Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Έχασε Ταϊβόνεν, δένει "Τόρο"!

Την ώρα που αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Βασίλη Τοροσίδη ο Ολυμπιακός θέλει να τον "δέσει" ως το 2013. Προς την έξοδο οδηγούνται οι Μπράβο και Σίσιτς. "Ευχαριστώ, με σώσατε" είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Έκλεισε στην Αιντχόφεν ο Ταϊβόνεν

Πλήρης συμφωνία επήλθε μεταξύ Μάλμε και Αϊντχόφεν για την μετακίνηση του Σουηδού επιθετικού, Όλα Τοϊβόνεν στην ολλανδική ομάδα, τερματίζοντας εξ αρχής το κυοφορούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Το οικονομικό αντίτιμο συμφωνήθηκε σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι και όπως μεταδίδει στο SPORT24 ο Σουηδός δημοσιογράφος, Περ Άντερσον κυμαίνεται περίπου στα 4 εκ. ευρώ. "Σου είχα πει ότι θα έκλεινε χθες η μετεγγραφή, τελικά ολοκληρώθηκε σήμερα.

Η διαφορά δεν ήταν μεγάλη και στην Αϊντχόφεν ήταν σίγουροι πως θα τα καταφέρουν. Η Μάλμε ήθελε ένα μεγάλο αντίτιμο γιατί το 25% του ποσού θα δοθεί στην πρώην ομάδα του Τοϊβόνεν, Έργκριτε", αποκαλύπτει στο SPORT24 ο Άντερσον.

"Εμείς πάντως δεν είχαμε κάποια πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Μάλμε. Αλλά και να συνέβαινε αυτό δύσκολα θα είχε τύχει μιας και η σουηδική ομάδα απέκλειε το ενδεχόμενο δανεισμού του. Ήθελαν χρήματα και η Αϊντχόφεν τους ικανοποίησε πλήρως".

"Δένει" Τοροσίδη;

Μπορεί ο Βασίλης Τοροσίδης να ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους του εξωτερικού αλλά στον Ολυμπιακό σκέφτονται να του επεκτείνουν το συμβόλαιο μέχρι το 2013 με ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα έλεγαν πως ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα αποτελούσε ποδοσφαιριστή ομάδα της Premier league ή της Serie A, αλλά ο ίδιος δείχνει ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες μέσω του Γιάννη Χρυσικόπουλου έστειλαν το μήνυμα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "ΦΩΣ".

"Εμείς θέλουμε να μείνεις εδώ και να μείνεις ευχαριστημένος. Ούτε για μεταγραφές, ούτε για τίποτα δεν συζητάμε. Αν έρθει κάποια στιγμή μια σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα και θες να πας, θα πας".

Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη λήγει τον Γενάρη του 2012, ο ποδοσφαιριστής παίρνει κλιμακωτά 200-250-300-350 χιλ. ευρώ. Με το νέο συμβόλαιο ο διεθνής αμυντικός σίγουρα θα πάρει αύξηση και αναμένεται να το υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες και θα είναι μέχρι το 2013. Η ρήτρα που θα υπάρχει θα φτάνει τα 6 με 7 εκατ. ευρώ. για όποια ομάδα απο το εξωτερικό θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Στο πλευρό του Κοβάτσεβιτς

Mετά την πρωϊνή προπόνηση της Τετάρτης, Ντιόγκο και Ντουντού έκαναν το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, ξεχρεώνοντας την αργοπορία τους σε κάποιες προπονήσεις.

Ερνέστο Βαλβέρδε και Ντουντού με δηλώσεις τους εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και τόνισαν πως ευελπιστούν να τον δουν να επιστρέφει.

"Περιμένουμε ο Ντάρκο να είναι καλά και ευτυχώς μάθαμε ότι είναι καλά. Τον περιμένουμε να επιστρέψει κοντά μας σύντομα. Η αλήθεια είναι ότι όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, αλλά του έχουμε εμπιστοσύνη γιατί ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατός", υπογράμμισε ο Βάσκος τεχνικός των ερυθρολεύκων στον τηλεοπτικό σταθμό SPORT TV.

Στο ίδιο Μέσο μίλησε και ο Ντουντού δηλώνοντας για τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς: "Εύχομαι στον Ντάρκο ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα. Η ομάδα τον περιμένει να παίξει ξανά. Για εμάς δεν είναι καλο που λέιπει ένας τόσο καλος παίκτης και χαρακτήρας από την ομάδα και του ευχόμαστε να επιστρέψει δυνατός πίσω γιατί ήδη λείπει από την ομάδα".

Όσο για το γεύμα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος τόνισε: "Το τραπέζι το κάνουμε μαζί με τον Ντιόγκο γιατί την τελευταία φορά είχαμε χάσει το δείπνο με την ομάδα, καθώς δεν γνωρίζαμε τη σωστή ώρα και έτσι τώρα θα πληρώσουμε το τίμημα. Για εμάς, όμως, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν".

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, ο Ντουντού υπογράμμισε: "Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Το γεγονός, όμως, ότι σε πολλά παιχνίδια δυσκολευόμαστε να φτάσουμε στη νίκη το κανει πιο δύσκολο. Πάντως, αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τότε ας πληρώνω συνέχεια εγώ το τραπέζι στους συμπαίκτες μου".

Πρωταθλητής στην ψυχραιμία ο Ντάρκο

Για την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μίλησε ο καρδιολόγος του Ολυμπιακού, Πάνος Σταματόπουλος.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra Fm" είπε αρχικά: "Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο και εμφανίζεται με επεισόδια αιφνίδιου θανάτου στα γήπεδα, όμως η περίπτωση του Ντάρκο είναι αντίστροφο. Είναι το μεγαλείο της πρόληψης".

Ακόμη πρόσθεσε ότι ο Κοβάσεβιτς πρέπει να θεωρείται πολύ τυχερός που ζει ενώ για το αν θα παρουσιάσει κάποια επιπλοκή είπε ότι οι προδιαγραφές του δεν δείχνουν ότι θα γίνει κάποια επιπλοκή.

Τέλος μίλησε για το πως αντιμετώπισε την είδηση της υγείας του o Σέρβος επιθετικός λέγοντας: "Δεν είναι πρωταθλητής μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην ψυχραιμία, θέλουν ειδικό χειρισμό αυτοί οι άνθρωποι, είναι θεωρητικά υγιής σε επίπεδο υψηλό, αλλά μπροστά στην αλήθεια τίποτα δεν είναι πιο αξιόλογο από την ζωή των ανθρώπων. Ήταν πολύ ψύχραιμος και υπάκουσε πειθαρχημένα. Το θέμα του Ντάρκο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα".

Στην έξοδο Σίσιτς και Μπράβο

Ο Ραούλ Μπράβο και ο Μίρνες Σίσιτς δεν είναι στα πλάνα του Βαλβέρδε και έφτασε η ώρα που τους ζητήθηκε από την ΠΑΕ να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ο Ισπανός αν και καλός ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό δεν κατάφερε ποτέ να επικεντρωθεί στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσε με την πτώση της απόδοσής του. Ο Βαλβέρδε που δεν είναι όπως πολλοί άλλοι δεν έμεινε στο όνομα του Μπράβο και τον έστειλε χωρίς δεύτερη σκέψη στην εξέδρα.

Ο Σίσιτς από την άλλη πλευρά ήρθε στον Ολυμπιακό μετά από εισήγηση του Τάκη Λεμονή από την ομάδα του Λεβαδεικού χωρίς να έχει πείσει για την επιλογή. Ο δεξιός χαφ του Ολυμπιακού δεν "έβγαλε μάτια" με τον Λεβαδειακό αλλά ο τότε προπονητής των Πειραιωτών επέλεξε να τον φέρει ως μία δεύτερη λύση μετά τον Γκαλέτι αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετός γι αυτό.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Γκαλέτι: "Τα περιθώρια λιγοστεύουν..."

Ο πρώτος σκόρερ της Superleague, Λουτσιάνο Γκαλέτι, βραβεύτηκε για το Best Goal της 17ης αγωνιστικής και δήλωσε πως είναι ένα από τα πιο όμορφα τέρματα που έχει πετύχει, ενώ για την συνέχεια του πρωταθλήματος υπογράμμισε ότι τα περιθώρια λάθους λιγοστεύουν.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού παρέλαβε το βραβείο του ομορφότερου γκολ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κελεσίδη και στην συνέχεια μίλησε για το τέρμα κόντρα στην Ξάνθη, την συνέχεια του πρωταθλήματος και φυσικά τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

"Είναι ένα από τα όμορφα γκολ που έχω πετύχει, αλλά το επόμενο θα είναι πιο σημαντικό. Είδα τον Πατσατζόγλου που μπήκε στη φάση, αλλά φοβήθηκα μην μείνει εκτός και αποφάσισα να το κάνω μόνος μου.

