Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ
ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜ' ΟΣΙΟ Κ' ΙΕΡΟ.

ΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ
ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ' Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ
ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ
ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλησπερες γρήγορες γιατί δεν έχω πολύ χρόνο.
Τα σέβη μου σε ερυθρόλευκα αδερφια και αλλόθρησκους χαμελαίοντες.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλησπερες γρήγορες γιατί δεν έχω πολύ χρόνο.
Τα σέβη μου σε ερυθρόλευκα αδερφια και αλλόθρησκους χαμελαίοντες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γραψε και κανα 2 σεντονακια στο γρηγορο τωρα που γυρισε ο πλεζουρας :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Γειά σου φίλε-δάσκαλε-πατέρα-αρχηχουλιγκάνε....

Τι κάνεις ??? Μας έλλειψες.... ελπίζω να επέστρεψες μόνιμα....

Από ότι έμαθα από τον doriti ήσουν σε μυστική αποστολή!!!

Υ.Γ. Πιο πολύ όμως έλλειψες στον 1personanongrata :2funny: :2funny: :2funny: :headbang2: :rockon:

Επισκέπτης
Μαθαίνω ότι ο Πετράκος παραιτήθηκε από τον ερασιτέχνη... λέτε να επικεντρωθει στις βασικές του αρμοδιότητες...;;;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
[size=12pt]Οι λόγοι της παραίτησης[/size]

Η παραίτηση του Πέτρου Κόκκαλη από την προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μπορεί για πολλούς να ήταν έκπληξη, ωστόσο άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και κατάστασεις στο λιμάνι κάθε άλλο παρά αιφνιδιάστηκαν με τις εξελίξεις. Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως παρά το ότι ήταν στο συγκεκριμένο πόστο μόλις δύο μήνες, το τελευταίο εικοσαήμερο σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης, για λόγους που ναι μεν χαρακτηρίζονται προσωπικοί αλλά έχουν να κάνουν και με τα όσα είχαν λάβει χώρα πριν από μερικούς μήνες, με την απενεργοποίησή του από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη να βάλει τέλος στη "νέα εποχή" στην οποία ηγείτο ως διευθύνων σύμβουλος ο Πέτρος Κόκκαλης, ήταν μια κίνηση που αν μη τι άλλο στενοχώρησε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Παρ' όλα αυτά είχε δεχτεί να δραστηριοποιηθεί στο συγκεκριμένο πόστο στο σύλλογο, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε. Δυσκολίες που ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως δεν θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον Σωκράτη Κόκκαλη, από τη στιγμή μάλιστα που στο ΔΣ του Ερασιτέχνη υπάρχουν επιφανείς επιχειρηματίες.

Η ουσία πάντως είναι ότι ο Πέτρος Κόκκαλης δεν μπορούσε να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο απενεργοποιήθηκε από την ΠΑΕ εκτιμώντας ότι είχε να προσφέρει πολλά, σύμφωνα με το πλάνο που είχε καταρτίσει. Η κίνηση να ηγηθεί του Ερασιτέχνη, έπειτα από προτροπή του πατέρα του, δεν ήταν τελικά όπως αποδείχθηκε η επιλογή που ήθελε πραγματικά ο Πέτρος.

Ο μοναδικός βέβαια που μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα γιατί υπήρξε αυτή η εξέλιξη είναι ο ίδιος ο γιος του προέδρου του Ολυμπιακού, κάτι που λογικά θα κάνει πολύ σύντομα. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως οι διαφορές των δύο ανδρών ήταν μεγάλες, με αποτέλεσμα να υπάρξει διάσταση απόψεων σε πολλά θέματα, σε τέτοιο βαθμό που να καθιστά αδύνατη τη συνεργασία τους. Πληροφορίες ήθελαν τον Πέτρο να ζητά από τον Σωκράτη Κόκκαλη να ενεργοποιηθεί εκ νέου σε κάποιο πόστο της ΠΑΕ, εισπράττοντας αρνητική απάντηση από τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών.

Η αλήθεια είναι ότι χθες ακούστηκαν πολλά αναφορικά με τους λόγους παραίτησης, αλλά η ουσία είναι πως το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με τη σχέση του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ, αφού ουδέποτε οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετώπισαν τέτοιου είδους προβλήματα. Ουσιαστικά λοιπόν γίνεται λόγος για αφορμές, αφού -όπως προαναφέραμε- ο μοναδικός που μπορεί να δώσει τις απαντήσεις είναι ο Πέτρος Κόκκαλης. Για το αν δηλαδή, όπως φημολογείται, οι διαφωνίες πατέρα και γιου ήταν γενικότερες και πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση να "γεφυρωθούν".

Γι' αυτό λοιπόν την περασμένη Παρασκευή ο Πέτρος με επιστολή του σε ένα από τα 14 μέλη του ΔΣ γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί, θέλοντας να αποστασιοποιηθεί από τα κοινά του Ολυμπιακού για διάστημα που θα κρίνει ο ίδιος. Λέγεται μάλιστα ότι σκέφτεται να μετακομίσει για λίγο καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: goalday.gr

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• article_image1_76228.jpg
    article_image1_76228.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 18

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Επισκέπτης
η συνεχεια του μαλλον ειναι ο μικρος
σωκρατης κοκκαλης junior

το λες κ μόνος σου μικρός, δεν μπορεί να κάνει κ πολλά....
Κάποτε υπήρχε ένα πρόσωπο το οποίο έκανε πολλά στον Θρύλο.... από την εποχή του Ζάχοβιτς κ για 7 χρόνια ήταν στο backstage των εξελίξεων.... αυτό το πρόσωπο θα μπορούσε να συνεχίσει αλλά παραιτήθηκε, κρίμα...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom