4-5-1 ή 4-4-2. έχει και έναν ρόλο σαν πατέρας όταν έχει να κάνει με πιτσιρικάδες!
κάτι που είχε ο μαρκαριάν στο βάζελο! άσχετα με τσουκου τσουκου μπολ που είναι άλλη κουβέντα ο άνθρωπος έλεγε "τα παιδιά μου"!
αυτό δεν έβγαινε στο γήπεδο με καλή απόδοση των παιχτών?
όταν ξέρεις οτι ο άλλος σε εμπιστευεται δεν θα αποδώσεις καλύτερα? σε όλους τους επαγγελματικύς τομείς συμβαίνει αυτό!
είναι τυχαίο που ο καστίγιο γούσταρε αλέφαντο τρελά? ο κυρ νίκος αν ξέρει κάτι είναι να σε ανεβάζει! όλες οι ομάδες έχουν να το λένε! όταν ο καστίγιο άρχισε τις τρέλες του και κάποιοι έξυπνοι ελεγαν να του κόψουν την μπάλα αυτός τον στήριζε! την κατάληξη την είδαμε όλοι
σου φταίει ο λεντέσμα αν δεν έχει κάθετη πάσα? αφού ο κυρ τακης οραματίστηκε τζόλε-τοροσίδη-νε γιάυτή την δουλειά.
για ανασταλτικά τον πήρε εκεί θα τον κρινουμε, ποιος ο ρόλος σύγκρισης με καρεμπέ και ζέτεμπεγκ!
μου λες για νούνιεζ! αποτι έχω δει μέχρι τώρα το παλικάρι ψάχνεται! δείχνει με τις κινήσεις του οτι θέλει να αποδείξει κάτι και αυτό του βγαίνει στο παιχνίδι! λές να μην του σφύριξαν οτι είναι ο αντικαταστάτης καστίγιο? μήπως σου θυμίζει και λίγο καστίγιο? δεν λέω παικτικά, αλλά το ότι βιάζεται να αποδείξει πολλά!
κοβάσεβιτς! ποιος φταίει που θα τον βάλει σε ευρωπαικό ματς, αυτός η ο κάθε λεμονής?
το για ποιο λόγο αποκτήθηκε κάποιος παίχτης δεν θέλει μεγάλη εξυπνάδα! το καταλαβαίνεις απο τις δηλώσεις! για μπραβο πχ είπαν "ήρθε απο μεγάλη ομάδα, πνεύμα νικητή κλπ κλπ αρα μας χρειάζεται για ευρώπη"! άκουσες πουθενά το ίδιο για ντάρκο? οι δηλώσεις ήταν ξεκάθαρες "θα βάλει 20 γκολ χαλαρά στο πρωτάθλημα"! δεν μίλησε κανείς για ευρώπη!
για μια χρονιά το πήρε, να έχουμε καποιον να βάζει τις κεφαλιές όταν παίζουν οι άλλοι ταμπούρι. μέχρι να στρώσει η ομάδα και να πάρουν μπρος ματσούκας-μήτρογλου! αν τον έχουμε και του χρόνου να βγω μαζί σου να τα χώσω!
το πως θα φερθείς σε εναν παίχτη, αν τον βάλεις να παίξει την σωστή στιγμή και σε πια θέση είναι θέμα προπονητή! το να τα χώνεις στους παίχτες είναι άδικο!
και στην τελική όταν έχεις ολόκληρη λίβερπουλ που αγοράζει τα ζωα μου αργά μπίσκαν δεν καταλαβα με τι απαίτηση έχεις να σου βγουν όλες οι μεταγραφες καλές σε ελλάδα! όταν ολόκληρος μουρίνιο διώχνει καλούς και φέρνει μετριους γιατί απαίτηση απο ελληνική ομάδα? αυτό ποτε δεν το κατάλαβα!
αν για ένα πράγμα γουστάρω την φετινή κίνηση -έστω και αν άργησε- είναι οτι πήρε 12 και απο αυτούς θα βγουν κάποιοι, μακάρι να είναι όλοι! αλλά είναι προτιμότερο απο το να φέρεις 3 και να σου βγει ένας!
και αντί αυτό να το δούμε σαν θετικό μουρμουράμε σαν αγάμητες γριές
και μιας και πιάσαμε τις μίζες γιατί αυτή μου μυρίζει κλασική ατάκα ξερόλα-γεωργίου!
όταν ο ϊβιτς πρωτοπήγε στην αεκ έλεγαν "ο μαλάκας ο κόκκαλης πως τον άφησε και πήγε εκεί"
τώρα που ήρθε έγινε ο μιζαδόρος που μαζεύει τους -ιτς
όταν ο ντούσαν μάζευε -ιτς, έσερνε τον μπορμπόκη σε όποια ομάδα πήγαινε, και έκανε τις μαλακίες του μούγγα όλοι, όταν ήρθε στον γαύρο έγινε και άχρηστος και μιζαδόρος
αυτά δεν σου κάνουν δηλαδή λίγο περίεργα!
τι στο πούτσο σ' αυτή τη χώρα! όλοι στον γαύρο σκατεύουν και στις άλλες είναι κορυφή?
αυτό σου κανει σαν υγιής σκέψη?
είχες δεν είχες με φούντωσες, την Άρτα και τα Γιάννενα έγραψα πάλι
μου χρωστάς πριβέ στις mousses για να ηρεμήσω