You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εσύ τώρα τι μιλάς;για μια ακομα φορα ο ευρωπαιος ολυμπιακος τα πηγε περιφημα!!!!!!!!!!!!
εσύ που πας στην Ευρώπη συνεχώς και μας ξελασπώνεις...μη μιλάς καλύτερα
με εσενα μου ειπε οτι θα βρεθειτε ....
θα σου κανει μια ''παραδοση''
τι εννοουσε;;;;;
δεν καταλαβα...... :o :o :o
Εννοούσε οτι είναι κότα και δεν μπαίνει ΠΟΤΕ όταν χάνει.
Τι άλλο;
ρε συ τωρα ο ντομις σου φταιει;;;;;Πολύ παιχτούρα ο Ντομίς
Μπάς και μπέρδεψε κανείς την ντόπα του με κανένα μπάφο και ήταν αλλού για αλλού ο μαλάκας σήμερα
Ουρτ
μακραν χειροτερος ολων ο βουλης,μετα ο πατσα μετα ο γκαλλετι,μετα ο παντος που το παιδι ειναι για γ εθνικη.
Επισκέπτης
Πολύ παιχτούρα ο Ντομίς
Μπάς και μπέρδεψε κανείς την ντόπα του με κανένα μπάφο και ήταν αλλού για αλλού ο μαλάκας σήμερα
Ουρτ
ρε απο την φυλης τι θα σου εφερνε λεω....Εννοούσε οτι είναι κότα και δεν μπαίνει ΠΟΤΕ όταν χάνει.
Τι άλλο;
Επισκέπτης
μα εσυ εισαι η υπερομαδα των επενδυσεων οχι εγω!! εσεις μιλαγατε για πορειες οχι εγω!!! μαθετε οταν χανετε μην σας ενοχλει που σας κριτηκαρουν και οπως εσυ σχολιαζεις τους αλλους ετσι μπορουν και αοι αλλοι να σχολιαζουν την ομαδα σου. εκτος αν δεν το επιτρεπεις οπως καποιοι αλλοι!!!εσύ τώρα τι μιλάς;
εσύ που πας στην Ευρώπη συνεχώς και μας ξελασπώνεις...μη μιλάς καλύτερα
Να είναι κακός κάποιος παίκτης μια μέρα πάει κι έρχεται.ρε συ τωρα ο ντομις σου φταιει;;;;;
μακραν χειροτερος ολων ο βουλης,μετα ο πατσα μετα ο γκαλλετι,μετα ο παντος που το παιδι ειναι για γ εθνικη.
Να είναι όμως προκλητικός και να περνάει η μπάλα απο δίπλα του...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
το ματς δεν το είδα.Πολύ παιχτούρα ο Ντομίς
Ουρτ
οπότε θα ήθελα να μου πείτε αν έπαιξε ο Μπελούτσι και αν "έπαιξε".
Επίσης αν "έπαιξε" ο Λέτο.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ο πλέζουρας ειναι καλα στη υγεια του ή να του στειλουμε καμια μαυρη νοσοκομα να τον ισιωσει ??
Ο Λέτο μπήκε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο. Τίποτα σπουδαίο.το ματς δεν το είδα.
οπότε θα ήθελα να μου πείτε αν έπαιξε ο Μπελούτσι και αν "έπαιξε".
Επίσης αν "έπαιξε" ο Λέτο.
Ο Γκαλλέτι έπαιξε απο τα αριστερά ( ) όλο τον αγώνα και δεν έκανε και αυτός τίποτα σπουδαίο.
Ο Μπελούτσι, όπως και το υπόλοιπο κέντρο, πήγαιναν πάνω κάτω, κυνηγούσαν τις φάσεις αλλά δεν μπορούσαν να βγάλουν μια μπαλιά της προκοπής
Για την άμυνα ευτυχώς έπαιξε καλά ο Αβραάμ στην θέση του αλλά και στην θέση του μαλάκα του Ντομί και γλυτώσαμε τα χειρότερα.
Α ναι, σε όσα κόρνερ χτύπησαν οι Τουρκαλάδες οι δικοί μας ούτε που σηκώθηκαν να πάρουν κεφαλιά
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν έχουμε πρόβλημα με το να μας κάνουνε πλάκα. Ορισμένα σχόλια όμως είναι μαλακίες, όπως το τελευταίο το δικό σου.μα εσυ εισαι η υπερομαδα των επενδυσεων οχι εγω!! εσεις μιλαγατε για πορειες οχι εγω!!! μαθετε οταν χανετε μην σας ενοχλει που σας κριτηκαρουν και οπως εσυ σχολιαζεις τους αλλους ετσι μπορουν και αοι αλλοι να σχολιαζουν την ομαδα σου. εκτος αν δεν το επιτρεπεις οπως καποιοι αλλοι!!!
Το ποιοι μιλάνε για πορέίες...καλύτερα πρέπει να βάλεις τα γιαλιά σου να το δεις στο πράσινο θρεντ. Δεν μπορεί όμως ακόμα να μιλάτε για ευρωπαίους και μη, γιατί απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μια ομάδα που να μπορεί να ισχυρίζεται τέτοιο χαρακτηρισμό.
Κι επίσης, στην ήττα μιλάτε όλοι. Στις νίκες μιλάτε όλοι για τις διαιτησίες. Ε, νισάφι.
Εσύ δεν έκανες κριτική, πέταξες μια μπαρούφα. κριτική είναι να πεις τι είδες στο ματς, όχι να μιλήσεις για ευρωπαίους λες κι εσύ είσαι ο Ευρωπαίος που μας κρατάς τους πόντους μην τους χάσουμε.
Και στο τέλος της γραφής, με ΄τους Τούρκους παίζαμε. Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να εύχεστε κάποιες ομάδες όπως ο Πανιώνιος (που βγαίνετε στη χάση και στη βρέξη) να πηγαίνουνε καλά όλοι αυτοί που παίζουν ανελλιπώς στις διοργανώσεις, γιατί αν δεν πάρουνε νίκες, εσείς δεν θα βγείτε ποτέ, ΑΛΛΑ ειδικά τώρα με τους Τούρκους και ειδικά οι Πανιώνιοι (που υποτίθεται πως κρατάτε και από Μικρά ασία) θα έπρεπε να μην κοροϊδεύουνε αλλά να είναι σε περισυλλογή.
χαλια ειμασταν σημερα,αισθητη πιστευω πολυ η απουσια των 2 χαφ(ντουντου και στολτιδη)
εγκλημα η ''θυσια'' του λετο για να παιξει ο παντος που ειναι το καλυτερο παιδι στον κοσμο αλλα σαν ποδοσφαιριστης δεν ειναι ουτε για γ εθνικη,το διορθωσε εστω και αργα ο ισπανος και αφου λειτουργησε η κολλαρα μας για ενα διαστημα που το γηπεδο ειχε γειρει,στο τελος μεχρι και που παιρναμε το ματς με δυο κλασσικες ευκαιριες ,και που σημαινει οτι αν ειμασταν βαζελες θα ''νομιμοποιουμασταν '' να φωναζουμε για ''γκινια'' και για αδικια απο τη διαιτησια στη φαση του καθαρου πεναλτι στον ντιογο.....
αλλα επειδη ειμαστε γαυροι παραδεχομαστε την ανωτεροτητα της γαλατα ,σκυβουμε το κεφαλι,και βλεπουμε πως γινεται να βελτιωθουμε και φυσικα περιμενουμε την επιστροφη της ραχοκοκκαλιας της ομαδας δηλ. των δυο χαφ....
υ.γ. στο μπασκετ αρκετα ευκολα στο τελος.....
εγκλημα η ''θυσια'' του λετο για να παιξει ο παντος που ειναι το καλυτερο παιδι στον κοσμο αλλα σαν ποδοσφαιριστης δεν ειναι ουτε για γ εθνικη,το διορθωσε εστω και αργα ο ισπανος και αφου λειτουργησε η κολλαρα μας για ενα διαστημα που το γηπεδο ειχε γειρει,στο τελος μεχρι και που παιρναμε το ματς με δυο κλασσικες ευκαιριες ,και που σημαινει οτι αν ειμασταν βαζελες θα ''νομιμοποιουμασταν '' να φωναζουμε για ''γκινια'' και για αδικια απο τη διαιτησια στη φαση του καθαρου πεναλτι στον ντιογο.....
αλλα επειδη ειμαστε γαυροι παραδεχομαστε την ανωτεροτητα της γαλατα ,σκυβουμε το κεφαλι,και βλεπουμε πως γινεται να βελτιωθουμε και φυσικα περιμενουμε την επιστροφη της ραχοκοκκαλιας της ομαδας δηλ. των δυο χαφ....
υ.γ. στο μπασκετ αρκετα ευκολα στο τελος.....
Επισκέπτης
παπια ελα μαζεψε την ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ σου γιατι εχω βαρεθει να την ξεκωλιαζω τοσες ημερες..
συμφωνω απολυτα με μονη διαφορα οτι και οταν πηγε δεξια ο γκαλλετι ηταν επισης απαραδεκτος....Ο Λέτο μπήκε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο. Τίποτα σπουδαίο.
Ο Γκαλλέτι έπαιξε απο τα αριστερά ( ) όλο τον αγώνα και δεν έκανε και αυτός τίποτα σπουδαίο.
Ο Μπελούτσι, όπως και το υπόλοιπο κέντρο, πήγαιναν πάνω κάτω, κυνηγούσαν τις φάσεις αλλά δεν μπορούσαν να βγάλουν μια μπαλιά της προκοπής
Για την άμυνα ευτυχώς έπαιξε καλά ο Αβραάμ στην θέση του αλλά και στην θέση του μαλάκα του Ντομί και γλυτώσαμε τα χειρότερα.
Α ναι, σε όσα κόρνερ χτύπησαν οι Τουρκαλάδες οι δικοί μας ούτε που σηκώθηκαν να πάρουν κεφαλιά
παπια ελα μαζεψε την ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ σου γιατι εχω βαρεθει να την ξεκωλιαζω τοσες ημερες..
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε με δουλευεις;;;;;;παπια ελα μαζεψε την ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ σου γιατι εχω βαρεθει να την ξεκωλιαζω τοσες ημερες..
εσυ δεν μου ειπες οτι θα ειχες πορεια με μια καριολα απο φυλης;;;;;
ρε με δουλευεις;;;;;;
εσυ δεν μου ειπες οτι θα ειχες πορεια με μια καριολα απο φυλης;;;;;
Είχε, με κάτι Τούρκους της Γαλατά Σαράι.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ωωωωωωωχχχχ..ο πλέζουρας ειναι καλα στη υγεια του ή να του στειλουμε καμια μαυρη νοσοκομα να τον ισιωσει ??
καλα ειναι..
ρε σεις μηπως αρχισαμε και γινομαστε βαζελοι;;;;
καργα αβαντα απο το μεγκα ,μπορουσαμε λεει να παρουμε το χ και δεν αξιζε τη νικη η γαλατα....
μηπως ειδα αλλο παιχνιδι εγω;;;;
ο τορο (που ηταν πολυ καλος σημερα) λεει αδικη η νικη της γαλατα....
δεν παμε καλα μου φαινεται....
καργα αβαντα απο το μεγκα ,μπορουσαμε λεει να παρουμε το χ και δεν αξιζε τη νικη η γαλατα....
μηπως ειδα αλλο παιχνιδι εγω;;;;
ο τορο (που ηταν πολυ καλος σημερα) λεει αδικη η νικη της γαλατα....
δεν παμε καλα μου φαινεται....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83