Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.010
Like
0
Πόντοι
16
θεμα κουπας για μενα δεν τιθεται,οσο χαλια και να ειμαστε οι υπολοιποι ειναι 10 σκαλες πιο κατω...
εμενα ανεκαθεν με εκαιγε η ευρωπη...εκει θελω να τους παμε ασαλιωτα.. :rockon:
:think: :think: :think:........ :headbang: :headbang: :headbang:.... :jerking: :jerking: :jerking:..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεεε.........μην κολλάτε στους γαύροι γιατί θα τα πάρει ο πλέ και θα ρίξει κανένα........

κλάμααααααααααααα.............
πίκρααααααααααααα.............και  θα τρέχετε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κρατα μικρο καλαθι απο την κυπρο!!!! αν κερδισω εσεις θα χαρειτε αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!

Για την Κύπρο δεν σε ''πιάνω''  :think: :think: :think:....τα είπαμε αλλά τελείωσαν αυτά....φυσικά και θα χαρώ αν κερδίσεις γιατί απλά ο βάζελος είναι ο μεγάλος μου αντίπαλος....αλλά δεν το βλέπω...μόλις πέρσι κάνατε την 1η νίκη σας μετά απο 20 χρόνια....
 

Επισκέπτης
ρεεεεεεε.........μην κολλάτε στους γαύροι γιατί θα τα πάρει ο πλέ και θα ρίξει κανένα........

κλάμααααααααααααα.............
πίκρααααααααααααα.............και  θα τρέχετε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οταν τα περνω παππουλη ξερεις τι γινεται,οπως επισης ξερεις τα μεχρι τωρα αποτελεσματα..
πλεζουρας-παπαριωνας/παπια 2-0..
ειμαι υπο σκεψη με ποιον θα τριτωσει το καλο..
καμια καλη προταση???
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
οταν τα περνω παππουλη ξερεις τι γινεται,οπως επισης ξερεις τα μεχρι τωρα αποτελεσματα..
πλεζουρας-παπαριωνας/παπια 2-0..
ειμαι υπο σκεψη με ποιον θα τριτωσει το καλο..
καμια καλη προταση???

Ας τον...τρέχει με τις...75άρες στην Σερρών.... :2funny: :2funny: :2funny:
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πάντως μάγκες με Εργοτέλη πρέπει εκτός την νίκης να υπάρξει και καλή εμφάνιση...πρέπει να χορτάσει επιτέλους και αυτός ο κόσμος λίγη καλή μπάλλα....μετά έχουμε τους πελάτες στο ΟΑΚΑ με 62,000 λαγουδάκια.... :rockon: :rockon:
 

Επισκέπτης
Νοκ- άουτ με Εργοτέλη Άντζας και Μπελούτσι..

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη και σχεδόν μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σήμερα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναγκάστηκε να «σβήσει» από τα πλάνα του τους Παρασκευά Άντζα και Φερνάντο Μπελούτσι. Και οι δύο δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και έτσι δεν υπολογίζονται για τον μεθαυριανό αγώνα με τους Κρητικούς (2/11, 19:00). Πλέον, το βάρος του ιατρικού επιτελείου επικεντρώνεται στην προσπάθεια να προλάβουν τον αγώνα με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους», την Παρασκευή γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Γκαλέτι ακολούθησε, όπως αναμενόταν, ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και θα παίξει την Κυριακή. Ο Πατσατζόγλου με τη σειρά του έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, σε αντίθεση με τον Στολτίδη, ο οποίος ακολούθησε μικρό μέρος του προγράμματος. Η συμμετοχή των δύο τελευταίων κρίνεται αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή.
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
οταν τα περνω παππουλη ξερεις τι γινεται,οπως επισης ξερεις τα μεχρι τωρα αποτελεσματα..
πλεζουρας-παπαριωνας/παπια 2-0..
ειμαι υπο σκεψη με ποιον θα τριτωσει το καλο..
καμια καλη προταση???
λάθος σκέψη....η πολλή έπαρση βλάπτει....ανα τους αιώνας πολλά παραδείγματα.......οι ταπεινοί έσονται πρώτοι.....ευαγγέλιον...
 

Επισκέπτης
«Πόρτα» για Κ. Παπαδόπουλο, σκέψεις ενίσχυσης..

Μην πάει το μυαλό σας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον Ολυμπιακό έλεγαν χθες πως το ενδιαφέρον της για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο δεν έχει μετουσιωθεί ακόμα σε επίσημη «κρούση». Αντιθέτως, παραδέχτηκαν πως το καλοκαίρι αρνήθηκαν προτάσεις ύψους 3 εκατ. ευρώ από ομάδες του εξωτερικού! Οι ανησυχητικές εμφανίσεις βάζουν σε σκέψεις τους «ερυθρόλευκους» και ενδέχεται να κινηθούν στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου. Τι συμβαίνει με τις υποθέσεις των Δημήτρη Παπαδόπουλου, Νέρι Καστίγιο, Βασίλη Κουτσιανικούλη και Μπραντάο. Ομάδες από τον Κατάρ θέλουν τον Κοβάσεβιτς. «Θα πάμε καλύτερα», τόνισε ο Τζόρτζεβιτς..

«Όχι» για τον νεαρό Παπαδόπουλο

Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε…! Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο δίνουν και παίρνουν… Στο λιμάνι, όμως, χθες ήταν κατηγορηματικοί: «Ακόμα δεν έχει παίξει σε εμάς, θα τον δώσουμε;», η απορία τους. Παράλληλα, παραδέχτηκαν πως επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία τους, όπως συνέβη το καλοκαίρι.
Οι πρωταθλητές είχαν δεχτεί τότε προσφορές της τάξης των 3 εκατ. ευρώ από τη Σέλτικ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αμφότερες είχαν εντυπωσιαστεί από τους αγώνες του νεαρού αμυντικού με την Εθνική Νέων, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική. Μάλιστα, αμέσως μετά έκαναν αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του, βάζοντας ρήτρα ύψους 6 εκατ. ευρώ!

Μεταγραφές εν όψει (;)

Είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής η εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός είναι προβληματική. Ναι μεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με ασφαλή απόσταση από ΠΑΟ και ΑΕΚ, αλλά αυτό ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει… Για το λόγο αυτό, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν μπει στο… τριπάκι των μεταγραφών. Ο Σωκράτης Κόκκαλης συνομίλησε τη Δευτέρα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το συγκεκριμένο θέμα και οι υποθέσεις που απασχολούν είναι γνωστές.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αρέσει και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες «εξερευνήσεις». Ο πρόεδρος τον θέλει και μένει να φανεί αν θα κινηθεί με επίσημες προτάσεις. Για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καταβάλουν 400.000 ευρώ (σ.σ. η συμφωνία του παίκτη με τους «πράσινους».

Πιο περίπλοκη φαντάζει η περίπτωση του Νέρι Καστίγιο. Η Σαχτάρ δύσκολα θα τον δώσει δανεικό, πόσω μάλλον με 1εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι Πειραιώτες για ένα χρόνο. «Δίχτυα» θα απλωθούν και για την ανεύρεση ενός ακόμη αμυντικού χαφ. Στολτίδης και Ντουντού είναι οι μόνοι που μπορούν να αντεπεξέλθουν και είδατε τι συμβαίνει όταν λείπουν…

Ο νεαρός Κουτσιανικούλης του Εργοτέλη παρακολουθείται αρκετό καιρό. Αυτό θα συνεχιστεί, μια και στον Πειραιά προβληματίζονται αν μπορεί να παίξει σε κλειστούς χώρους. Άλλωστε, με αυτή την τακτική παρατάσσεται τις περισσότερες φορές ο αντίπαλος. Χθες γράφτηκε πως ο Μπραντάο ενδιαφέρει ακόμη τον Ολυμπιακό. Η θέση ξένου που καλύπτει, όμως, δεν μπορεί να προχωρήσει τη μεταγραφή.

Κατάρ καλεί Κοβάσεβιτς

Περνάει ακόμη η «μπογιά» του… Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει δεχτεί μια διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση από ομάδα του Κατάρ. Τα λεφτά είναι αρκετά και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις. Από τη στιγμή που ο Βαλβέρδε δείχνει να μην τον πολυπολογίζει, ο Σέρβος επιθετικός δικαίως ψάχνεται.

«Θα πάμε καλύτερα»

Η επιστροφή του αρχηγού δεν συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση από την ομάδα του. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς πάτησε ξανά χορτάρι στο περασμένο ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα και φάνηκε ότι τον έχει επηρεάσει αρκετά η αποχή του. «Απλώς μου λείπουν τα παιχνίδια, κάτι που είναι λογικό έπειτα από δύο μήνες. Μπορεί να έπαιξα ένα ημίχρονο με την ΑΕΚ, αλλά είχα προβλήματα. Το σημαντικό είναι ότι ξεπεράστηκαν και τώρα πρέπει να βρω τον ρυθμό μου», παραδέχθηκε ο «Τζόλε».

Ερωτηθείς πώς βλέπει τα πράγματα στην ομάδα, απάντησε: «Απ' έξω είναι εύκολο να κρίνουμε και να λέμε πολλά πράγματα. Κι εγώ έλειπα από την ομάδα, μια και δεν ήμουν κοντά για να τη ζω καθημερινά. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα. Ξεπεράσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές ελλείψεις. Και εγώ και ο Ντουντού γυρίσαμε, αλλά σίγουρα μας λείπουν παιχνίδια, μια και προερχόμαστε από τραυματισμούς. Υπήρχαν και άλλοι τραυματισμοί και κάποιες αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Ισως και αυτό να πείραξε τον ρυθμό της ομάδας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Πάντως, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Η ομάδα είναι πρώτη, πέρασε στο Κύπελλο. Εντάξει, στο ΟΥΕΦA παίξαμε ένα παιχνίδι, θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Εχουμε αρκετά παιχνίδια στη διοργάνωση. Η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους», τόνισε ο αρχηγός και ερωτηθείς αν οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να περιμένουν καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια, είπε: «Δεν μπορεί να σου υποσχεθεί κάποιος τι θα γίνει αύριο, αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα, μόλις επιστρέψουν και οι τραυματίες και ελαττωθούν τα προβλήματα που είχαμε, στη συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπενφίκα: «Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν σταματά η πίεση. Ακόμα και με τον Διαγόρα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν, υπήρχε πίεση. Ξέρετε τι σημαίνει για όλες τις άλλες ομάδες να νικήσουν τον Ολυμπιακό και προσπαθούν με κάθε τρόπο. Αυτό ο Ολυμπιακός το έχει συνηθίσει, το έχει μάθει και νομίζω το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν καλοί και έμπειροι παίκτες. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου (μετά και την ήττα του Παναθηναϊκού», δήλωσε: «Για λόγους δεν είναι ώρα να μιλάμε. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε καλά. Είμαστε πρώτοι και θα δούμε στη συνέχεια. Είναι πολύ νωρίς, μόλις η 7η αγωνιστική».

παπαρα βαλβερδε τον κυριακο ποτε θα τον βαλεις να παιξει???
παπαρα βαλβερδε περισυ ο νταρκογκολ ηταν πρωτος σκορερ..
θειο αντε γαμησου με τους ερωτες σου για το καθε πικραμμενο πουστρακι που εχει φορεσει την χυλιοχυμενη..ξεκολα επιτελους γιατι η 7 δεν ξεχναει..
τι κοτσιανικουλης & παπαρια μαντολες ρε τσατσονια..ας τον παρει ο αιωνοβιος πουστης,εμεις θελουμε παιχταραδες & οχι παιχτακια..
βησαριωνα κοψε λιγο τα μπουζουκια & φροντισε να εισαι ετοιμος με τους πελατες μην εχουμε γλεντια..
 

Επισκέπτης
λάθος σκέψη....η πολλή έπαρση βλάπτει....ανα τους αιώνας πολλά παραδείγματα.......οι ταπεινοί έσονται πρώτοι.....ευαγγέλιον...
αυτογνωσια λεγεται η παθηση..
εχω τρελλανει πολυ καλυτερους απο αυτους τους 2 μαλακες..
 

Επισκέπτης
Α1 Γυναικών: Επέστρεψε στο…σωστό δρόμο ο Ολυμπιακός..

Στο…σωστό δρόμο επέστρεψε την Παρασκευή (31/10) ο Ολυμπιακός. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν ένα ξεκούραστο απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια του Τέλη Σωτήρχου δεν μπόρεσαν να κοντράρουν στα ίσια τις φιλοξενούμενες, οι οποίες είχαν τον έλεγχο από την αρχή και μόνο προς τα τέλη του τρίτου σετ ένιωσαν τα χάνουν τα ηνία. Οι «κυανέρυθρες» βρέθηκαν πίσω με 19-16 αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 21-21 και 23-23 με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο ματς-μπολ και να «κόβει» τον αέρα του αντιπάλου του.

Τα σετ: 15-25, 18-25, 23-25.

Πανιώνιος: Πετρουλάκη 3π. (3/4), Κις 13 (2 άσοι, 10/31, 1 μπλ.), Μορέιρα Γκόμεζ 2 (1 άσος, 1/18), Γκούζου 8 (5/11 3 μπλοκ), Ευθυμίου 2 (2/5), Λάκουσιτς 8 (2 άσοι, 5/15, 1μπλ.), Τσιάρα (λ.- 27% υποδοχή, 3 άμυνες) / Νάστου, Χανδρή 3 (2 άσοι, 1/3).

Ολυμπιακός: Γκλιγκόροβιτς 7π. (1 άσος, 5/6 επ. 1 μπλ.), Κούκου 10 (1 άσος, 8/15, 1 μπλ.), Χατζηνικολάου 9 (1 άσος, 6/12,2 μπλοκ), Δίρβα 5 (2 άσοι, 1/7, 2 μπλ.), Σέκολο 16 (1 άσος, 13/23, 2 μπλ, 84% υποδοχή), Καλαιτζίεβα 8 (6/14, 2 μπλοκ), Βλάχου (λ.- 68% υποδοχή, 13 άμυνες) / Μπορίσοβα.
μαλακακο πανθηρουλη που αλλου θελεις να σε γαμησω???
 

Επισκέπτης
Α1 Βόλλεϋ 2008-2009 01/11 19:00 Ολυμπιακός-Απ. Καλαμαριάς..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom