Αγορινα μου εγω δεν σε εβρισα αλλα αν θες να βρεθουμε απο κοντα να μου γαμισεις την μανουλα τι λες?
Εφόσον δεν σε ενοχλει που ο πλέζουρας βρίζει μανούλες ανενόχλητος, έλεγα μήπως θα σου άρεσε.
Ως προς την ερώτησή σου, anytime.
Αγορινα μου εγω δεν σε εβρισα αλλα αν θες να βρεθουμε απο κοντα να μου γαμισεις την μανουλα τι λες?
Ειλικρινα θα χαρω να σε γνωρισω.
πως θα γινει αυτο;;;;;μαγκες ξυλο..
καλά...έχουμε γεμίσει εδώ μέσα με τόσους άντρακλες που τελικά θα καταντήσουμε να φυλάμε τους κώλους μας σε σάιτ για μπουρδέλα.
Χαλαρώστε. Κι επίσης αφήστε τις μανάδες των άλλων να γερνάνε ήσυχες, μην τους ξυπνάτε πάθη τώρα στ αγεράματα και μας ζητάνε ντόλτσε βίτες...
σαβουρογάμηδες- ε, σαβουρογάμηδες.
πως θα γινει αυτο;;;;;
θα πλακωσει ο βρασιδας τον....βρασιδα;;;;;
σιγα να μην εμφανιστει η λουγκρα....
θα συνεννοηθω με τον βρασιδα και θα τον περιμενουμε παρεα ....να δει τι ωραια ειναι να βριζει μανουλες ο παλιοαλητης....
δεν μίλησα για τον πλέζουρα εγώ.Πάντα ο γνωστός τσάτσος που είναι στο απυρόβλητο ξεκινάει να αναφέρεται σε μανούλες, μοϊκάνε.
Δεν το έχεις δει ποτέ;
Ε, δεν θα τον αφήσω να το κάνει ανενόχλητος.
δεν μίλησα για τον πλέζουρα εγώ.
άλλωστε δεν σε προσκάλεσε εκείνος εξω να βρεθείτε.
Φέθρυ μου φαίνεται έχεις χάσει την μπάλα...καλύτερα να πας να ξαναβρείς τον κολλητό σου τον παπαρίωνα
δεν ξέρω τι είναι, αν είναι πάπια ή κότα ή λαγός ή άλογο, εγώ αυτό που ξέρω είναι πως μπαίνει εδώ για να του λύσουμε τα ψυχολογικά του. Όπως και ο Παπαρίωνας παλιότερα.κατσε τωρα γιατι εχω χασει επεισ
δλδ ο παπιας ειναι κοτα τελικα?
εμενα παντως με ειχε απειλησει οτι θα μου σπασει τα δοντια καποτε
και;;;;;τελικα;;;;;ειδες για αυτο σου λεω....τζαμπα μαγκια ειναι....το μονο που ξερει να κανει ειναι να βριζει μαναδες πισω απο οθονες....κατσε τωρα γιατι εχω χασει επεισ
δλδ ο παπιας ειναι κοτα τελικα?
εμενα παντως με ειχε απειλησει οτι θα μου σπασει τα δοντια καποτε
κρατας ομπρελλα;;;;;Μαλάκας ήσουνα, μαλάκας παραμένεις.
Μια φορά να απαντούσες και τι στον κόσμο.
και;;;;;τελικα;;;;;ειδες για αυτο σου λεω....τζαμπα μαγκια ειναι....το μονο που ξερει να κανει ειναι να βριζει μαναδες πισω απο οθονες....
τι να απαντήσω δηλαδή ρε φέθρυ; κάθε φορά τα ίδια μου λες για τον πλέζουρα. Δικηγόρος του είμαι μήπως; μήπως είμαι moderator και δεν το ξέρω;Μαλάκας ήσουνα, μαλάκας παραμένεις.
Μια φορά να απαντούσες και τι στον κόσμο.
τι να απαντήσω δηλαδή ρε φέθρυ; κάθε φορά τα ίδια μου λες για τον πλέζουρα. Δικηγόρος του είμαι μήπως; μήπως είμαι moderator και δεν το ξέρω;
Εμένα με βρίζεις πάντως χωρίς να σε έχω βρίσει, μάλλον το βρίσκεις πιο εύκολο να προκαλείς κάποιους που προσπαθούν να μη βρίζουνε για να μην έχεις αντίλογο.
Λοιπόν, αν είμαι μαλάκας πρόβλημά μου. Και το χαίρομαι κιόλας πού και πού να ρίχνω καμιά μαλακία να περνάει η ώρα μου.
Πούστικα όμως ποσταρίσματα όπως τα δικά σου δεν κάνω.
Και προτιμώ να με λένε μαλάκα παρά πούστη.
Δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Άει σιχτήρ παλιοφτερού, με σύγχισες.
είσαι νυχτωμένος. εγώ μια χαρά θα κοιμηθώ ΚΑΙ απόψε. Το ποδόσφαιρο δεν καθορίζει την ψυχική μου υγεία. Και ούτε και ένα σάιτ επίσης.Περαστικά Μοϊκάνε.
Αλλά σε καταλαβαίνω.
Ήταν και η τούρκικη πούτσα απόψε.
είσαι νυχτωμένος. εγώ μια χαρά θα κοιμηθώ ΚΑΙ απόψε. Το ποδόσφαιρο δεν καθορίζει την ψυχική μου υγεία. Και ούτε και ένα σάιτ επίσης.
Αλλά ακόμα δεν είδα την ερώτηση που έπρεπε να έχω απαντήσει ο "μαλάκας"
εσύ σήμερα κάτι έχεις πιει πάντως....από τότε που άλλαξες το άβαταρ και έβαλες το Μουστάκα...ηρέμησες...εχει ενα επιπεδο ομως
ειναι φιλοσοφος της ζωης
ειναι τιμη να σε βριζει ενα τετοιος φωστηρας
ρε ντροπη των πτηνων,οπως σε ελεγε ο νεοκλις,καλα σου κανουν
τα ηθελε ο κωλαρακος σου με τις ρουφιανιες και τις κλαψιες σου
ετσι να στα χωνουν ολη την μερα