Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ συμφωνώ....με τον Βούλη...το έχουμε ξαναπεί αυτό....

Ιδια φάση με Πάντο-Σουάνη ακριβώς...
οχι ακομα χειροτερη γιατι και η μπαλλα παει καθαρα στον αβρααμ και εχει ΗΔΗ ξεφυγει και τον τραβαει απο πισω...ενω ο παντος δεν τον αφησε να κανει κινηση.....

Επισκέπτης
στο φαουλ που εκτελεστηκε απο την φαση με το χερι του σερβου υπαρχει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ κρατημα του αβρααμ και ουτε ζουμ κανανε και ξαναδειξαν την φαση σε ενα ριπλει απο 150 μετρα μακρια....
καθαρο πεναλτι ....
Σφαγή σφαγή!!!
[move]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ συμφωνώ....με τον Βούλη...το έχουμε ξαναπεί αυτό....

Ιδια φάση με Πάντο-Σουάνη ακριβώς...

H φάση με το Σουάνη ΔΕΝ είναι πέναλτυ γιατί ο Τάσος ξεκινάει να τον τραβάει πριν εκτελεστεί το φάουλ .
Μόνο στην ΕΤ3 το είπαν , μη τρώτε πράσινη προπαγάνδα .
Χρηστίδη , πολύ κρύο παληκάρι μου , -12 φτάσαμε σήμερα !  ;)  

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σφαγή σφαγή!!!
[move]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
εγω καταγραφω καποιες φασεις οπως κανουν οι αλλοι....δε λεω οτι με αδικουν επιτηδες....
λεω οτι τα διαιτητικα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι και αν εχεις ομαδα τα παρακαμπτεις αλλοιως τα προτασσεις σαν δικαιολογιες....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
H φάση με το Σουάνη ΔΕΝ είναι πέναλτυ γιατί ο Τάσος ξεκινάει να τον τραβάει πριν εκτελεστεί το φάουλ .
Μόνο στην ΕΤ3 το είπαν , μη τρώτε πράσινη προπαγάνδα .
Χρηστίδη , πολύ κρύο παληκάρι μου , -12 φτάσαμε σήμερα !  ;)  
συν του οτι συγχρονως γινεται και επιθετικο φαουλ στον αβρααμ οποτε σωστα αφησε να παιχτει η φαση....

Επισκέπτης
εγω καταγραφω καποιες φασεις οπως κανουν οι αλλοι....δε λεω οτι με αδικουν επιτηδες....
λεω οτι τα διαιτητικα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι και αν εχεις ομαδα τα παρακαμπτεις αλλοιως τα προτασσεις σαν δικαιολογιες....
Άσε ρε hristidi, βλεπω τις συζητήσεις σου εδώ μέσα με βάζελους! Ο ένας πετάει λάσπη στην λάσπη στον άλλον για να καλύψει τις βρωμιές του, μπάλα δεν ξέρει αυτός που μπορεί να σου πει τι σύστημα παίζει η ομάδα, μπάλα ξέρει αυτός που ξέρει την πραγματικότητα του πρωταθλήματος που συμμετέχει!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μισό να ξαναβάλουν πίσω τον Γερμανάκο.
αει γαμηθείτε ρε. σιχάματα.
επειδη εισαι σαλταρισμενος και δεν ξερεις τι λες ο γερμανακος εμας αδικησε ασχετα πως τα παρουσιασαν τα ΜΜΕ....
και στην διπλη αποβολη στο ξεκινημα του ματς και στη φαση του φλισκα που ειναι στο 60 και ειναι ΚΑΙ πεναλτι ΚΑΙ αποβολη....
αλλα εμας στα αρχιδια μας....
γουσταρουμε κοντρα την διαιτησια και την μιση ελλαδα...
ετσι την βρισκουμε δεν ειμαστε πουτανες να μυξοκλαιμε για να παιρνουμε σφυριγματα... ;) ;) ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άσε ρε hristidi, βλεπω τις συζητήσεις σου εδώ μέσα με βάζελους! Ο ένας πετάει λάσπη στην λάσπη στον άλλον για να καλύψει τις βρωμιές του, μπάλα δεν ξέρει αυτός που μπορεί να σου πει τι σύστημα παίζει η ομάδα, μπάλα ξέρει αυτός που ξέρει την πραγματικότητα του πρωταθλήματος που συμμετέχει!
η που νομιζει οτι ξερει....
γιατι ολοι (ΚΑΙ ΕΣΥ) νομιζουν οτι ξερουν  ;) ;) ;) ;) ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Μάθετε να μιλάτε σωστά και αντικειμενικά...δεν μπορεί 2 ολόιδιες φάσεις η μία να είναι και η άλλη να μην είναι...και δεν μίλησε κανείς για σφαγή...φυσικά μιλάω για μένα...μόνο με την ομάδα μου τα έχω που αντί για 3-4 γκολάκια έμεινε στο 1...και με 1 φάση θα μπορούσε να φάει το γκολάκι...

μισό να ξαναβάλουν πίσω τον Γερμανάκο.
αει γαμηθείτε ρε. σιχάματα.

Εκτός απο το να βρίζεις...έχεις κάτι άλλο να πείς???Απο τις 10 κουβέντες που λές οι 11 είναι βρισιές...δεν είναι μαγκιά να τσιμπουκώνεσαι πίσω απο 1 pc...πίστεψέ με δεν βγάζει πουθενά....

Επισκέπτης
επειδη εισαι σαλταρισμενος και δεν ξερεις τι λες ο γερμανακος εμας αδικησε ασχετα πως τα παρουσιασαν τα ΜΜΕ....
και στην διπλη αποβολη στο ξεκινημα του ματς και στη φαση του φλισκα που ειναι στο 60 και ειναι ΚΑΙ πεναλτι ΚΑΙ αποβολη....
αλλα εμας στα αρχιδια μας....
[size=20pt]γουσταρουμε κοντρα την διαιτησια[/size] και την μιση ελλαδα...
ετσι την βρισκουμε δεν ειμαστε πουτανες να μυξοκλαιμε για να παιρνουμε σφυριγματα... ;) ;) ;) ;) ;)
Για αυτό αποφεύγω να μιλήσω σοβαρά για μπάλα με κάποιους σαν εσένα για μπάλα εδώ μέσα! Χωρίς ποδοσφαιρική παιδεία δεν μπορείς να περιμένεις κάποιος να σε πάρει στα σοβαρά όσο αφορά το συγκεκριμένο άθλημα!
Απο την άλλη θα μου πεις χέστηκες για το τι νομίζω εγώ! :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και επειδη φαινεται μαγκια  αυτο που ειπες για πες μου να δω αν ξερεις και πως αντιλαμβανεσαι εσυ την πραγματικοτητα...
ποια ειναι για σενα η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα,και ποια εχει τις πιο σωστες βασεις σε ολους τους τομεις...
ετσι για να κρινουμε πως αντιλαμβανεσαι ΕΣΥ την πραγματικοτητα...
γιατι απο θεωριες και φρου φρου και αρωματα εχουμε χορτασει.... ;) ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Για αυτό αποφεύγω να μιλήσω σοβαρά για μπάλα με κάποιους σαν εσένα για μπάλα εδώ μέσα! Χωρίς ποδοσφαιρική παιδεία δεν μπορείς να περιμένεις κάποιος να σε πάρει στα σοβαρά όσο αφορά το συγκεκριμένο άθλημα!
Απο την άλλη θα μου πεις χέστηκες για το τι νομίζω εγώ! :2funny:
που σου φαινεται παραξενο αυτο που σου λεω;;;;;
φυσικα και θελω να κερδιζω με κοντρα την διαιτησια....
ποια ακριβως ειναι η απορια σου;;;;
οπως και θελω γηπεδα αρενες οπως σημερα και οχι οπως την περασμενη βδομαδα στη θρακη που δεν επεσε μια κλωτσια...
αν δεν καταλαβαινεις κατι απο αυτα που λεω ξαναρωτα μην ντρεπεσαι... ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Απο Ελληνικό πρωτάθλημα δόξα τον θεό δεν ξέρω και προς θεού ούτε θέλω να μάθω! :tickedoff:
ναι αλλα χωνεις την μουσουδα σου οταν μιλαω εγω που λεω οτι ξερω ....(αν εχω αυτο το δικαιωμα...)

Επισκέπτης
και επειδη φαινεται μαγκια  αυτο που ειπες για πες μου να δω αν ξερεις και πως αντιλαμβανεσαι εσυ την πραγματικοτητα...
ποια ειναι για σενα η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα,και ποια εχει τις πιο σωστες [size=20pt]βασεις[/size] σε ολους τους τομεις...
Για Ελλάδα ο ολυμπιακός, αλλά για ποιες βάσεις μιλάμε στην Ελλάδα?
Άμα δεις έξω τι υπάρχει απο βάσεις θα γελάς και εσύ ο ίδιος με τις βάσεις!
Και δεν σου λέω απο μεγάλες ομάδες βρες και την μικρότερη απο Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και δεν θα το πιστευεις! ;)

Επισκέπτης
που σου φαινεται παραξενο αυτο που σου λεω;;;;;
φυσικα και θελω να κερδιζω με κοντρα την διαιτησια....
ποια ακριβως ειναι η απορια σου;;;;
οπως και θελω γηπεδα αρενες οπως σημερα και οχι οπως την περασμενη βδομαδα στη θρακη που δεν επεσε μια κλωτσια...
αν δεν καταλαβαινεις κατι απο αυτα που λεω ξαναρωτα μην ντρεπεσαι... ;) ;) ;)
Είπαμε δεν θέλω να μάθω προς θεού, δικό σας πρόβλημα είναι να ασχολείστε με το άθλημα εδώ!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ποια ειναι για σενα η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα,και ποια εχει τις πιο σωστες βασεις σε ολους τους τομεις...

Πρέπει όμως να το δείχνουμε συνέχεια...πρέπει όμως και εσύ ρε Χρηστίδη να σταματήσεις για την διαιτησία...κανείς απο του μεγάλους δεν πρέπει να μιλά...φταίμε και εμείς...ας βάζαμε 3-4 γκολάκια....να μην μιλάει κανένας...ας μην είμαστε υπερόπτες με τον Θρασύβουλο...να μην μιλάει κανένας....παιχνίδια του 3 και 4-0 τα κάνουμε ντέρμπι...μέτρα ευκαιρίες σήμερα...2 τετ-α-τετ μπελούτσι...1 του τόρο...δοκάρι μπελούτσι...και μιλάμε για κλασσικές ευκαιρίες που κάποτε θα το πληρώσουμε....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Για Ελλάδα ο ολυμπιακός, αλλά για ποιες βάσεις μιλάμε στην Ελλάδα?
Άμα δεις έξω τι υπάρχει απο βάσεις θα γελάς και εσύ ο ίδιος με τις βάσεις!
Και δεν σου λέω απο μεγάλες ομάδες βρες και την μικρότερη απο Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και δεν θα το πιστευεις! ;)
καλα αυτο εννοειται...σε σχεση με εδω σε ρωταω...
ποιο αλλο προβλημα  υπαρχει;;;;οτι δινει τα πρωταθληματα ο γκαγκατσης;;;;
μηπως θελεις να παρουσιασεις και αυτο σαν πραγματικοτητα;;;;;

Επισκέπτης
Έχω ξαναγράψει είναι ντροπή να μιλάει ο Ολυμπιακός, ο παο και η αεκ για αδικία στο ποδόσφαιρο όταν έχουν πηδήξει όλες τις ομάδες στην Ελλάδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom