Ωραίο avatar rodman
thanks φίλε μου dark
Ωραίο avatar rodman
αν είναι να φέρει τον ντελγκάδο στο καλό να πάει ο μιχαλάκης και στην τελική καιρός να πάιξει και ο μήτρογλου τόπος στα νίατακαλυτερα για να ξεκουμπιστει να φυγει..σιγα το παλτο..και το χειροτερο???φορουσε 4 χρονια την φανελα του ακατανομαστου..ουστττττττττττ!!!!!!!!!
+100.000.000αν είναι να φέρει τον ντελγκάδο στο καλό να πάει ο μιχαλάκης και στην τελική καιρός να πάιξει και ο μήτρογλου τόπος στα νίατα
Eιναι καλος παιχτης αλλα ειδικα αν ερθει ο Ντελγκαδο τα ΧριστουγενναΚαλημέρα παιδιά.Τον Κωνσταντίνου το παλληκάρι πολύ βαρύ τον είδα μου φαίνεται.Αν συνεχίσει έτσι κ με την πληθώρα των επιλογών σας μπροστά,δεν τον βλέπω για πολλά-πολλά.
δεν θα μας λειψει καθολου γιατι θα ριξουν τα τεμαχια τους & οι τζολε-γκαλετι-στολτιδης-σεζαρ-αντζας..Eιναι καλος παιχτης αλλα ειδικα αν ερθει ο Ντελγκαδο τα Χριστουγεννα
τον κοβω Χλωμο τον Μιχαλακη που εχασε 59 γκολ με τον οφη....
εξαλου υπαρχει Λουα - Μητρογλου(παιχταρα!!!!) Νταρκο και ο Νουνιες....
μονο στις γριες επαιξε λιγο μπαλλα..εκτοτε τον ασυστολα..Ποτέ δεν μου άρεσε αυτός ο παίχτης κ να που ξεφούσκωσε.
Έτσιιιιιι....και θα γίνει αυτόματα.....παιχταράς!!!!!...Και αν τον στείλει ο Ολυμπιακός θα τον μαζέψει το ΑΕΚάκι...
η θα πάει πίσω στον βάζελο μαζί με καραγκούνη και φύσσα!Και αν τον στείλει ο Ολυμπιακός θα τον μαζέψει το ΑΕΚάκι
Παιδιά ο Μιχαλάκης για φέτος είναι ποδοσφαιριστής μας....πιστεύω πως δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο και θα φύγει και ο Ντάρκο(λήγουν και τα δύο)...τουλάχιστον για φέτος οφείλουμε να τους στηρίξουμε...τουλάχιστον όσοι πάμε γήπεδο...φέτος έγινε μία πολύ σοβαρή δουλειά...μην την γκρεμίσουμε μόνοι μας....
[move]ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ[/move]
λαγε αντε ξυσου με το δαχτυλο του βουλη..
Ο αμυντικος του θρυλου πρεπει και να ξερει μπαλα και να ειναι γρηγορος και δυνατος,ο Κυριακος ειναι μονο δυνατος αρα δεν κανει για τον Θρυλο που ονειρευομαστε!!!