Επισκέπτης
στο ξαναλεω μηπως & το καταλαβεις..δεν ασχολουμαι με δεδηλωμενουςπαρε τωρα τα απιδια του τακαρου και παμε για το 550ο πρωταθλημα ελλαδισταν!ζητω ο θρυλος!
στο ξαναλεω μηπως & το καταλαβεις..δεν ασχολουμαι με δεδηλωμενουςπαρε τωρα τα απιδια του τακαρου και παμε για το 550ο πρωταθλημα ελλαδισταν!ζητω ο θρυλος!
βεβαια καλε μου φιλε ειμαι σιγουρος οτι αναμενομενο χ του βαζελου με την αρμενισα θα το θεωρησεις ΘΡΙΑΜΒΟ του ελληνικου Φουτμπολ!!!!!!παρε τωρα τα απιδια του τακαρου και παμε για το 550ο πρωταθλημα ελλαδισταν!ζητω ο θρυλος!
καλημερα παιχταρα μου..Καλημερα μαγκες.....
Για εμενα προσωπικα το αποτελεσμα δεν ηταν ασχημο εχθες...
η ομαδα επαιξε κατα διαστηματα καλα..
και εχει μελλον
το χ και ο 1 ποντος ειναι καλυτερα απο το να χασεις οπως τα προηγουμενα χρονια εξαλου το cl ειναι σκοπιμοτιτα...
εξυπακουεται..μονο που αν καποιος διαβασει το τι γραφουν οι βαζελοι στα θρεντ τους θα πεσει κατω απο τα γελια με την καταντια τους..βεβαια καλε μου φιλε ειμαι σιγουρος οτι αναμενομενο χ του βαζελου με την αρμενισα θα το θεωρησεις ΘΡΙΑΜΒΟ του ελληνικου Φουτμπολ!!!!!!
στο ξαναλεω μηπως & το καταλαβεις..δεν ασχολουμαι με δεδηλωμενους
βεβαια καλε μου φιλε ειμαι σιγουρος οτι αναμενομενο χ του βαζελου με την αρμενισα θα το θεωρησεις ΘΡΙΑΜΒΟ του ελληνικου Φουτμπολ!!!!!!
Μαλλον στην καφετερια που πηγαινεις ειναι ολοι βαζελοι και αεκτζιδες ...με αυτα που λες εσυ εκτιθεσαι φιλε αλεξανδρε...αλλα οταν δεν μπορεις να δεχθεις την αληθεια πεφτεις εκ των ουκ ανευ σε αστειοτητες.....και λες για αρτμεντιες,παναθηναικους και καλαμαριες...ολοι γελαγαν χθες με τον ολυμπιακο....τωρα αν εσεις δεν μπορειτε να το χωνεψετε προβλημα σας.ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....
παρε χαμπαρι οτι το πολυ ξεχειλωμα σε εχει κανει φυτο ρε ανεκδιηγητε κακομοιρακο..και ποιος σου ειπε να ασχοληθεις......?αλλα οταν τσουζει η αληθεια βγαινουν τα κομπλεξακια αμεσως....δεν αντεχουν να μην τους λενε...παρε τα απιδια τωρα του τακαρου και πηγαινε στην βρεμη και στην μαδριτη με τον θρυλο για να δεις και καμμια πολη του εξωτερικου(ευκαιρια ειναι τωρα που γυριζει!)
Θα έπρεπε να χαίρεσαι που σε κάνει κάποιος να γελάς μιας και δεν μπορούν οι δικοί σου... αλλά πες μου σε παρακαλώ σε thread αναφέρεσαι?εξυπακουεται..μονο που αν καποιος διαβασει το τι γραφουν οι βαζελοι στα θρεντ τους θα πεσει κατω απο τα γελια με την καταντια τους..
σ' αυτοΚαλημέρα... με βάση τις συνθήκες του αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών, 1η αγωνιστική, χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους, κλπ) και την ατολμία του Λεμονή να ρισκάρει και να παίξει πιο επιθετικά... θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές είναι καλό το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (άσχετα αν τελικά τερματίσει 4ος)
Θα έπρεπε να χαίρεσαι που σε κάνει κάποιος να γελάς μιας και δεν μπορούν οι δικοί σου... αλλά πες μου σε παρακαλώ σε thread αναφέρεσαι?
ευχαριστουμε για τις υποδειξεις σας..Ρε παιδιά είναι ανώφελο να αψιμαχείτε για ποδοσφαιρικές ομάδες. Αυτά είναι για αγοράκια άντε μέχρι πέμπτη δημοτικού. Δε βλέπετε τις ελληνικές ομάδες σε τι κατάντια έχουν κατρακυλήσει; Αυτό θα γίνεται μια ζωή τι σας κάνει εντύπωση; Μπροστά σε κάθε σοβαρή ομάδα του εξωτερικού είμαστε μαγαζάκι σε οικονομικό επίπεδο. Μπακαλικάκι. Ψιλικατζίδικο. Κουλουρτζήδικο. Πως αλλιώς να το πω. Εδώ η απίθανη Σαχτάρ του μακρινού μας Ντόνεσκ πήρε τον αλητάκο με 15 μύρια και τον έβαλε αλλαγή. Επειδή σας παραμυθιάζει ο πρόεδρος σας για αυερωπαικό όνειρο και ο δικος μου (αεκτζής είμαι) για "ομαδάρα" που και καλά κάναμε με ψίχουλα? Είναι όλοι για γέλια. Απλά, σε ελληνικό επίπεδο, αν χτες ο ολυμπιακος έπαιζε με την Καλαμαριά ή τον Ατρόμητο το γκολάκι της ισοφάρισης δε θα μέτραγε (μπορεί και κανονικό να ταν και να μη μέτραγε) ο ΟΣΦΠ θα παιρνε το ματσάκι, θα βγαινε ξανά πρωταθλητής και ξανά μανα το ίδιο έργο...Ελληνικό ποδόσφαιρο=τρίχες.
Διαφωνείς σε κάτι;ευχαριστουμε για τις υποδειξεις σας..
Μαλλον στην καφετερια που πηγαινεις ειναι ολοι βαζελοι και αεκτζιδες ...
δεν εξηγειται να γελανε με μια ομαδα που αξιζε 100% την νικη και την εχασε απο ενα γκολ οφσαιντ....
ασε το ποιος εκτιθεται.....
το προβλημα ολων των Ελληνων φιλαθλων και μη ειναι οτι σκεφτονται πολυ....παρα πολυ....Αν πέφτεις κάτω από τα γέλια εσύ με αυτό (από την κατάντια μας)... τι να πω... πάω πάσο...
βλέπεις εμείς τουλάχιστον σκεφτόμαστε και προβληματιζόμαστε... δεν είμαστε με το στόμα ανοιχτό και επικροτούμε κάθε κίνηση του president…
τελικα οι ολυμπιακοι ειναι οι πιο κομπλεξαρες απο ολους....με τεραστια διαφορα!αντι να δειτε την πραγματικοτητα της καταντιας(γιατι περι καταντιας προκειται)καθεσαι και μου λες για οφσαιντ και ιστοριες για αγριους.....αλλα αφου ειστε τοσο μαζοχες και το ευχαριστιεστε τελος!και εγω μαζι σας!
τι θελεις δηλαδη???να κλαιω???οπαδος ειμαι & οχι φιλαθλος..Αν πέφτεις κάτω από τα γέλια εσύ με αυτό (από την κατάντια μας)... τι να πω... πάω πάσο...
βλέπεις εμείς τουλάχιστον σκεφτόμαστε και προβληματιζόμαστε... δεν είμαστε με το στόμα ανοιχτό και επικροτούμε κάθε κίνηση του president…