Αύτή τη φορά θα την κάνω μόνος μου. Φύγε Τεντά έλα Ντούσαν θα λέει το πανό. Αφού μόνο εγώ τον θέλωΠότε θα κάνετε την νεα πορεία να έρθουμε για συμπαράσταση??
Θα έχω για συμπαράσταση και τον persona!!! Το δικό του δεν μου έχει πει τι θα γράφει.
Αύτή τη φορά θα την κάνω μόνος μου. Φύγε Τεντά έλα Ντούσαν θα λέει το πανό. Αφού μόνο εγώ τον θέλωΠότε θα κάνετε την νεα πορεία να έρθουμε για συμπαράσταση??
εμένα το δικό μου θα λέειΑύτή τη φορά θα την κάνω μόνος μου. Φύγε Τεντά έλα Ντούσαν θα λέει το πανό. Αφού μόνο εγώ τον θέλω
Θα έχω για συμπαράσταση και τον persona!!! Το δικό του δε μου έχει πει τι θα γράφει.
Μη με παρεξηγήσετε αλλά μόλις το είδα νόμιζα ότι έγραφε καρπαζοεισπράκτορες!
ρε..τι κακός που είσαι.....ύπουλε τύπε.....Μη με παρεξηγήσετε αλλά μόλις το είδα νόμιζα ότι έγραφε καρπαζοεισπράκτορες!
ρε..τι κακός που είσαι.....ύπουλε τύπε.....
θα το κάνουμε πουτάνα και θα φύγουμε ρε.......κρυφοκαριολεγαύρο......άσε τ μάθαμε....και πιανού κλώνος είσαι και το έπεζες β΄ζελος....μας τάπε όλα ο φέθρυς.....Μουνάκια.........
Μάθατε ότι λείπουν τα κροκοπρακτόρια και την πέσατε στο γαυροθρεντ......
Για πες, για πεςθα το κάνουμε πουτάνα και θα φύγουμε ρε.......κρυφοκαριολεγαύρο......άσε τ μάθαμε....και πιανού κλώνος είσαι και το έπεζες β΄ζελος....μας τάπε όλα ο φέθρυς.....
θα το κάνουμε πουτάνα και θα φύγουμε ρε.......κρυφοκαριολεγαύρο......άσε τ μάθαμε....και πιανού κλώνος είσαι και το έπεζες β΄ζελος....μας τάπε όλα ο φέθρυς.....
σουηδε ασε τα εξυπνα γιατι θα σου πω το εξης .....Χρονια πολλα για σημερα μαγκες.Περασε κιολας ενας χρονος απο το πρωτο σας διπλο στο τσουλου μετα απο 31 προσπαθειες..Και παλι χρονια πολλα...
Και ενα χαρακτηριστικο πρωτοσελιδο της περσινης 4ης Οκτωβριου...
......δεν μπορεί...κάτι ληγμένο πίνεις.....δώσε μάρκα να το αγοράσουμε....σουηδε ασε τα εξυπνα γιατι θα σου πω το εξης .....
εμεις οταν σπαμε μια κακη παραδοση δεν την σπαμε απλως αλλα την ''ξεσκιζουμε'' !!!!!!
την γυρναμε ΤΟΥΜΠΑ !!!!!!
Θυμισου τι παραδοση ειχαμε με τον παοκ επανω και μολις την σπασαμε μετα δημιουργησαμε αλλη αντιθετη ακριβως.....δεν μπορουσε ο παοκ να μας παρει ποντο !!!!!!
ετσι καπως (τηρουμενων βεβαια των αναλογιων...)βλεπω να γινεται και στο τσου λου.....
να φοβασαι την δικια σου ομαδα που απο οτι βλεπω εχει ξεκινησει με κοπο και πολυ μερακι να χτιζει την δικια της παραδοση στους εκτος εδρας του τσου λου!!!!!!
ομολογω οτι προσπαθει με ζηλο να την κανει ακαταρριπτη.....
για μια ακομα φορα θα σας πω:
Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε
Ξεχαστε τον θρυλο και προσπαθειστε να δειτε τι μπορει να γινει με το μπουρδελο σας.....
η εποχες που ειμασταν στο ιδιο επιπεδο και ''ανταγωνιστες'' εχουν περασει ανεπιστρεπτι....
οσο και αν δεν υπαρχει περιπτωση να το παραδεχτειτε!!!!!
να ειστε σιγουροι ομως οτι εμεις πλεον περα απο τον χαβαλε που γινεται για να περναει η ωρα δεν σας υπολογιζουμε πλεον σαν ισαξιους μας....
πεστο εγωισμο πες το αλλαζονεια πες το οπως γουσταρεις αλλα αυτο ειναι γεγονος...
ειστε πλεον 4 ομαδες περιπου στο ιδιο επιπεδο και φυσικα πισω και μακρια απο τον ΘΡΥΛΟ.
εσεις το αεκακι και οι δυο μπουγατσοκιμαδες.....
ξερω οτι ποναει αλλα ειναι η αληθεια....
αμα επινα τιποτα θα ερχομουνα στα ισα..........δεν μπορεί...κάτι ληγμένο πίνεις.....δώσε μάρκα να το αγοράσουμε....
μαζί τα πίνουμε ρε καταστραμμένε..........δεν μπορεί...κάτι ληγμένο πίνεις.....δώσε μάρκα να το αγοράσουμε....
ρε δεν σου εχω πει να μην λες ονοματα;;;;μαζί τα πίνουμε ρε καταστραμμένε....
σουηδε ασε τα εξυπνα γιατι θα σου πω το εξης .....
εμεις οταν σπαμε μια κακη παραδοση δεν την σπαμε απλως αλλα την ''ξεσκιζουμε'' !!!!!!
την γυρναμε ΤΟΥΜΠΑ !!!!!!
Θυμισου τι παραδοση ειχαμε με τον παοκ επανω και μολις την σπασαμε μετα δημιουργησαμε αλλη αντιθετη ακριβως.....δεν μπορουσε ο παοκ να μας παρει ποντο !!!!!!
ετσι καπως (τηρουμενων βεβαια των αναλογιων...)βλεπω να γινεται και στο τσου λου.....
να φοβασαι την δικια σου ομαδα που απο οτι βλεπω εχει ξεκινησει με κοπο και πολυ μερακι να χτιζει την δικια της παραδοση στους εκτος εδρας του τσου λου!!!!!!
ομολογω οτι προσπαθει με ζηλο να την κανει ακαταρριπτη.....
για μια ακομα φορα θα σας πω:
Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε
Ξεχαστε τον θρυλο και προσπαθειστε να δειτε τι μπορει να γινει με το μπουρδελο σας.....
η εποχες που ειμασταν στο ιδιο επιπεδο και ''ανταγωνιστες'' εχουν περασει ανεπιστρεπτι....
οσο και αν δεν υπαρχει περιπτωση να το παραδεχτειτε!!!!!
να ειστε σιγουροι ομως οτι εμεις πλεον περα απο τον χαβαλε που γινεται για να περναει η ωρα δεν σας υπολογιζουμε πλεον σαν ισαξιους μας....
πεστο εγωισμο πες το αλλαζονεια πες το οπως γουσταρεις αλλα αυτο ειναι γεγονος...
ειστε πλεον 4 ομαδες περιπου στο ιδιο επιπεδο και φυσικα πισω και μακρια απο τον ΘΡΥΛΟ.
εσεις το αεκακι και οι δυο μπουγατσοκιμαδες.....
ξερω οτι ποναει αλλα ειναι η αληθεια....
φαίνεται...φαίνεται......μαζί τα πίνουμε ρε καταστραμμένε....
.Οσο για το ποσο εχεις ξεφυγει,χαλαρωσε νωρις ειναι ακομα..Αποδειξε το μεσα στο γηπεδο και ασε τα λογια..
Ρε καταλαβαινεις τι γραφω?? Οτι εχεις παρει τα παντα τα τελευταια 12 χρονια δεν το αμφισβητει κανενας.Η ολη μου ενσταση ειναι στο οτι εχεις ξεφυγει σε τετοιο βαθμο απο τους υπολοιπους..Σε κουπες εχεις ξεφυγει κανεις δεν φερνει αντιρρηση.Αλλα αγωνιστικα που το βλεπεις εσυ αυτο?Προφανως βλεπεις αλλη μπαλα.Εγραψα να αποδειξεις μεσα στο γηπεδο αυτην την διαφορα που εχεις απο τους υπολοιπους.Αν εξαιρεσεις το 2005-2006 και το 2006-2007 που ησουν μακραν ο καλυτερος απολους,καμια αλλη χρονια δεν δικαιολογει τα λεγομενα σου.Οικονομικα εχεις ξεφυγει και λογω γηπεδου,ομως στα μπατζετ μας δεν βλεπω καμια διαφορα.Τελοσπαντων αυτη η κουβεντα ειναι μεγαλη και πρεπει να την πουλεψω σε λιγο οποτε δεν μπορω να την συνεχισω.Χρονια πολλα και παλι και ο,τι επιθυμεις
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;;;;
με δουλευεις σιγουρα ετσι;;;;;;
αλλη δουλεια τα τελευταια 12 χρονια απο αυτο κανω;;;;;;;
εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι σε φτυνουν και ψαχνεις να δεις απο που σου ηρθαν οι ....ψιχαλες της βροχης.....