Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O μικρος εχει σωστη διαπαιδαγωγηση...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Έρχομαι σα φίλος και θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση περιμένωντας πολιτισμένες απαντήσεις απαλλαγμένες από εμπάθεια. Σας άρεσε το πρωτοσέλιδο του σημερινού "Πρωταθλητή";

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Έρχομαι σα φίλος και θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση περιμένωντας πολιτισμένες απαντήσεις απαλλαγμένες από εμπάθεια. Σας άρεσε το πρωτοσέλιδο του σημερινού "Πρωταθλητή";
ευγε!!!
Παιρνει παραδειγμα απο το Ντερμπι,την Πρασινη και ηΧΩ,

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να υποθέσω το σημαιάκι δεν σου άρεσε κ οι όποιοι συνειρμοί.Έτσι ;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ευγε!!!
Παιρνει παραδειγμα απο το Ντερμπι,την Πρασινη και ηΧΩ,
έκανα μια απελπισμένη προσπάθεια θέλω να πιστεύω πολιτισμένη, με ευγενές και φιλικό ύφος αλλά κάποιοι αρέσκονται σε ειρωνίες. αεκτσής είμαι αν θες να ξέρεις και δε διαβάζω καμία αθλητική κωλοφυλλάδα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16

Καθόλου !

Όπως επίσης χαλάνε την αισθητική μου και αντίστοιχα πρωτοσέλιδα άλλων "κολλημένων" εφημερίδων (Derby, Score κτλ.)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μειωτικο ειναι για τον ΛΟΥΑ γιατι την εχει πιο μεγαλη και σε υψος και παχος απο το σημαιακι,ειναι πρωτοσελιδο που προαγει τον πολιτισμο !!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Είναι η πολλοστή φορά που η συγκεκριμένη "εφημερίδα" -την οποία θεωρώ τη χειρότερη αισθητικά μαζί με το ντέρμπυ-έχει ως πρωτοσέλιδο σεξιστικά σχόλια. Ταυτόχρονα εάν την άλλη εβδομάδα ο οσφπ φάει 8 από το Βέρντερ θα λέει "Ντροπή σας, πηγαίντε σπίτι σας" και τέτοια. Απλά θεωρώ αντιαισθητικό και χυδαίο να βλέπω πρωι πρωι πηγαίνοντας στη δουλειά μου τη σημαία ως πούτσα του Λούα Λούα και ευκόλως εννοούμενα σεξιστικά υπονοούμενα. Την επόμενη φορά που κάποιος κόκκκινος, κίτρινος, πράσινος, ασπρόμαυρος χάσει τη ζωή του από μαχαιριά να ψάχνουμε τους ηθικούς αυτουργούς από τα περίπτερα μέχρι τις βίλες στο Ψυχικό πάντως και όχι στους συνδέσμους.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
για την αρρωστια μας πα-ντου

Συνημμένα

• stickerpantoskairou.jpg
    stickerpantoskairou.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 48

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καθόλου !

Όπως επίσης χαλάνε την αισθητική μου και αντίστοιχα πρωτοσέλιδα άλλων "κολλημένων" εφημερίδων (Derby, Score κτλ.)
Συμφωνώ απόλυτα. Κι αν ξέχασα τη σκορ στο ποστ μου την προσθέτω τώρα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αμα εισαι μαλακας κομπλεξικος και κολλημενος πας και πλακωνεσαι,μαχαιρωνεσε ολα ειναι θεμα παιδειας,τα υπονοουμενα εχουν την πλακα τους

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αμα εισαι μαλακας κομπλεξικος και κολλημενος πας και πλακωνεσαι,μαχαιρωνεσε ολα ειναι θεμα παιδειας,τα υπονοουμενα εχουν την πλακα τους
Εγώ μιλάω για το ποιοι καλλιεργούν την πόρωση στους μικρούς ρε συ βόθρε. Μη με κάνεις να ψάξω ένα ένα τα πρωτοσέλιδα του πρωταθλητή μετά από κάθε ευρεία νίκη της ομάδας σου. Όλοι για ένα καλύτερο πρωτάθλημα κόπτονται κατά τα άλλα. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα, αν και νομίζω ότι κάποιοι θεωρούν την ομάδα προέκταση της τιμής τους και θίγονται πολύ εύκολα.Παιδικές αρρώστειες. Κάλή συνέχεια από μένα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μεγαλε αυτοι που σκοτωθηκανε στη Λαυριου ηταν 30+,η μαλακια δεν εχει ηλικια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Την πορωση την δημιουργει η ανυπαρξια οικογενειακης προσοχης στις μικρες ηλικιες

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μεγαλε αυτοι που σκοτωθηκανε στη Λαυριου ηταν 30+,η μαλακια δεν εχει ηλικια
τόσα χρόνια λέγαμε να κάνουν ότι και στην ολλανδία, που μαζεύονται στα χωράφια και πλακώνονται, αρκεί να μην το κάνουν στα γήπεδα και ενοχλούν εμάς!
το κάνανε στην λαυρίου! όσο μαλάκας ο φονιάς άλλο τόσο και ο νεκρός, για να σκοτώσουν πήγαν και οι δύο! τα ήθελε ο κώλος τους! δίπλα μου να μην είναι και με πάρει ξώφαλτση

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Την πορωση την δημιουργει η ανυπαρξια οικογενειακης προσοχης στις μικρες ηλικιες
Τώρα όταν έβγαινε ο Τσουκαλάς σε εκπομπή μετά το 3-0 της Ριζούπολης με μπανανα στο στόμα και έκανε τον πίθηκο κοροιδεύοντας τον ολιζαντέμπε δε γέμιζε μίσος και δηλητήριο τις ψυχές των πιστιρίκων ή μη πιτσιρίκων του παο; Τέλος πάντων, είπα καλή συνέχεια και παρασύρομαι.έλα μπάι.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα όταν έβγαινε ο Τσουκαλάς σε εκπομπή μετά το 3-0 της Ριζούπολης με μπανανα στο στόμα και έκανε τον πίθηκο κοροιδεύοντας τον ολιζαντέμπε δε γέμιζε μίσος και δηλητήριο τις ψυχές των πιστιρίκων ή μη πιτσιρίκων του παο; Τέλος πάντων, είπα καλή συνέχεια και παρασύρομαι.έλα μπάι.
να παρασυρθώ και εγώ τότε! όταν έβγαινε ο γκότζος στο ραδιόφωνο και έλεγε "πρέπει να υποδεχτούμε του ολυμπιακούς ανάλογα στο γήπεδό μας, μετα τα όσα έγιναν στην ριζούπολη" δεν γέμιζε επίσης δηλητήριο? ή να θυμηθώ "ωρα για σπορ" που δεν προκαλούσε με φωτό γιατί προτιμούσε τίτλους του στυλ "ωθωμανικό"! αμα κάτσουμε να μετρήσουμε τις μαλακίες όλων δεν τελειώνουμε οπότε άστο

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Την επόμενη φορά που κάποιος κόκκκινος, κίτρινος, πράσινος, ασπρόμαυρος χάσει τη ζωή του από μαχαιριά να ψάχνουμε τους ηθικούς αυτουργούς από τα περίπτερα μέχρι τις βίλες στο Ψυχικό πάντως και όχι στους συνδέσμους.

Οι εκδότες τους δεν βγήκαν στα κανάλια για να μιλήσουν σαν αθώες περιστέρες μετά την Λαυρίου?
Και όμως λίγους μήνες μετά, συνεχίζουν να προκαλούν εκατέρωθεν σαν να μην τρέχει τίποτα.
Αυτές οι εφημερίδες δεν συνεισφέρουν απολύτως τίποτα στην ενημέρωση, υπάρχουν με μοναδικό σκοπό τον φανατισμό στο έπακρο.
Το κακό είναι ότι υπάρχει κοινό, το οποίο τις αγοράζει & έτσι τις συντηρεί...

Θυμηθείτε & τα πρωτοσέλιδα των "Πράσινων", μετά την κλήρωση του C.L.

Δυστυχώς, το φαινόμενο του χουλιγκανισμού διατηρείται σε πολλές χώρες, δεν είμαστε η εξαίρεση από τον κανόνα.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι συντηρείται σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις φυλλάδες που θα έπρεπε να είχανε βάλει λουκέτο...

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585

εδω δεν μετραει η παιδεια και το αν εισαι φιλαθλος ή οπαδος;
αν καταλαβαινεις το παιρνεις στην πλακα
τι σοβαρο δηλαδη πιστευεις προσφερει ο τσουκαλας και καθε τσουκαλας καθε ομαδας
σιγα μην παω να σκοτωθω για την παρτυ του
αντιστοιχοι τσουκαλαδες υπαρχουν σε καθε ομαδα, το θεμα ειναι ο καθενας μας ποσο σοβαρα τους παιρνει
στο κατω κατω πιστευω ολοι μας υποστηριζουμε την ομαδα μας και οχι τον εκαστοτε τσουκαλα της ομαδας μας

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Οι εκδότες τους δεν βγήκαν στα κανάλια για να μιλήσουν σαν αθώες περιστέρες μετά την Λαυρίου?
για την ακρίβεια έκανε παρέλαση ο γκότζος στα περισσότερα παράθυρα και τα έβαλε με το κράτος γιατί "εφόσον τα παιδιά είναι άνεργα και χωρίς προοπτική για το μέλλον δεν τα οδηγεί στην βία"? και καλά αυτός είπε οτι τον συμφέρει, αλλα κανέναν πούστη δεν θυμάμαι να τον ρώτησε αν έχουν και οι φυλλάδες τους ευθύνη! επικράτησε το γνωστό "κόρακας, κορακιού μάτι δεν βγάζει"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom