Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε καταλαβαινεις τι γραφω?? :headbang: :headbang: :headbang:Οτι εχεις παρει τα παντα τα τελευταια 12 χρονια δεν το αμφισβητει κανενας.Η ολη μου ενσταση ειναι στο οτι εχεις ξεφυγει σε τετοιο βαθμο απο τους υπολοιπους..Σε κουπες εχεις ξεφυγει κανεις δεν φερνει αντιρρηση.Αλλα αγωνιστικα που το βλεπεις εσυ αυτο?Προφανως βλεπεις αλλη μπαλα.Εγραψα να αποδειξεις μεσα στο γηπεδο αυτην την διαφορα που εχεις απο τους υπολοιπους.Αν εξαιρεσεις το 2005-2006 και το 2006-2007 που ησουν μακραν ο καλυτερος απολους,καμια αλλη χρονια δεν δικαιολογει τα λεγομενα σου.Οικονομικα εχεις ξεφυγει και λογω γηπεδου,ομως στα μπατζετ μας δεν βλεπω καμια διαφορα.Τελοσπαντων αυτη η κουβεντα ειναι μεγαλη και πρεπει να την πουλεψω σε λιγο οποτε δεν μπορω να την συνεχισω.Χρονια πολλα και παλι και ο,τι επιθυμεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακριβως επειδη ξερω πως σκεφτεστε για αυτο εγραψα το τελευταιο σχετικα με τις χλεπες και την βροχη....
εννοω πως ενω η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ και αυτο αποδεικνυεται με την εγκαθιδρυση της αυτοκρατοριας ,και αυτοκρατορια εγκαθιδρυεται αυστηρα και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ,εσεις επιμενετε να ''ανακαλυπτετε'' αλλοθι και δικαιολογιες με αναλυσεις περι αποδοσεων στο γηπεδο,διαιτησιες,επο κλπ.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
φερε λοιπον εναν αγγλο ,εναν ρουμανο ,εναν ιταλο,εναν απο τον πλανητη αρη και ρωτα τον:
δες τα τελευταια χρινια το πρωταθλημα της ελλαδας και πες μου ,εχει καποια ομαδα ξεφυγει απο τις αλλες;;;;;
πιστευω να καταλαβαινεις βεβαια την απαντηση του....
κατι αναλογο που εχει συμβει στο μπασκετ και εμεις το παραδεχομαστε και προσπαθουμε με κινησεις να ανκτησουμε το ''χαμενο εδαφος'' ;) ;) ;) ;) ;)
αυτη ειναι αδερφε η διαφορα των δυο λαων....
οι μεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα και οι δε ονειροβατουν και ''ψυχανεμιζονται''
αααα.... και για να καταλαβεις τι εννοω ο μουρινιο εξαπελυσε μια ''ροχαλιτσα '' και εσεις κοιταγατε ψηλα να δειτε απο που ηρθε η βροχη ενω υπηρχε....λιακαδα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΚΑΛΑ... ΚΡΑΣΑ!!!!!!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε καταλαβαινεις τι γραφω?? :headbang: :headbang: :headbang:Οτι εχεις παρει τα παντα τα τελευταια 12 χρονια δεν το αμφισβητει κανενας.Η ολη μου ενσταση ειναι στο οτι εχεις ξεφυγει σε τετοιο βαθμο απο τους υπολοιπους..Σε κουπες εχεις ξεφυγει κανεις δεν φερνει αντιρρηση.Αλλα αγωνιστικα που το βλεπεις εσυ αυτο?Προφανως βλεπεις αλλη μπαλα.Εγραψα να αποδειξεις μεσα στο γηπεδο αυτην την διαφορα που εχεις απο τους υπολοιπους.Αν εξαιρεσεις το 2005-2006 και το 2006-2007 που ησουν μακραν ο καλυτερος απολους,καμια αλλη χρονια δεν δικαιολογει τα λεγομενα σου.Οικονομικα εχεις ξεφυγει και λογω γηπεδου,ομως στα μπατζετ μας δεν βλεπω καμια διαφορα.Τελοσπαντων αυτη η κουβεντα ειναι μεγαλη και πρεπει να την πουλεψω σε λιγο οποτε δεν μπορω να την συνεχισω.Χρονια πολλα και παλι και ο,τι επιθυμεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....αν εσυ εχεις πεισθει και επιμενεις οτι εγω ειμαι ελεφαντας
οτι μα οτι και να κανω δεν υπαρχει περιπτωση να σε πεισω πως δεν ειμαι..... :) :) :) :) :) :)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μετά τις τηλεφωνικές εντολές...

Δωρητή γαμιέσαι.
Περσόνας.

(Δε φταίω εγώ, ο περσόνας μου είπε να το γράψω :tooth: εγώ αντιθέτως κοίτα τι αφιέρωση έκανα εκ μέρους σας, στον περσόνα κι εμένα! www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26973.msg749840#msg749840]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26973.msg749840#msg749840[/url] )
μακαρι βρωμοφιδο αλλα τελικα ουτε ο περσονας δεν μου καθεται :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ακριβως επειδη ξερω πως σκεφτεστε για αυτο εγραψα το τελευταιο σχετικα με τις χλεπες και την βροχη....
εννοω πως ενω η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ και αυτο αποδεικνυεται με την εγκαθιδρυση της αυτοκρατοριας ,και αυτοκρατορια εγκαθιδρυεται αυστηρα και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ,εσεις επιμενετε να ''ανακαλυπτετε'' αλλοθι και δικαιολογιες με αναλυσεις περι αποδοσεων στο γηπεδο,διαιτησιες,επο κλπ.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
φερε λοιπον εναν αγγλο ,εναν ρουμανο ,εναν ιταλο,εναν απο τον πλανητη αρη και ρωτα τον:
δες τα τελευταια χρινια το πρωταθλημα της ελλαδας και πες μου ,εχει καποια ομαδα ξεφυγει απο τις αλλες;;;;;
πιστευω να καταλαβαινεις βεβαια την απαντηση του....
κατι αναλογο που εχει συμβει στο μπασκετ και εμεις το παραδεχομαστε και προσπαθουμε με κινησεις να ανκτησουμε το ''χαμενο εδαφος'' ;) ;) ;) ;) ;)
αυτη ειναι αδερφε η διαφορα των δυο λαων....
οι μεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα και οι δε ονειροβατουν και ''ψυχανεμιζονται''
αααα.... και για να καταλαβεις τι εννοω ο μουρινιο εξαπελυσε μια ''ροχαλιτσα '' και εσεις κοιταγατε ψηλα να δειτε απο που ηρθε η βροχη ενω υπηρχε....λιακαδα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΚΑΛΑ... ΚΡΑΣΑ!!!!!!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Πολλα απο αυτα που γραφεις ειναι σωστα ρε μαγκα.Εγω λεω τοση ωρα οτι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αυτη η διαφορα δεν φαινεται ρε φιλε πως να το κανουμε.Και αν για σενα το να βλεπει καποιος το αγωνιστικο κομματι ειναι αλλοθι,για μενα δεν ειναι καθολου.Οι ομαδες μεσα στο γηπεδο κρινονται.Τωρα αυτα που λες  για τον Μουρινιο και τα λοιπα δεν με απασχολουν.Φυσικο ειναι να λεει αυτα τα πραγματα κρινοντας απο τα πρωταθληματα.Λες για το μπασκετ οτι κανοντας κινησεις προσπαθειτε να μας φτασετε.Κατι αναλογο με αυτο που καναμε εμεις φετος στο ποδοσφαιρο δηλαδη.Οσο για τα αλλοθι που ανεφερες στην αρχη βαλτα ολα στην δικια σας περιπτωση στο μπασκετ.Μηπως δεν ισχυουν?Αλλα ξεχασα οτι στο μπασκετ ειστε αλλοι οπαδοι.Στο μπασκετ δικαιολογειστε να μιλατε για κατεστημενο και διαιτησια ενω οποιος το κανει στην μπαλα ονειροβατει και ψυχανεμιζεται ε? :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μακαρι βρωμοφιδο αλλα τελικα ουτε ο περσονας δεν μου καθεται :grin:
ξύπνησες περιστέρω μου;

θέλω ενημέρωση στο αντίστοιχο θρεντ.
Δεσμεύομαι δημοσίως ότι εάν την Κυριακή το βράδυ υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα θα υπάρξει δεξίωσις της χθεσινής ομήγυρης εις ευγενικόν φραπενείον της παραλιακής.

Να ευχαριστήσεις επίσης τον αρχιπράκτορα για το κέρασμα. Επιφυλλάσσομαι.
Τα σέβη μου στο τριολέ. Αι οικογενειακαί υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να εξασκήσω το αγαπημένο μου σπορ.
Ομως έχω κάνει αίτηση για ολονύκτια άδεια πάντα με βάση το αποτέλεσμα της Κυριακής.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....αν εσυ εχεις πεισθει και επιμενεις οτι εγω ειμαι ελεφαντας
οτι μα οτι και να κανω δεν υπαρχει περιπτωση να σε πεισω πως δεν ειμαι..... :) :) :) :) :) :)
Εννοειται οτι ο καθενας δενμπορει να πεισει τον αλλον.Απλα κουβεντα κανουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ ειχες ζαχαρο?οταν ακουσες για καραμελωμα λακισες
πλέον κυκλοφορώ όπως η σταχτομπούτα.
Μετά τις 3 η θύρα είναι κλειδωμένη και τα κλειδιά από πίσω......
Προσφάτως ετοποθετήθησαν και παγίδες στα παραθύρια........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ξύπνησες περιστέρω μου;

θέλω ενημέρωση στο αντίστοιχο θρεντ.
Δεσμεύομαι δημοσίως ότι εάν την Κυριακή το βράδυ υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα θα υπάρξει δεξίωσις της χθεσινής ομήγυρης εις ευγενικόν φραπενείον της παραλιακής.

Να ευχαριστήσεις επίσης τον αρχιπράκτορα για το κέρασμα. Επιφυλλάσσομαι.
Τα σέβη μου στο τριολέ. Αι οικογενειακαί υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να εξασκήσω το αγαπημένο μου σπορ.
Ομως έχω κάνει αίτηση για ολονύκτια άδεια πάντα με βάση το αποτέλεσμα της Κυριακής.
την κυριακη εχουμε διπλοβαρδια ανεξαρτητου αποτελεσματος
χτυπαω καρτα στις 12 το πρωι και τελειωνω 4 το βραδυ(πρεζες,χουλιγκανισμοι,καφριλες κτλ)
υγ.για φραπε πηγαμε αλλα προτιμησα μια ζεστη σοκολατα :smitten:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ηταν και ντεφορμε ο περσονας το επιβεβαιωνω και τον δικαιολογω για το αποτελεσμα της μεζουρας
εχθές η επαφή με τους δύο χουλιγκανοπρεζάκιες μου δημιούργησε το εξής συναίσθημα:
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.

Την επόμενη φορά που θα παίξω εντός έδρας θα ζητάτε κόκα κόλα να συνέλθετε.
Για να μη σου πω να έρθετε με κάνα άρμα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εχθές η επαφή με τους δύο χουλιγκανοπρεζάκιες μου δημιούργησε το εξής συναίσθημα:
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.

Την επόμενη φορά που θα παίξω εντός έδρας θα ζητάτε κόκα κόλα να συνέλθετε.
Για να μη σου πω να έρθετε με κάνα άρμα.
μονο κοκα δε γινετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom