1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
οι χοντρές παρέα με τον Ταράτσα....είμαστε λίγο εκλεκτικοί...![]()
οι χοντρές παρέα με τον Ταράτσα....είμαστε λίγο εκλεκτικοί...![]()
Κομπλεξάρα!!!οι χοντρές παρέα με τον Ταράτσα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δικαιωνομαι με αυτα που εγιναν παντως σημερα στο δικαστηριο...σε προφυλακισμενο πεφτει ολο το βαρος....Σήμερα πλακώθηκαν οι οικογένειες Φιλόπουλου/κατηγορουμένου στο δικαστήριο.
Τουλάχιστον αυτές είχαν λόγο σοβαρό...
Εσείς ξεκολλάτε.......
Μόνο χάβαλο....
Τα άλλα βλέπετε που καταλήγουν..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε και καμμιά ψιλή........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τραβα μωρη χοντρομπαλλου να μαλλωσεις με τ' αρειανα λεμε..Μου αρέσει ρε doriti ότι δεν είσαι της βίας!
ειμαι καθετος εναντια στη βια εκτος και αν προκειται για βια πανω στη σεξουαλικη πραξη και με σαφη την πληρη αποδοχη απο την ερωτικη μου παρτενερΜου αρέσει ρε doriti ότι δεν είσαι της βίας!
σου έχω πει..........δικαιωνομαι με αυτα που εγιναν παντως σημερα στο δικαστηριο...σε προφυλακισμενο πεφτει ολο το βαρος....
ασε τις μαλακιες που δεν γαμας χοντρεςτραβα μωρη χοντρομπαλλου να μαλλωσεις με τ' αρειανα λεμε..
δεν γαμαμε χοντρες..
πουτσα
[youtube=425,350]5TeoL_8CwCo&feature=related[/youtube]
το ξέρω ότι σ αρέσει να σου χτυπάω το κωλαράκι όταν σου γαμάω τη ροδέλα.......ειμαι καθετος εναντια στη βια εκτος και αν προκειται για βια πανω στη σεξουαλικη πραξη και με σαφη την πληρη αποδοχη απο την ερωτικη μου παρτενερ
ελπιζω να σε καλυψα
βρε μουνοπανο εσυ δεν ησουν που με τραβαγες προχτες να πλακωσουμε τους ακανεδες???ειμαι καθετος εναντια στη βια εκτος και αν προκειται για βια πανω στη σεξουαλικη πραξη και με σαφη την πληρη αποδοχη απο την ερωτικη μου παρτενερ
ελπιζω να σε καλυψα
Ο καιρος γαρ RECOBA![]()
ναι ο αλήτης....βρε μουνοπανο εσυ δεν ησουν που με τραβαγες προχτες να πλακωσουμε τους ακανεδες???
είμαι πολύ κομπέξας με τους λίγο ΑΕΚ λίγο ΠΑΟΚ και πολύ ΜάντζεστερΚομπλεξάρα!!!![]()
Κατάλαβα!ειμαι καθετος εναντια στη βια εκτος και αν προκειται για βια πανω στη σεξουαλικη πραξη και με σαφη την πληρη αποδοχη απο την ερωτικη μου παρτενερ
ελπιζω να σε καλυψα
για το καλως ορισμα στα μεγαλα σαλονια,οι μισοι ηταν μπαοκια το καταλαβα απο τον τροπο που εφυγαν,τους ειδεςβρε μουνοπανο εσυ δεν ησουν που με τραβαγες προχτες να πλακωσουμε τους ακανεδες???