Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ρε αρι μου θυμιζεις τους παοκτζηδες που ολοι νομιζουν οτι τους κατατρεχει το κατεστημενο της αθηνας. εσας τους γαυρους νομιζετε οτι σας κατατρεχει ολη η ελλαδα!!!
εσυ μηπως θυμιζεις παλερμο?λεω εγω τωρα...με αυτα που γραφεις και ποσταρεις...απ το πουθενα σου την καρφωσε να μας την πεις εδω...ασχοληθηκε κανεις μαζι σου?

Επισκέπτης
Ο bodos...πιστεύεις οτι είναι στους γατούληδες ????
Εγώ πολύ αμφιβάλλω αν ξέρει τι έχει ανάμμεσα στα πόδια του...όχι αν ρίχνει ξύλο ο καρπαζοεισπράκτορ.....
Αυτός κ η Φωτεινή-Σκοτεινή...είναι μερικά απ'τα τραβέλια-τρανσφόρμερ του site...
Πάλι καλά που υπάρχουν κ γελάμε....
αυτο που εχω στα ποδια μου μπορει και να ειναι απο πισω σου αλλα σου αρεσει τοσο πολυ που δεν μιλας. οσο για σενα γελαει ολο το σαιτ με τις μαλακιες που ποσταρεις ρε νουμερο!!! εσυ και ο φεθρυ συμμαχια!!!! στη μαλακια!!! :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βγάλτα απ'το στόμα σου πρώτα....
είπα,
γύρισε ο Σεφέρης κάντε στην άκρη......

Μόνο ποιητικά δίστιχα παρακαλώ.....

Αυτό το ΣΟΥΦΡΕΤΟ είναι γλωσσοπλασία.....
Χύνω όρθιος λέμε.......
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
εσυ μηπως θυμιζεις παλερμο?λεω εγω τωρα...με αυτα που γραφεις και ποσταρεις...απ το πουθενα σου την καρφωσε να μας την πεις εδω...ασχοληθηκε κανεις μαζι σου?
με εσενα προσωοικα οχι. καποιοι αλλοι ομως συντοπιτες ασχολουνται.η πλακιτσα ειναι για ολους οταν την κανεις πρεπει να ξερεις και να τη δεχεσαι!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
με εσενα προσωοικα οχι. καποιοι αλλοι ομως συντοπιτες ασχολουνται.η πλακιτσα ειναι για ολους οταν την κανεις πρεπει να ξερεις και να τη δεχεσαι!
πλακιτσα ειναι οταν ολοι σε βριζουν?οκ then go on...

Επισκέπτης
Μπααα.....έχω άλλου απο πίσω....το δικό σου άλλωστε είναι μικρό...δεν με ευχαριστεί....
Τουλάχιστον διασκεδάζω το σαιτ...εσύ τι κάνεις ??? Σπας αρχίδια μωρή κομπλεξική,επειδή δεν σε γαμεί κανένας ???
τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι εισαι μεγαλη λουγρα πουστριτσα!!! εσυ θες μεγαλες πουτσες απο τα πολλα γαμησια η σουφρα σου εχει γινει σαν την εισοδο της ρηγηλης!!!! συνεχισε καραγκιοζακο να εκτιθεσαι και να μας λες ποσο λουγρα εισαι!!! :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και επειδή είμαι σε χάνει μουν σαν παρακαλώ μη μου χαλάτε την ωραιότερη περιόδο της ζωής μου....
Πηγαίντε στο θρεντ της Τουρκάλας να μπινελικωθείτε.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο bodos...πιστεύεις οτι είναι στους γατούληδες ????
Εγώ πολύ αμφιβάλλω αν ξέρει τι έχει ανάμμεσα στα πόδια του...όχι αν ρίχνει ξύλο ο καρπαζοεισπράκτορ.....
Αυτός κ η Φωτεινή-Σκοτεινή...είναι μερικά απ'τα τραβέλια-τρανσφόρμερ του site...
Πάλι καλά που υπάρχουν κ γελάμε....
ρε λεμε οτι κανει πιατσα πισω απο το αστεροσκοπειο..μην ασχολεισαι με παρλιακα στρακια..
ραμαζανι & ολα τα τουρκακια τα εχει πιασει υστερια..
γραψτους στην καραπουτσακλαρα σου..
8 παστελια του εριξα περισυ & τωρα ηρθε να μας την πει ΠΑΛΙ με ξενα παπαρια..
τα αδελφια απο το μοσχατο εχουν βαρεθει να τους δερνουν..
πλεον στελνουν κατι 12χρονα & τους σαπιζουν στο ξυλο καθε εβδομαδα για εκπαιδευτικους λογους..
ποιος τους γαμαει τους ανυπαρκτους???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πω πωωωωωωω.
τι μαλάκας είμαι και γω τη βρίζω τόσες μέρες....
Μουνίτσαααααααααααααααααααααααααααααααα
Συγγνώμη... είσαι Μούναρος κοριτσάρα μου........

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
και επειδή είμαι σε χάνει μουν σαν παρακαλώ μη μου χαλάτε την ωραιότερη περιόδο της ζωής μου....
Πηγαίντε στο θρεντ της Τουρκάλας να μπινελικωθείτε.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν θες να σπαμάρουμε στο θρεντ της αγαπημένης σου ομάδας,ε? :grin:

Επισκέπτης
Tότε είναι που θα μαζέψεις περισσότερες.....:)
Ο βοθρούλης είναι παρέα με τον Θεό....;)
Mεγάλη λούγκρα....παίζει στα Νότια να μην υπάρχει μεγαλύτερη...
Βέβαια κ θέλω πούτσες μεγάλες.....αλλά εσύ τι ασχολείσαι με το τυρογαριδάκι σου ???? Δεν μπορείς λεμεεεεεε........
Καραγκιοζάκος είναι ο μαλάκας που σε πληρώνει ρε παπάρα...κ έχεις χρόνο να μας ζαλίζεις τα αρχίδια....
Λούγκρα είναι...όχι λούγρα....
Φαντάσου πόσο ρόμπα είσαι....να σε τρέχει μια λούγκρα.....
μου αρεσει που το παραδεχεσαι μικρη μου πουτανιτσα!!! ετσι τετοιες σαν και εσενα ειναι ολοι ηθελα να ηξερα!!! ακου τα πλεζουρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom