Επισκέπτης
μπουλακο την αδειασατε την λιμνη???γαμαει η ομαδα παλι..αμα εισαι καλο παλληκαρι,σκεφτομαι να σας ανεβασω φετος..Που χάθ'κες εσύ ρε αρχιχουλιγκάνε πλέζουρα...???μεχρί και θρέντ είχαν ανοίξει για την αφεντιά σου...
μπουλακο την αδειασατε την λιμνη???γαμαει η ομαδα παλι..αμα εισαι καλο παλληκαρι,σκεφτομαι να σας ανεβασω φετος..Που χάθ'κες εσύ ρε αρχιχουλιγκάνε πλέζουρα...???μεχρί και θρέντ είχαν ανοίξει για την αφεντιά σου...
οποδε του ψευτοπρωταθλητη, μη γαμας πολυ γιατι εχει μαλιασει η χουφτα σουκαραμανλη αν δεν σου το εχουν πει ακομη οι αλλοι..
ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΡΑΚΙΑ..
& στα παπαρια μας ποιανου γιος ειναι ο πετρος,ο σωκρατες τζουνιορ κλπ..
Δεν ξέρω για τη λίμνη...την πόλη πάντως την αδειάσαμε απο τα λαμόγια...μπουλακο την αδειασατε την λιμνη???γαμαει η ομαδα παλι..αμα εισαι καλο παλληκαρι,σκεφτομαι να σας ανεβασω φετος..
προσεχε μην σου γλυφει την πλατη την ωρα που την γαμας..Δεν ξέρω για τη λίμνη...την πόλη πάντως την αδειάσαμε απο τα λαμόγια...
Καλό θα είμαι αλλά ανλίγο τη Lucy πειράζει???
![]()
οποδε του ψευτοπρωταθλητη, μη γαμας πολυ γιατι εχει μαλιασει η χουφτα σου
καντε το αν μπορείτε...
μωρή παθιάρα γύρισε ο πλέ και έκανες πάρτυ έεεε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ό,τι και να λες, δεν μπορώ σου πω μια κακή κουβέντα γιατί σε συμπαθω λυσσάρα μου :-*
και ναι, το πάρτι ξεκινά όταν ο πλεζουρας δώσει το σύνθημα;)
να σου πω;γαυροι βαλτε τα μαιμου πρωταθληματα εκει που ξερετε....πουτανες της ευρωπης (7-0)
αντε γειαααααααααααα
γαυροι βαλτε τα μαιμου πρωταθληματα εκει που ξερετε....πουτανες της ευρωπης (7-0)
αντε γειαααααααααααα
Μπαοκτσής δεν είναι; Τι περιμένεις;Αυτος ο καραμακακας πρεπει να ειναι πολυ![]()
να σου πω;
πήρες τομπούλο στις δημοσκοπήσεις και το γύρισες στο ποδόσφαιρο;
καλημερα πρεζοχουλιγκανε..![]()
![]()
![]()
καλημερα σ ολους...
καλημερα αρχιπρακτορα..Καλημεραααααααααααααααααααααααααααα
Ολα καλα ρε Αλανια???
Χαθηκαμε.......