Όλα τα ματς από δω και πέρα είναι σημαντικά, λιγοστεύουν τα περιθώρια λάθους, όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Το πέναλτι μού αφήνει μια πικρή γεύση, γιατί το εκτέλεσα άσχημα και όταν εκτελείς άσχημα, είναι δύσκολο να μπει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος των ερυθρολεύκων.

Αναφορικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ήταν κατηγορηματικός πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα επόμενα ματς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είναι ωραίο που είμαι την πρώτη θέση των σκόρερ, όπως και ότι η ομάδα μου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ως το τέλος. Όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο, κάνει λάθος. Πολλές ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς πρέπει να αντέξουμε".

Όσο για την περιπέτεια υγείας που περνά ο συμπαίκτης του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού εξέφρασε την στήριξη του, υπογραμμίζοντας: "Είμαστε στο πλευρό του Ντάρκο. Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα του, αυτό προσπαθούμε να τον κάνουμε να καταλάβει και να μείνει με τις καλύτερες αναμνήσεις από μας . Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να του το αφιερώσουμε".

Σε δηλώσεις προέβη και ο Παναγιώτης Κελεσίδης, μιλώντας με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι: "Το γκολ αυτό οφείλεται στην μεγάλη κλάση του παίκτη. Η προσποίηση ήταν μεγάλο πράγμα και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα. Μιλώ εκ πείρας. Θα την έτρωγα κι εγώ προσποίηση, γιατί θα μπορούσε να κάνει πάσα, αλλά προτίμησε να το κάνει μόνος τους.

Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους παίκτες μεγάλης κλάσης και χαίρομαι κάθε Κυριακή που πηγαίνω στο Καραϊσκάκη και βλέπω να προσφέρει υψηλό θέαμα. Είναι πολυτέλεια ο Ολυμπιακός για τα ελληνικά δεδομένα, θα έπρεπε να αγωνίζεται σε μεγαλύτερα σαλόνια. Όσο για το πέναλτι, για μένα δεν το έχασε ο Λουτσιάνο. Το έπιασε ο γκολκίπερ".
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Η ιστορία και το μέλλον του Ολυμπιακού, συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ο Παναγιώτης Κελεσίδης βράβευσε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη, και το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο της 17ης αγωνιστικής. «Το... επόμενο γκολ θα είναι πιο σημαντικό» δήλωσε με νόημα ο Αργεντινός άσος.

Είναι το καλύτερο και πιο όμορφο γκολ από τα επτά που έχεις πετύχει στο πρωτάθλημα;
«Ναι, νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα, όμως πάντοτε το... επόμενο θα είναι το πιο σημαντικό.»

Θα μπορούσες στη φάση του γκολ να έχεις δώσει πάσα στον Πατσατζόγλου, που ήταν μόνος του δίπλα σου;
«Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να το κάνω μόνος μου, καθώς δεν είχα ξεκάθαρη οπτική επαφή με τον Πατσατζόγλου. Τον είδα ότι έμπαινε στη φάση, όμως φοβήθηκα ότι μπορεί να μείνει εκτός εκείνη τη στιγμή κι αποφάσισα να το κάνω ο ίδιος.»

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, που έχει τώρα η ομάδα μπροστά της, είναι ένα από τα πιο σημαντικά;
«Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι σημαντικά, γιατί στενεύουν τα περιθώρια λάθους. Όλες οι ομάδες παλεύουν για τον ίδιο στόχο κι εμείς πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη διαφορά που έχουμε.»

Όλα τα γκολ μπαίνουν κι όλα χάνονται. Κι όλα τα πέναλτι μπαίνουν κι όλα χάνονται; Πώς το έχασες;
«Μου έχει μείνει μία πικρή γεύση, γιατί το εκτέλεσα άσχημα. Γιατί όταν εκτελείς άσχημα ένα πέναλτι, κινδυνεύεις να το χάσεις. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να το κάνουμε μεγάλο θέμα, γιατί με στενοχωρεί λίγο.»

Η πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα σου αρέσει;
«Ναι, είναι πάντα ωραίο να το βλέπεις αυτό. Έχουμε ξεκινήσει στην πρώτη θέση και θέλουμε να τη διατηρήσουμε μέχρι το τέλος.

Πιστεύεις ότι θα διατηρηθεί αυτή η διαφορά ως το τέλος;
«Όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο αυτό, κάνει λάθος. Εμείς πρέπει να το καταφέρουμε όμως. Πρέπει να κρατήσουμε τη διαφορά. Γιατί όλες οι ομάδες θα παλέψουν για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να διατηρήσουμε αυτό που έχουμε καταφέρει.»

Μία ευχή για τον Ντάρκο;
«Είμαστε πάντα στο πλευρό του. Όλη η ομάδα ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το τι συμβαίνει. Είμαστε συνεχώς σε επαφή μαζί του. Θέλουμε να τον κάνουμε να καταλάβει και να νιώθει ότι ο Ολυμπιακός είναι μαζί του σε κάθε στιγμή και να μείνει με τις καλύτερες αναμνήσεις από εμάς. Επίσης, θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για εκείνον.»

«Το γκολ έδειξε τη μεγάλη κλάση του Λουτσιάνο» η γνώμη του παλαίμαχου τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων, για τον Γκαλέτι.

Κ. Κελεσίδη, το γκολ που έβαλε την περασμένη Κυριακή ο Λουτσιάνο πώς σας φάνηκε;
«Το γκολ έδειξε τη μεγάλη κλάση του ποδοσφαιριστή μας. Η προσποίηση ήταν για εμένα όλη η ιστορία. Κι εγώ ως γκολκίπερ που ήμουν, θα την έτρωγα αυτή την προσποίηση, γιατί ενήργησε πάρα πολύ έξυπνα και πίστεψε στον εαυτό του, γι' αυτό μπήκε το γκολ. Μπορούσε να δώσει την πάσα, αλλά νομίζω ότι η πίστη στον εαυτό του τον έκανε κι έβαλε αυτό το γκολ.»

Με την εμπειρία σας τόσα χρόνια, θεωρείτε ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό;
«Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μεταξύ των καλύτερων που έχουν έρθει εδώ. Εγώ χαίρομαι κάθε Κυριακή που πηγαίνω στο γήπεδο και τον βλέπω που παίζει από τα δεξιά με τις προσποιήσεις και τα... έτοιμα γκολ που δίνει στους συμπαίκτες του. Όσον αφορά το πέναλτι, πιστεύω ότι δεν το έχασε ο Λουτσιάνο, πιστεύω ότι ήταν η ικανότητα του γκολκίπερ. Όταν αποκρούεται ένα πέναλτι, λένε ότι το έχασε αυτός που σουτάρει. Είναι και η αξία του γκολκίπερ. Το εύγε ανήκει σ' αυτόν.»

Ο Ολυμπιακός έχει μόνο τον Λουτσιάνο ή και άλλους ποιοτικούς παίκτες;
«Το έχω πολλές φορές ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ποιότητα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός για τα ελληνικά δεδομένα είναι πολυτέλεια. Πρέπει να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια.»

 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Φωτιά έχει πιάσει το φαξ της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο οποίο αποστέλλονται καθημερινά οι προτάσεις των μάνατζερ….
Δεκάδες τα ονόματα που παρελαύνουν από τα μάτια των υπεύθυνων της ΠΑΕ και όπως είναι φυσικό, το ξεσκαρτάρισμα τρώει την περισσότερη ώρα.

Από όλους αυτούς τους παίκτες, ο μοναδικός που φέρεται να έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι ο 24χρονος Αργεντινός Μάξι Λόπεζ. Τουλάχιστον σε ότι αφορά στα στενά οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Ο Λόπεζ είναι «θρέμμα» της Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια, έχοντας 10 γκολ.
Το 2005, μεταγράφηκε στη Μπαρτσελόνα έναντι 6,3 εκατομμυρίων ευρώ αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.
Δόθηκε δανεικός για μία σεζόν στη Μαγιόρκα (25 αγ., 3 γκλο) αλλά ούτε εκεί στέριωσε. Επέστρεψε στη Μπάρτσα (συνολικά 18 αγ., 1 γκολ), μέχρι που μεταγράφηκε στη ΦΚ Μόσχας έναντι 2 εκατομμυρίων, το 2007.

Στη ρωσική ομάδα, ο Λόπεζ συνάντησε ακόμα περισσότερες δυσκολίες. Στις δύο σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 22 αγώνες, πετυχαίνοντας 9 τέρματα.

Ο ατζέντης του Αργεντινού, ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» ότι ο παίκτης μπορεί να παραχωρηθεί σαν δανεικός αυτή τη στιγμή καθώς το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα εκπνέει το 2011.
Η τιμή του δανεισμού δε, θα είναι μέσα σε λογικά όρια (500 χιλ. ευρώ).

Ο Λόπεζ έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο, ένα μεγάλο πλεονέκτημα δηλαδή. Όμως, έχει αγωνιστεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με άλλη ομάδα φέτος.

Η συνολική εικόνα του Αργεντινού μας δείχνει ότι έχει μία μέτρια πορεία από τότε που ήρθε στην Ευρώπη.
Όμως, ο Λόπεζ είναι μόλις 24 ετών και φυσικά υπάρχει η …γνωστή αιτία της δύσκολης προσαρμογής, όσο κι αν αυτό έχει διαρκέσει για αρκετά μεγάλο διάστημα.
Είναι ένας παίκτης που αγωνιζόταν σε μεγάλη ομάδα (Ρίβερ Πλέιτ) και επιλέχθηκε από μία Μπαρτσελόνα. Αυτό κάτι δείχνει….





Γιατι ειμαι Σιγουρος οτι ΔΕΝ θα γινει ΚΑΜΙΑ Μεταγραφη??????? :huh: :huh: :huh:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Γιατι ειμαι Σιγουρος οτι ΔΕΝ θα γινει ΚΑΜΙΑ Μεταγραφη??????? :huh: :huh: :huh:

γιατί δε χρειάζεται...
τώρα το χρήμα πρέπει να πέσει στις εκλογές της ΕΠΟ....
Εκει είναι τώρα η ανάγκη για μεταγραφές................
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
γιατί δε χρειάζεται...
τώρα το χρήμα πρέπει να πέσει στις εκλογές της ΕΠΟ....
Εκει είναι τώρα η ανάγκη για μεταγραφές................
Τι κανεις ρε Περσονα? ολα καλα?

Γιατι να ριξει ο οποιοσδηποτε λεφτα στην ΕΠΟ αφου και ο Βγενο και Ο Κοκκαλης Πηλαβιο Θελουν και η αεκ απο οτι ξερω?
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Τι κανεις ρε Περσονα? ολα καλα?

Γιατι να ριξει ο οποιοσδηποτε λεφτα στην ΕΠΟ αφου και ο Βγενο και Ο Κοκκαλης Πηλαβιο Θελουν και η αεκ απο οτι ξερω?
γεια σου μπαμπα ;)

Ασε τι λένε όξω και άσε τι γίνεται κάτω απ τα τραπέζια............
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου μπαμπα ;)

Ασε τι λένε όξω και άσε τι γίνεται κάτω απ τα τραπέζια............
Mπαμπας εις την Δευτερα!!!(2Χ)
Χαχαχαχα!!!



Εχεις καμια Πληροφοριση διαφορετικη απο αυτα που διαρεουν?
γιατι λεει οτι εχθες μίλησαν τηλεφωνικά ο Βγενο με τον κοκκαλη?
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Mπαμπας εις την Δευτερα!!!(2Χ)
Χαχαχαχα!!!
Εχεις καμια Πληροφοριση διαφορετικη απο αυτα που διαρεουν?
γιατι λεει οτι εχθες μίλησαν τηλεφωνικά ο Βγενο με τον κοκκαλη?

χαχα
μιλήσανε....
και με τον Τζίγγερ είχανε μιλήσει.. ;)
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
χαχα
μιλήσανε....
και με τον Τζίγγερ είχανε μιλήσει.. ;)
Σωστα !! και αλλα εγιναν Τελικα!!!!
Καταλαβα τι λες
Βεβαια Αλλη Εκτιμηση εχει ο Κοκκαλης στον Βγενο και αλλη στον Τζιγγερ....


Και κατι ασχετο ηθελα την Γνωμη σου (Ποδοσφαρικη) για την Προσφορα του Τζολε στον Ολυμπιακο
και την "Ασχημη" Αντιμετωπιση του απο ορισμενους.....
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ένας παλιός...φίλος:


Καλημέρα.....
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Για μεταγραφές δεν βλέπω και πολύ...φώς!!!Ονόματα ακούγονται αλλά δεν βλέπω ανακοίνωση και οι μέρες περνάνε...ο κίνδυνος η ομάδα να μείνει μόνο με Ντίογκο είναι πλέον ορατός...γιατί ποδοσφαιριστής Μήτρογλου δεν υπάρχει....και επειδή ακούω για Φιλόμενο ή Τσέζαρεκ...προτιμώ χαλαρά το δεύτερο....αν και έτσι όπως είμαστε ακόμα και ο...Χαριστέας μου κάνει....δεν θα με χάλαγε...Παπάζογλου του Άρη και ένας ξένος έτοιμος για εντεκάδα....

ΥΓ--->Το Φώς γράφει σήμερα για...Ζεβροσένκο...ήμαρτον ρε γμτ...το πρόβλημα δεν είναι στους ψηλούς...αλλά στην περιφέρεια...δεν υπάρχει κανένας πίσω απο Παπαλουκά (Τεόντοσιτς...απλά καλός..) και φυσικά δεν υπάρχει καθαρός σουτέρ...ευτυχώς που ο Χαλπερίν ψιλοανταποκρίνεται σε αυτό το ρόλο...και αλήθεια...με αυτό το...πυρινικό όπλο που λέγεται Τσίλντρες...θα βγεί ποτέ αιφνιδιασμός???Δεν καταλαβαίνει ο Γιαννάκης ότι σε επίθεση 5 εναντίον 5 είναι...άχρηστος???
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επαγγελμα  [size=50pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size]


ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΑΓΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ.....
για να δουμε τωρα οι αντικειμενικοι θα δουν την αποβολη του σερβου και το πεναλτι στον αβρααμ στην εκτελεση του φαουλ;;;;
θα ξαναδουμε ζουμαρισμενη την πεντακαθαρη φαση;;;;;
παντως ο σπηκερ ουτε καν την ανεφερε....
και απο παθος.....μου θυμιζε το πανθρακικος - πουστης την περασμενη βδομαδα οπου ειχαν σκιστει καναδυο καλτσον...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κάποια στιγμή θα την πληρώσουμε αυτή την μαλακία...οι χαμένες ευκαιρίες...είναι τελικά η αχίλλειος φτέρνα... :headbang: :headbang: :headbang:
 

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Μηνύματα
207
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου ρε [size=60pt]ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ χρηστιδη [/size] .. :rockon:
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Και το Μάη θα ειναι ωραια με την ΚΟΥ...Με την ΚΟΥΠΑ  στον Περαια....
Βρε και τον Μαη θα ειναι ΩΡΑΙΑ  με την ΚΟΥ....Με την ΚΟΥΠΑ στον Περαια....ου





Ρε τι θα γινει με τους διαιτητομαλακες?
πρεπει να μεινουν Κουτσοι οι ΠΑιχτες του ΘΡΥΛΟΥ για να δωσει Καρτα????
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ



 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Κάποια στιγμή θα την πληρώσουμε αυτή την μαλακία...οι χαμένες ευκαιρίες...είναι τελικά η αχίλλειος φτέρνα... :headbang: :headbang: :headbang:
συμφωνω απολυτω ς.....οπως και αυτη τη μαλακια του βουλη να πεταει χωρις λογο την μπαλλα πλαγιο στο υψος της περιοχης μας....
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και το Μάη θα ειναι ωραια με την ΚΟΥ...Με την ΚΟΥΠΑ  στον Περαια....
Βρε και τον Μαη θα ειναι ΩΡΑΙΑ  με την ΚΟΥ....Με την ΚΟΥΠΑ στον Περαια....ου





Ρε τι θα γινει με τους διαιτητομαλακες?
πρεπει να μεινουν Κουτσοι οι ΠΑιχτες του ΘΡΥΛΟΥ για να δωσει Καρτα????
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
στο φαουλ που εκτελεστηκε απο την φαση με το χερι του σερβου υπαρχει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ κρατημα του αβρααμ και ουτε ζουμ κανανε και ξαναδειξαν την φαση σε ενα ριπλει απο 150 μετρα μακρια....
καθαρο πεναλτι ....
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτω ς.....οπως και αυτη τη μαλακια του βουλη να πεταει χωρις λογο την μπαλλα πλαγιο στο υψος της περιοχης μας....

Εγώ συμφωνώ....με τον Βούλη...το έχουμε ξαναπεί αυτό....

στο φαουλ που εκτελεστηκε απο την φαση με το χερι του σερβου υπαρχει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ κρατημα του αβρααμ και ουτε ζουμ κανανε και ξαναδειξαν την φαση σε ενα ριπλει απο 150 μετρα μακρια....
καθαρο πεναλτι ....

Ιδια φάση με Πάντο-Σουάνη ακριβώς...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom