Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εδώ εσύ υποστηρίζεις τον ΠΑΣ και σου κάνει εντύπωση για εμένα? :2funny:
Ναι ρε παπάρα την ομάδα της πόλης μου υποστηρίζω...και κάθε χρόνο δίνς και 20 πρόβατα χορηγία για να τρώνε οι παίκται... :grin:

Επι της ουσίας θα απαντήσεις Καλομοίρα??? :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς τους 3 παραπάνω κυρίους...[κυρίους,λέμε τώρα]...δεν σας γαμάω ρε,όσο και να παρακαλάτε.......
να σκεφτείτε ότι είχα για κατοικίδιο....πτεροδάκτυλο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σταμάτα ρε μαλάκα σου λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Επισκέπτης
Ναι ρε παπάρα την ομάδα της πόλης μου υποστηρίζω...και κάθε χρόνο δίνς και 20 πρόβατα χορηγία για να τρώνε οι παίκται... :grin:

Επι της ουσίας θα απαντήσεις Καλομοίρα??? :jerking:
Λογαριασμό θα σου δώσω ρε παπάρα? έτσι γουστάρω!
Ότι υποστηρίζεις την ομάδα της πόλης του το σέβομαι αλλά ότι ζεις με την ψευδαίσθηση ότι είσαι ο γαμιάς του γαύρου τι πρέπει να πω δηλαδή?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ναβαρχε αστο οπως ειναι εγω σημερα ειμαι με τους Τσεχους αυριο με την Ελληνικη ομαδα και μεθαυριο με τους Κυπριους. :grin:
ναυαρχούκο...δεν θα κρυφτώ πίσω απο το δάκτυλό μου,εγω είμαι με όλες τις ελληνικές ομάδες στην ευρώπη..ΕΚΤΟΣ...απο τον γαύρο.....θέλω 60-40 να χάνει....το 40 είναι για τους βαθμούς της ελλάδας αλλιώς θα ήμουν 90-10.....και εχω τα π.....και το λέω.....είμαι αντιολυμπιακός.....χαίρετε.....
Μακαρι ΝΑΥΑΡΧΕ μου να μπορουσαμε να γινουμε τοσο...... Ελβετοι, αλλα βραζει το αιμα μας και φυσικα η  :jerking: μας, σα λαος γενικοτερα. Προσωπικα προσπαθω και ειμαι συνηθως αδιαφορος για τους αλλους ειτε κερδιζουν ειτε χανουν, αλλα εχεις δικιο, πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο και αν θελουμε να προλαβουμε τα χειροτερα π.χ. μια ομαδα στο τσουλου και μια uefaκι πρεπει να ελπιζουμε σε νικες και βαθμολογικη συγκομιδη ΟΛΩΝ....

Τα είπατε όλα....Όταν θα μας περάσει και η Κύπρος στη βαθμολογία και θα παίζουμε από τον Ιούνιο τότε θα τα ξαναπούμε.... ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ότι υποστηρίζεις την ομάδα της πόλης του το σέβομαι αλλά ότι ζεις με την ψευδαίσθηση ότι είσαι ο γαμιάς του γαύρου τι πρέπει να πω δηλαδή?
της πουτάνας γίνεται στο λιμάνι...
τσακώνεται η επαρχία εκτός έδρας....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Σημασία έχει ότι τον γάμησα... :grin:
Και δεν έχω καμιά ψευδαίσθηση για τίποτα...άλλοι έχετε κάθε χρόνο ψευδαισθήσεις για πρωτάθλημα αλλά πέρνετε μονίμως ΠΕΛΕΕΕΕ :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σημασία έχει ότι τον γάμησα... :grin:
Και δεν έχω καμιά ψευδαίσθηση για τίποτα...άλλοι έχετε κάθε χρόνο ψευδαισθήσεις για πρωτάθλημα αλλά πέρνετε μονίμως ΠΕΛΕΕΕΕ :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι αγόρι μου, βγάλε τον πράκτορα απο μέσα σου σαν γνήσιο υποκατάστημα!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παιδιά ξημερώνει Τετάρτη.

Βαζελίνη βάλατε;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι αυτός ρε...κανένας ..κουμπάρος μήπως?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom