Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άρα καταλαβαίνω πως κι ο Βαλβ είδε την Κυριακή αυτό που είδα κι εγώ, πως δηλαδή από τα αριστερά η μπάλα κόλλαγε και προσπάθησε να την ξεκολλήσει με τον Γκαλέτι. Και απέτυχε όπως και όλες τις φορές που το έχει προσπαθήσει με τον Γκαλέτι.
Προτιμότερο να είχε βάλει τον Τοροσίδη να παίξει εκεί. Ούτως ή άλλως ο Τοροσίδης στην Εθνική έχει συνηθίσει να παίζει από αριστερά.
Καλά, ο Ντιόγο και στην πατρίδα του τόσο συχνά έπεφτε;; Απλά απορώ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν θα πάρει ο γάβρος το ΟΥΕΦΑ τελικά; 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μοϊκάνε, έφαγε πολύ ξύλο ο πιτσιρικάς  :grin: :grin: :grin: :grin:
Μπορούσε να δώσει και ενα πέναλτυ στο πρώτο ημίχρονο.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άρα καταλαβαίνω πως κι ο Βαλβ είδε την Κυριακή αυτό που είδα κι εγώ, πως δηλαδή από τα αριστερά η μπάλα κόλλαγε και προσπάθησε να την ξεκολλήσει με τον Γκαλέτι. Και απέτυχε όπως και όλες τις φορές που το έχει προσπαθήσει με τον Γκαλέτι.
Προτιμότερο να είχε βάλει τον Τοροσίδη να παίξει εκεί. Ούτως ή άλλως ο Τοροσίδης στην Εθνική έχει συνηθίσει να παίζει από αριστερά.
Καλά, ο Ντιόγο και στην πατρίδα του τόσο συχνά έπεφτε;; Απλά απορώ.
μοικανε σταματα και δες μπαλλα....
κρα εκανε η μαλακια του ισπανου και ευτυχως την καταλαβε σχετικα νωρις και εκανε διορθωτικη κινηση....
μπορει να κανει μαλακιες στο μονταρισμα της ενδεκαδας αλλα εχει ματι και κανει σωστες αλλαγες.....

Επισκέπτης
δεν έχουμε πρόβλημα με το να μας κάνουνε πλάκα. Ορισμένα σχόλια όμως είναι μαλακίες, όπως το τελευταίο το δικό σου.
Το ποιοι μιλάνε για πορέίες...καλύτερα πρέπει να βάλεις τα γιαλιά σου να το δεις στο πράσινο θρεντ. Δεν μπορεί όμως ακόμα να μιλάτε για ευρωπαίους και μη, γιατί απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μια ομάδα που να μπορεί να ισχυρίζεται τέτοιο χαρακτηρισμό.
Κι επίσης, στην ήττα μιλάτε όλοι. Στις νίκες μιλάτε όλοι για τις διαιτησίες. Ε, νισάφι.
Εσύ δεν έκανες κριτική, πέταξες μια μπαρούφα. κριτική είναι να πεις τι είδες στο ματς, όχι να μιλήσεις για ευρωπαίους λες κι εσύ είσαι ο Ευρωπαίος που μας κρατάς τους πόντους μην τους χάσουμε.
Και στο τέλος της γραφής, με ΄τους Τούρκους παίζαμε. Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να εύχεστε κάποιες ομάδες όπως ο Πανιώνιος (που βγαίνετε στη χάση και στη βρέξη) να πηγαίνουνε καλά όλοι αυτοί που παίζουν ανελλιπώς στις διοργανώσεις, γιατί αν δεν πάρουνε νίκες, εσείς δεν θα βγείτε ποτέ, ΑΛΛΑ ειδικά τώρα με τους Τούρκους και ειδικά οι Πανιώνιοι (που υποτίθεται πως κρατάτε και από Μικρά ασία) θα έπρεπε να μην κοροϊδεύουνε αλλά να είναι σε περισυλλογή.
σιγα ρε μην ειμαι σε περισυλογη επειδη παιζεται με τους τουρκους και ειδικα για την μπαλα!! οσο για την ευρωπη μπορει να βγαινω λιγες φορες αλλα οταν βγαινω αναλογικα  περνω βαθμους σε σχεσει με εσενα και τα εκατομυρια των αστερων που εχεις!!! και χεστηκα να παρεις βαθμους γιατι για την παρτυ σου παιζεις για να μην ξαναπαιξεις παλι προκριματικα και παθεις την ξεφτιλα με την ανορθωση που παρεπιπτοντος τετοια ξεφτιλα ποτε δεν εχω παθει και ας εχω πολυ λιγοτερη παρουσια στην ευρωπη!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως αφού λέτε πως ο ντομί ήταν χάλια, θέλω τώρα να μου ξαναπεί κάποιος αυτά που λέγατε για τον Ντομί πως είναι παικταράς....νομίζα πλέζουρα εσύ ήσουνα που έλεγες για τον Ντομί;

Υ.Γ. Φέθρυ...όταν σηκώσεις το ευρωπαϊκό να μας ξανάρθεις...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ρε μην τρελενεστε  στην τουρκια παιζαμε  . ενταξει δεν ημασταν καλοι οσο επρεπε αλλα  αν καναμε ισοπαλια που στο παρα κατι δεν εγινε    θα λεγατε αλλα ;   ο μπελουτσης ητα ν καλος , ειχαμε και σημαντικες απουσιες , και η γαλατα ειναι δυνατη ομαδα  , ειναι καμμια του κολου;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σιγα ρε μην ειμαι σε περισυλογη επειδη παιζεται με τους τουρκους και ειδικα για την μπαλα!! οσο για την ευρωπη μπορει να βγαινω λιγες φορες αλλα οταν βγαινω αναλογικα  περνω βαθμους σε σχεσει με εσενα και τα εκατομυρια των αστερων που εχεις!!! και χεστηκα να παρεις βαθμους γιατι για την παρτυ σου παιζεις για να μην ξαναπαιξεις παλι προκριματικα και παθεις την ξεφτιλα με την ανορθωση που παρεπιπτοντος τετοια ξεφτιλα ποτε δεν εχω παθει και ας εχω πολυ λιγοτερη παρουσια στην ευρωπη!!
όποιος δεν παίζει ποτέ δεν βλέπει ούτε νίκες ούτε ήττες.
Κλάψε τώρα κι εσύ που είσαι μικρή ομάδα...κλάψε (ορισμένες φορές σε καταλαβαίνω πλέζουρα)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μην τρελενεστε  στην τουρκια παιζαμε  . ενταξει δεν ημασταν καλοι οσο επρεπε αλλα  αν καναμε ισοπαλια που στο παρα κατι δεν εγινε    θα λεγατε αλλα ;   ο μπελουτσης ητα ν καλος , ειχαμε και σημαντικες απουσιες , και η γαλατα ειναι δυνατη ομαδα  , ειναι καμμια του κολου;
+10000
βάζψ στοίχημα πως αν έμπαινε κανα τυχαίο γκολ εμείς θα λέγαμε πως παρατρίχα να το παίρναμε στο τέλος το ματς και οι υπόλοιποι θα λέγανε για την κωλοφαρδία μας.
Αλλά με τα αν δεν γίνεται τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι.
Η ουσία είναι πως χάσαμε ένα ματς που από την αρχή λέγαμε πως θα ήταν το πιο δύσκολο. Εγώ διαφωνώ σε αυτό. Πιστεύω πως όλα είναι παλούκια στον όμιλό μας και ειδικά όπως μας έχει κάτσει το πρόγραμμα.
Αλλά γενικώς γκρινιάζουμε για το πώς παίξαμε και όχι για το αποτέλεσμα αδερφέ. (και σκέψου πως μιλάω κι εγώ που δεν το έχω δει το ματς...μόνο από αυτά που λέτε)

Επισκέπτης
όποιος δεν παίζει ποτέ δεν βλέπει ούτε νίκες ούτε ήττες.
Κλάψε τώρα κι εσύ που είσαι μικρή ομάδα...κλάψε (ορισμένες φορές σε καταλαβαίνω πλέζουρα)
τελικα εισαι μεγαλος κωλοτουμπας αλλα οταν στα εχωνε κλαιγοσουνα και απορουσες!!!!! οσο για την ομαδα σου φαινεται ποσο μικρη ειναι οταν βγανεις εκτος και η γυμνια ειναι αισθητη. βλεπεις δεν ειναι ελλαδα να σου δωσει κανενα ανυπαρκτο πεναλτακι. ζησε στις ψευδαισθησεις με την ομαδα των εκατομυριων!!!!!!

Επισκέπτης
πάντως αφού λέτε πως ο ντομί ήταν χάλια, θέλω τώρα να μου ξαναπεί κάποιος αυτά που λέγατε για τον Ντομί πως είναι παικταράς....νομίζα πλέζουρα εσύ ήσουνα που έλεγες για τον Ντομί;

Υ.Γ. Φέθρυ...όταν σηκώσεις το ευρωπαϊκό να μας ξανάρθεις...
δεν σε γαμαω ρε μοικανε αρχιμαλακα..
ρωτα τον δωρητη για τον ντομι..
εγω εγραφα για τον αρχιδι τον βασκο που κρατησε την κυριακη τον γκαλετι μεχρι το τελος ενω εβγαλε τον ντιογκο στο 74..
με τις επιλογες που εκανε σημερα μου αποδειξε οτι ΤΕΛΙΚΑ ειναι οντως για τα μπαζα..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ενταξει ρε κουλτουρα κανουμε ,δεν ειπε κανεις τιποτα....
δεν υπαρχει προβλημα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μοϊκάνε, έφαγε πολύ ξύλο ο πιτσιρικάς  :grin: :grin: :grin: :grin:
Μπορούσε να δώσει και ενα πέναλτυ στο πρώτο ημίχρονο.
σωστα ,μαλακιες λενε οτι πεφτει....
ισα ισα ΔΕΝ πεφτει....η μαλλον πεφτει πολυ αργοτερα απο οτι θα εκαναν αλλοι....μιλαμε για πολυ ξυλο...

Επισκέπτης
με τα διαφορα πουστρακια που εσκασαν μυτη δεν ασχολουμαι..
η παπια παρακαλειται για αλλη μια φορα να ερθει να μαζεψει την ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ της..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν σε γαμαω ρε μοικανε αρχιμαλακα..
ρωτα τον δωρητη για τον ντομι..
εγω εγραφα για τον αρχιδι τον βασκο που κρατησε την κυριακη τον γκαλετι μεχρι το τελος ενω εβγαλε τον ντιογκο στο 74..
με τις επιλογες που εκανε σημερα μου αποδειξε οτι ΤΕΛΙΚΑ ειναι οντως για τα μπαζα..
μη λες μαλακιες ....ειναι καλη περιπτωση ο βασκος ....και εχει καλο ματι....
''διορθωνει'' απο τον παγκο,δεν τον παιρνει υπνος...
υπομονη και εμπιστοσυνη θελει....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
με τα διαφορα πουστρακια που εσκασαν μυτη δεν ασχολουμαι..
η παπια παρακαλειται για αλλη μια φορα να ερθει να μαζεψει την ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ της..

Παπαγιώργη, κάνε πράξη αυτά που μου έλεγες σε πμ.
Εκτός αν ο γνωστός τσάτσος είναι και πάλι στο απυρόβλητο.
Ήδη μου έσβησες ένα ποστ.
Μπορώ όμως να το επαναλάβω, στο πιο πιπεράτο.

Επισκέπτης
Παπαγιώργη, κάνε πράξη αυτά που μου έλεγες σε πμ.
Εκτός αν ο γνωστός τσάτσος είναι και πάλι στο απυρόβλητο.
Ήδη μου έσβησες ένα ποστ.
Μπορώ όμως να το επαναλάβω, στο πιο πιπεράτο.
κλαψε μωρη καριολα..
τοση ωρα εγραφες τις μαλακιες σου..
ρουφα τωρα..

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρε παπια, σου φυγε κανας ολυμπιακος ?

Γιατι ο πλεζουρας σου λεει τοσην ωρα να πας να το μαζεψεις..

Αντε μαζεψε το και κλειστο μεσα απο τα συνορα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom