κλαψε μωρη καριολα..
τοση ωρα εγραφες τις μαλακιες σου..
ρουφα τωρα..
Δεν σε ενοχλει που όλοι ξέρουν πόσο τσάτσος είσαι;
Η απόλυτη ΜΗ τσίπα.
κλαψε μωρη καριολα..
τοση ωρα εγραφες τις μαλακιες σου..
ρουφα τωρα..
Ρε παπια, σου φυγε κανας ολυμπιακος ?
Γιατι ο πλεζουρας σου λεει τοσην ωρα να πας να το μαζεψεις..
Αντε μαζεψε το και κλειστο μεσα απο τα συνορα....
ασε..διαβασα αυτα που γραφεις..τραγουδα..μη λες μαλακιες ....ειναι καλη περιπτωση ο βασκος ....και εχει καλο ματι....
''διορθωνει'' απο τον παγκο,δεν τον παιρνει υπνος...
υπομονη και εμπιστοσυνη θελει....
πλέζουρα πιπέρι.δεν σε γαμαω ρε μοικανε αρχιμαλακα..
ρωτα τον δωρητη για τον ντομι..
εγω εγραφα για τον αρχιδι τον βασκο που κρατησε την κυριακη τον γκαλετι μεχρι το τελος ενω εβγαλε τον ντιογκο στο 74..
με τις επιλογες που εκανε σημερα μου αποδειξε οτι ΤΕΛΙΚΑ ειναι οντως για τα μπαζα..
ε τελικα τον παλερμο ειχα σκοπο να ανηκηρυξω κορυφαιο μαλακα σημερα στο θρεντ αλλα ηρθες απο πισω σαν τρειλερ και με την αξια σου πηρες τον τιτλο ευκολα....Παπαγιώργη, κάνε πράξη αυτά που μου έλεγες σε πμ.
Εκτός αν ο γνωστός τσάτσος είναι και πάλι στο απυρόβλητο.
Ήδη μου έσβησες ένα ποστ.
Μπορώ όμως να το επαναλάβω, στο πιο πιπεράτο.
μαζι σου ειναι αυτος ρε πανιβλακαΕΣΥ θα μου το κλείσεις βλακάκο;
μαζι σου ειναι αυτος ρε πανιβλακα
τι δουλεια εχει ρε ο ψαρας με αυτον ...ασε..διαβασα αυτα που γραφεις..τραγουδα..
τις ιδιες παπαριες ακουγα & για τον βατραχα..
μονο που βλεπω τις ιδιες παπαριες απο τον βασκο..
μονιμη αλλαγη το θωρηκτο νταρκογκολ..
ο πρωτος σκορερ της ομαδας περισυ..
οτι εκανε ο σιχαμενος με τον τζιο & τον καστιγιο δηλαδη..
οτι εκανε με τον ιβιτς..
αντιστοιχες παπαριες ακουγα & για τον ψαρα με το μπλοκακι..
κοιμηθειτε τον υπνο του δικαιου..
οτι εισαι μαλακας ισως;;;;Παπαγιώργη, κάτι μου έλεγες σε πμ.
οχι ρε..τον ρωταγε πως θα γινει ν' αρχισει να την γαμαει & αυτος..οτι εισαι μαλακας ισως;;;;
Δοκίμασε το σίχαμα ;) ;) ;) ;)οτι εισαι μαλακας ισως;;;;
Λοιπον συνεχιστε να γραφετε εγω θα παρακολουθω και γυρω στις δωδεκα θα σας ανακοινωσω ποιος ειναι ο πιο μαλακας....
αν και ειναι ψιλοανισος ο αγωνας γιατι συμμετεχει το μεγαλο φαβορι ......
βαζελακια και χανουμακια πρεπει να προσπαθησετε πολυ για να παρετε το βραβειο του αρχιμαλακα απο τον αρχιμαλακα....
Xρηστιδη εισαι τεραστιος ρε.αν και ποτε δεν ξερεις .....
πατε πολυ καλα....
Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα να μην πονταρεις στο φαβορι.ε τελικα τον παλερμο ειχα σκοπο να ανηκηρυξω κορυφαιο μαλακα σημερα στο θρεντ αλλα ηρθες απο πισω σαν τρειλερ και με την αξια σου πηρες τον τιτλο ευκολα....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ρε μπας και ειναι κλωνος του αριωνα? ακου σε κανενα μισαωρο.
Αγορινα μου εγω δεν σε εβρισα αλλα αν θες να βρεθουμε απο κοντα να μου γαμισεις την μανουλα τι λες?Υπάρχουν κι άλλες μανούλες να ασχοληθώ, εφόσον ενδιαφέρεσαι.
ρε συ την πατησα ...οταν ξεκινησε ο διαγωνισμος δεν ειχε εμφανιστει η καριολα και επαιζε μονος του ο παλερμο με κατι β διαλογης βαζελακια....Xρηστιδη εισαι τεραστιος ρε.
Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα να μην πονταρεις στο φαβορι.
δεν θα ειναι η πρωτη φορα...εξαλλου ειναι γνωστο οτι εχεις ασυλια.....Υπάρχουν κι άλλες μανούλες να ασχοληθώ, εφόσον ενδιαφέρεσαι.
Ειλικρινα θα χαρω να σε γνωρισω.Υπάρχουν κι άλλες μανούλες να ασχοληθώ, εφόσον ενδιαφέρεσαι.