Ο Ολυμπιακός! Ικανοποιήθηκες;Ρε μην Τα λετε οπως Θελετε και στην Τελικη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ???
Όταν λες για πελάτες μάλλον εννοείς συνολικά.
Αν είναι έτσι τότε μας έχετε νικήσει περισσότερες φορές.
Ο Ολυμπιακός! Ικανοποιήθηκες;Ρε μην Τα λετε οπως Θελετε και στην Τελικη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ???
Μαλλον θα πρεπει να ριξεις μια καλυτερη ματια στην ιστορια.Αν το κανεις θα σταματησεις να μιλας για ''ΔΙΠΛΑ'' πρωταθληματα.Ρε ΚΟΥΝΕΛΙΑ ποιον λετε "πελατη"????
Στο Βολευ ρε???
Καποιον που εχει 2!! Ευρωπαικα και τα ΔΙΠΛΑ Πρωταθληματα απο εσας ρε ΨΕΥΤΕΣ????
Τωρα Μιλας Σωστα!Ο Ολυμπιακός! Ικανοποιήθηκες;
Όταν λες για πελάτες μάλλον εννοείς συνολικά.
Αν είναι έτσι τότε μας έχετε νικήσει περισσότερες φορές.
Αυτο λεω και εγω να λεμε Αληθεια !!!Μαλλον θα πρεπει να ριξεις μια καλυτερη ματια στην ιστορια.Αν το κανεις θα σταματησεις να μιλας για ''ΔΙΠΛΑ'' πρωταθληματα.
Επισης στην εδρα σου εχεις να με κερδισεις 4-5 χρονια.
Τελος στον πουτσο μου για το ''πελατης''.Απλα να λεμε αληθειες και να μην παραποιουμε την ιστορια.
Το οτι εχω 4-5 συνεχομενα διπλα στην εδρα σου το χρησιμοποιησα απλα ως συμπληρωμα.Αυτο λεω και εγω να λεμε Αληθεια !!!
Δηλαδη αν σε κερδιζω 4 Χρονια στο Μπασκετ θα σε λεω ΠΕΛΑΤΗ μετα???
Μην τρελαθουμε???
21-14 δεν είναι;Το οτι εχω 4-5 συνεχομενα διπλα στην εδρα σου το χρησιμοποιησα απλα ως συμπληρωμα.
Αυτο ειναι το θεμα,οτι εσυ δεν λες την αληθεια.Οταν μιλας για διπλα πρωταθληματα,προφανως δεν ξερεις ποσους τιτλους εχει κατακτησει η καθε ομαδα.
Και σου ξαναλεω,εμενα δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι πελατης ποιανου.Με το οτι εχεις ''τα διπλα'' πρωταθληματα ειναι τα δικο μου σκαλωμα.
Εμεις εχουμε 18 σιγουρα.21-14 δεν είναι;
Άσε που αν μας κέρδιζαν στο μπάσκετ 4-5 χρόνια συνέχεια, θα μας λέγανε αρχιπελάτες και όχι απλά πελάτες.
Τι λες ρε συ; Την δεκαετία του 90 περίπου ίδιες νίκες είχαμε.και στο Μπασκετ την δεκαετια του 90 σε κερδισα παραπανω απο 4,5 χρονια.....
Ξαναδιαβασε τι εγραψες στην αρχη γιατι μπερδευτηκες μαλλον.ΒΟΛΕΫ
(33 τίτλοι)
EYΡΩΠΑΪΚΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ
(2)
1996
2005
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
(19)
1969 1990
1974 1991
1976 1992
1978 1993
1980 1994
1981 1998
1983 1999
1987 2000
1988 2001
1989 2003
ΚΥΠΕΛΛΟ
(12)
1981 1995
1983 1996
1989 1997
1990 1998
1992 1999
1993 2001
1.Σούπερ Καπ Ελλάδας [ Ανδρών ]: 2000.
Tα "δηθεν" διπλα που ειναι ρε Μαγκες???
και στο Μπασκετ την δεκαετια του 90 σε κερδισα παραπανω απο 4,5 χρονια.....
Τι 4-5 χρόνια κι εσύ ρε; Μην με τρελαίνεις!Οσο για το μπασκετ που λες,δεν θυμαμαι ολα τα ματς για να σου απαντησω αν με κερδισες 4-5 χρονια.
Για ΟΛΑ τα λεμε και με ΟΛΑ αχολουμαστε.Μια που τα παμε Ωραια στο Βόλεϊ θελετε να τα πουμε και για το Ποδοσφαιρο ;) για Νικες και Τιτλους???? η δεν ασχολειστε ....
Πόσα χρόνια έχεις να με νικήσεις στο ποδόσφαιρο;Μια που τα παμε Ωραια στο Βόλεϊ θελετε να τα πουμε και για το Ποδοσφαιρο ;) για Νικες και Τιτλους???? η δεν ασχολειστε ....
Πόσα χρόνια έχεις να με νικήσεις στο ποδόσφαιρο;
Βγάλε το κύπελλο!
Πλάκα έκαναΚράτα ρε επίπεδο...τί ερώτηση ήταν αυτή???Με 11 στα 12 πρωταθλήματα...και με 4άρες μέσα....cool ViD....
Ουτε απο εμας εγραψε κανεις οτι εχουμε παραπανω τιτλους σε Αθλημα που ΔΕΝ εχουμεΓια ΟΛΑ τα λεμε και με ΟΛΑ αχολουμαστε.
Και τους τιτλους σου ξερουμε και τις παραπανω νικες σου στο ποδοσφαιρο.Μονο που δεν εγραψε κανεις απο εμας οτι εχουμε περισσοτερα πρωταθληματα απο σενα σαυτο το αθλημα.
Καλο!!!!Πόσα χρόνια έχεις να με νικήσεις στο ποδόσφαιρο;
Βγάλε το κύπελλο!
Πλάκα έκανα
Δες το emoticon