You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ευγε!!!Έρχομαι σα φίλος και θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση περιμένωντας πολιτισμένες απαντήσεις απαλλαγμένες από εμπάθεια. Σας άρεσε το πρωτοσέλιδο του σημερινού "Πρωταθλητή";
Παιρνει παραδειγμα απο το Ντερμπι,την Πρασινη και ηΧΩ,
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Να υποθέσω το σημαιάκι δεν σου άρεσε κ οι όποιοι συνειρμοί.Έτσι ;
έκανα μια απελπισμένη προσπάθεια θέλω να πιστεύω πολιτισμένη, με ευγενές και φιλικό ύφος αλλά κάποιοι αρέσκονται σε ειρωνίες. αεκτσής είμαι αν θες να ξέρεις και δε διαβάζω καμία αθλητική κωλοφυλλάδα.ευγε!!!
Παιρνει παραδειγμα απο το Ντερμπι,την Πρασινη και ηΧΩ,
Έρχομαι σα φίλος και θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση περιμένωντας πολιτισμένες απαντήσεις απαλλαγμένες από εμπάθεια. Σας άρεσε το πρωτοσέλιδο του σημερινού "Πρωταθλητή";
Καθόλου !
Όπως επίσης χαλάνε την αισθητική μου και αντίστοιχα πρωτοσέλιδα άλλων "κολλημένων" εφημερίδων (Derby, Score κτλ.)
Μειωτικο ειναι για τον ΛΟΥΑ γιατι την εχει πιο μεγαλη και σε υψος και παχος απο το σημαιακι,ειναι πρωτοσελιδο που προαγει τον πολιτισμο !!!Να υποθέσω το σημαιάκι δεν σου άρεσε κ οι όποιοι συνειρμοί.Έτσι ;
Είναι η πολλοστή φορά που η συγκεκριμένη "εφημερίδα" -την οποία θεωρώ τη χειρότερη αισθητικά μαζί με το ντέρμπυ-έχει ως πρωτοσέλιδο σεξιστικά σχόλια. Ταυτόχρονα εάν την άλλη εβδομάδα ο οσφπ φάει 8 από το Βέρντερ θα λέει "Ντροπή σας, πηγαίντε σπίτι σας" και τέτοια. Απλά θεωρώ αντιαισθητικό και χυδαίο να βλέπω πρωι πρωι πηγαίνοντας στη δουλειά μου τη σημαία ως πούτσα του Λούα Λούα και ευκόλως εννοούμενα σεξιστικά υπονοούμενα. Την επόμενη φορά που κάποιος κόκκκινος, κίτρινος, πράσινος, ασπρόμαυρος χάσει τη ζωή του από μαχαιριά να ψάχνουμε τους ηθικούς αυτουργούς από τα περίπτερα μέχρι τις βίλες στο Ψυχικό πάντως και όχι στους συνδέσμους.Να υποθέσω το σημαιάκι δεν σου άρεσε κ οι όποιοι συνειρμοί.Έτσι ;
Συμφωνώ απόλυτα. Κι αν ξέχασα τη σκορ στο ποστ μου την προσθέτω τώρα.Καθόλου !
Όπως επίσης χαλάνε την αισθητική μου και αντίστοιχα πρωτοσέλιδα άλλων "κολλημένων" εφημερίδων (Derby, Score κτλ.)
Εγώ μιλάω για το ποιοι καλλιεργούν την πόρωση στους μικρούς ρε συ βόθρε. Μη με κάνεις να ψάξω ένα ένα τα πρωτοσέλιδα του πρωταθλητή μετά από κάθε ευρεία νίκη της ομάδας σου. Όλοι για ένα καλύτερο πρωτάθλημα κόπτονται κατά τα άλλα. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα, αν και νομίζω ότι κάποιοι θεωρούν την ομάδα προέκταση της τιμής τους και θίγονται πολύ εύκολα.Παιδικές αρρώστειες. Κάλή συνέχεια από μένα.Αμα εισαι μαλακας κομπλεξικος και κολλημενος πας και πλακωνεσαι,μαχαιρωνεσε ολα ειναι θεμα παιδειας,τα υπονοουμενα εχουν την πλακα τους
τόσα χρόνια λέγαμε να κάνουν ότι και στην ολλανδία, που μαζεύονται στα χωράφια και πλακώνονται, αρκεί να μην το κάνουν στα γήπεδα και ενοχλούν εμάς!Μεγαλε αυτοι που σκοτωθηκανε στη Λαυριου ηταν 30+,η μαλακια δεν εχει ηλικια
το κάνανε στην λαυρίου! όσο μαλάκας ο φονιάς άλλο τόσο και ο νεκρός, για να σκοτώσουν πήγαν και οι δύο! τα ήθελε ο κώλος τους! δίπλα μου να μην είναι και με πάρει ξώφαλτση
Τώρα όταν έβγαινε ο Τσουκαλάς σε εκπομπή μετά το 3-0 της Ριζούπολης με μπανανα στο στόμα και έκανε τον πίθηκο κοροιδεύοντας τον ολιζαντέμπε δε γέμιζε μίσος και δηλητήριο τις ψυχές των πιστιρίκων ή μη πιτσιρίκων του παο; Τέλος πάντων, είπα καλή συνέχεια και παρασύρομαι.έλα μπάι.Την πορωση την δημιουργει η ανυπαρξια οικογενειακης προσοχης στις μικρες ηλικιες
να παρασυρθώ και εγώ τότε! όταν έβγαινε ο γκότζος στο ραδιόφωνο και έλεγε "πρέπει να υποδεχτούμε του ολυμπιακούς ανάλογα στο γήπεδό μας, μετα τα όσα έγιναν στην ριζούπολη" δεν γέμιζε επίσης δηλητήριο? ή να θυμηθώ "ωρα για σπορ" που δεν προκαλούσε με φωτό γιατί προτιμούσε τίτλους του στυλ "ωθωμανικό"! αμα κάτσουμε να μετρήσουμε τις μαλακίες όλων δεν τελειώνουμε οπότε άστοΤώρα όταν έβγαινε ο Τσουκαλάς σε εκπομπή μετά το 3-0 της Ριζούπολης με μπανανα στο στόμα και έκανε τον πίθηκο κοροιδεύοντας τον ολιζαντέμπε δε γέμιζε μίσος και δηλητήριο τις ψυχές των πιστιρίκων ή μη πιτσιρίκων του παο; Τέλος πάντων, είπα καλή συνέχεια και παρασύρομαι.έλα μπάι.
Την επόμενη φορά που κάποιος κόκκκινος, κίτρινος, πράσινος, ασπρόμαυρος χάσει τη ζωή του από μαχαιριά να ψάχνουμε τους ηθικούς αυτουργούς από τα περίπτερα μέχρι τις βίλες στο Ψυχικό πάντως και όχι στους συνδέσμους.
Οι εκδότες τους δεν βγήκαν στα κανάλια για να μιλήσουν σαν αθώες περιστέρες μετά την Λαυρίου?
Και όμως λίγους μήνες μετά, συνεχίζουν να προκαλούν εκατέρωθεν σαν να μην τρέχει τίποτα.
Αυτές οι εφημερίδες δεν συνεισφέρουν απολύτως τίποτα στην ενημέρωση, υπάρχουν με μοναδικό σκοπό τον φανατισμό στο έπακρο.
Το κακό είναι ότι υπάρχει κοινό, το οποίο τις αγοράζει & έτσι τις συντηρεί...
Θυμηθείτε & τα πρωτοσέλιδα των "Πράσινων", μετά την κλήρωση του C.L.
Δυστυχώς, το φαινόμενο του χουλιγκανισμού διατηρείται σε πολλές χώρες, δεν είμαστε η εξαίρεση από τον κανόνα.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι συντηρείται σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις φυλλάδες που θα έπρεπε να είχανε βάλει λουκέτο...
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
Τώρα όταν έβγαινε ο Τσουκαλάς σε εκπομπή μετά το 3-0 της Ριζούπολης με μπανανα στο στόμα και έκανε τον πίθηκο κοροιδεύοντας τον ολιζαντέμπε δε γέμιζε μίσος και δηλητήριο τις ψυχές των πιστιρίκων ή μη πιτσιρίκων του παο; Τέλος πάντων, είπα καλή συνέχεια και παρασύρομαι.έλα μπάι.
εδω δεν μετραει η παιδεια και το αν εισαι φιλαθλος ή οπαδος;
αν καταλαβαινεις το παιρνεις στην πλακα
τι σοβαρο δηλαδη πιστευεις προσφερει ο τσουκαλας και καθε τσουκαλας καθε ομαδας
σιγα μην παω να σκοτωθω για την παρτυ του
αντιστοιχοι τσουκαλαδες υπαρχουν σε καθε ομαδα, το θεμα ειναι ο καθενας μας ποσο σοβαρα τους παιρνει
στο κατω κατω πιστευω ολοι μας υποστηριζουμε την ομαδα μας και οχι τον εκαστοτε τσουκαλα της ομαδας μας
για την ακρίβεια έκανε παρέλαση ο γκότζος στα περισσότερα παράθυρα και τα έβαλε με το κράτος γιατί "εφόσον τα παιδιά είναι άνεργα και χωρίς προοπτική για το μέλλον δεν τα οδηγεί στην βία"? και καλά αυτός είπε οτι τον συμφέρει, αλλα κανέναν πούστη δεν θυμάμαι να τον ρώτησε αν έχουν και οι φυλλάδες τους ευθύνη! επικράτησε το γνωστό "κόρακας, κορακιού μάτι δεν βγάζει"Οι εκδότες τους δεν βγήκαν στα κανάλια για να μιλήσουν σαν αθώες περιστέρες μετά την Λαυρίου?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις