μην το παιδεύετε παιδιά.......4-0 είναι το ματ΄σακι σήμερις......καλημέρα κιόλας......
Όπως χθές είπα για το διπλό του βάζελου...σήμερα η πρόβλεψη είναι:
Ολυμπιακός:1
ΑΕΚ:1
Ηρα:1
ΟΦΗ:1 με ολίγον Χ
Θρασύβουλος:2
μην το παιδεύετε παιδιά.......4-0 είναι το ματ΄σακι σήμερις......καλημέρα κιόλας......
κατά τις 1.....χόρτασα ύπνο.......back..με ξεθέωσε ο gayboy χτες.....Καλημέρα φίλε....αλλά τι καλημέρα , τώρα ξύπνησες ?
κατά τις 1.....χόρτασα ύπνο.......
σωστα μαντεψες κοκοβικο ετοιμαστε τωρα το κολαρακι σας ερχομαστε
καλη ομαδουλα ο τελης ο μονος μεχρι τωρα που δεν μας επαιξε ξυλικη και οταν μπηκε ο μικρος εγινε και επικυνδινος
μια χαρα προβλεψες για τον παντο φιλε μου σε πιο πανω ποστ ηταν απο τους καλυτερουςΚαλή εμφάνιση απο την ομάδα σήμερα....πάμε τώρα στο ΟΑΚΑ με μοναδικό σκοπό την νίκη για να τελειώσει και το φετινό πρωτάθλημα...σωστά MVP ο Ντούντου...πολύ καλοί Ντιόγκο και Λέτο (πιό απλός απο άλλες φορές και με πολύ πάθος)...ο γνωστός Πάντος....
ΥΓ--->Στις προβλέψεις απέτυχα παταγωδώς....
Μόνο ΑΕΚ και ΟΣΦΠ έπιασα....και την ΑΕΚ...ο Θεός την βοήθησε γιατί λυπήθηκε τα θύματα στο ΟΑΚΑ....αν και εγώ δεν την υπολογίζω σαν αντίπαλο...μαύρα χάλια έχει και δεν βλέπω να σηκώνει και κεφάλι....περισσότερο υπολογίζω τον ΠΑΟΚ και το εννοώ....
μια χαρα προβλεψες για τον παντο φιλε μου σε πιο πανω ποστ ηταν απο τους καλυτερους
Αυτό εννοώ με το ''ο γνωστός Πάντος''.....παίχτης του 6 που παίζει πάντα για...6!!!! ;) ;) ;)
Όσο για την Κυριακή με τους πελάτες....πάμε για 2 αποτελέσματα:
[move][size=30pt]Ή ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ[/size][/move]
το ζωγράφο μην ξεχάσετε να ζωγραφίζει......
O Βασσαρας ειναι ''εκτος διεκδικησης'' της θεσης..Ευτυχως.Μας κάνει και ο...Βασσάρας!!!Εξάλλου αυτός θα είναι ο...άρχοντας!!!Ελπίζω μόνο μετά να ζητήσει και την φανέλα του Ζιλμπέρτο.... ;) ;) ;)
χου μωρη καριολα που μιλατε για διαιτησια..το ζωγράφο μην ξεχάσετε να ζωγραφίζει......
O Βασσαρας ειναι ''εκτος διεκδικησης'' της θεσης..Ευτυχως.
Εχει το μνημοσυνο του πατερα του.