Επισκέπτης
τραβα κανε καμια ενσταση πρακτορα να το παρεις στα χαρτια & μετα περνα απο το σεφ για την συνηθισμενη ταριφα(30 ποντοι)..Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Όταν γουστάρουν οι κοντοί θα παίξετε με κόσμο!
τραβα κανε καμια ενσταση πρακτορα να το παρεις στα χαρτια & μετα περνα απο το σεφ για την συνηθισμενη ταριφα(30 ποντοι)..Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν σε αναγνωρίζω...τσαλαπατάς τις "αρχές" σου!τραβα κανε καμια ενσταση πρακτορα να το παρεις στα χαρτια & μετα περνα απο το σεφ για την συνηθισμενη ταριφα(30 ποντοι)..
Τιμώρια, και για τα γούστα σου , ο εξοβελισμός σου στο σαϊτ του κολλητού σουΚλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ασε μας ρε φιλε με το καμμενο..εγω παντως σαν φιλαθλος του ολυμπιακου προτεινω εις τον κυριον βαλβερδε να διωξει τους τοροσιδιδες,πατσατζογουδες,τους στολτιδιδες και τους μητρογλους και να βαλει τους γκαλιτσιους [size=30pt]μενδρινους[/size] και ιωαννιδες παπαδοπουλους και ας παιζουμε σκατα,απο το να βλεπω αυτους τους μασκαραδες...
ασε μας ρε φιλε με το καμμενο..
οχι..χειροτερος ειναι..αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να φαμε τον καμμενο μενδρινο στην μαπα..δηλαδη ο πατσατζογλου που αντι να βγαλει μπαλια ριχνει κλωτσια ειναι καλυτερος?...εχω βαρεθει να τον βλεπω...θελουμε νεο αιμα και ας κανουμε 3 χρονια να φτιαξουμε ομαδα..
ποιος τους γαμαει αυτους???η μεγαλη πλακα παντως ειναι που οι παοκτζιδες με τρεις νικες που εχουν κανει νομιζουν οτι γινανε πρωταθλητες...
τωρα καταλαβαινω τον π(ρ)εζουρα που τους ελεγε ανυπαρκτους..
αν παλι δεν μπορει υπαρχει και το cas!!!!!!!!!!!οχι..χειροτερος ειναι..αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να φαμε τον καμμενο μενδρινο στην μαπα..
οσο για τα 3 χρονια που λες,εγω δεν χαριζω καμια κουπα σε κανενα πουστη..
αν ο θειος μπορει να τις περνει με πιτσιρικαδες εχει καλως..
αν οχι,μια χαρα ειμαστε & ετσι..
δεν σε γαμαω βρε αρχιμαλακισμενο..αν παλι δεν μπορει υπαρχει και το cas!!!!!!!!!!!
να μιλησω στη μεγαλυτερη κοτα του σαιτ που ξαφανηστηκε μετα τη πουτσα απο τη κυπρο; που βγαζει γλωσσα και μετα εξαφανιζολ; αντε μωρη ρομπα που μολις τρως τις πουτσες τη κανεις κοκοκοκοκο!!!!!! εγω τουλαχιστον ακομα και αν χασω δεν τη κανω!!!!! μαγκα πειραιωτη!!!! κοκοκοκοκο!!!!!!!δεν σε γαμαω βρε αρχιμαλακισμενο..
κλαψε οσο σου καυλωνει..
8 ΠΟΥΤΣΕΣ σου εριξα περισυ..
ακομη μιλας???
Υ.Γ μαξιμε λες για ζμπαουγκ???
εδω μιλανε τα ροζ πανθηρακια επειδη πηρανε 2 παιχτες & εκαναν 2 νικες..
τι να λεμε τωρα???
τα εχει βαρεσει κατακεφαλα η μαλακια & η ακουπιαση..
να μιλησω στη μεγαλυτερη κοτα του σαιτ που ξαφανηστηκε μετα τη πουτσα απο τη κυπρο; που βγαζει γλωσσα και μετα εξαφανιζολ; αντε μωρη ρομπα που μολις τρως τις πουτσες τη κανεις κοκοκοκοκο!!!!!! εγω τουλαχιστον ακομα και αν χασω δεν τη κανω!!!!! μαγκα πειραιωτη!!!! κοκοκοκοκο!!!!!!!
αφου το λες εσυ!!!!!!Αντικαθιστάς επάξια τον...παραιτηθέντα απο το site...Φέθρυ....
αφου το λες εσυ!!!!!!
μπααααααααα..Αντικαθιστάς επάξια τον...παραιτηθέντα απο το site...Φέθρυ....
το ποιο???Με ευχαριστούν οι άνθρωποι που κάνουν...αυτοκριτική.... ;) ;) ;)
ΥΓ--->Και μην πέρνει το [size=15pt]μυαλουδάκι[/size] σου αέρα...γιατί απο τον βάζελο...ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ....
μα καλα ποιος νομιζεις ρε καραγκιοζακο οτι εισαι και ολους τους δουλευεις και τους γαμας!!! ισως παντως να γαμας και να δερνεις σαν πειραιωτης αλλα με τον κωλο!!!! οπως στη πολη για να μην ξεχνιεσαι!!!! παντως με διασκεδαζεις αφανταστα παντως ειδικα μετα απο αυτα που ελεγες το καλοκαιρι για ανορθωση και μετα που εξαφανηστηκες κοτουλα!!! κοκοκοκο!!!!μπααααααααα..
αυτο ειναι τελειωμενο παρλιακο..
το δουλευω ψιλο γαζι πανω απο ενα χρονο..
το εχω βαρεθει ομως γιατι ειναι τελειως χαζοχαζο..
μονο με τον παλερμο συγκρινεται..
κρατα μικρο καλαθι απο την κυπρο!!!! αν κερδισω εσεις θα χαρειτε αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!Με ευχαριστούν οι άνθρωποι που κάνουν...αυτοκριτική.... ;) ;) ;)
ΥΓ--->Και μην πέρνει το μυαλουδάκι σου αέρα...γιατί απο τον βάζελο...ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ....