Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα στους Ολυμπιακούς του site.Ότι και να λέμε-λέτε, έχουμε υποχρέωση να είμαστε με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.Κόφτε λοιπόν για δυο τρεις μέρες τις αντιδικίες και υποστηρίξτε ότι κι εγώ.Σήμερα ΠΑΟ,αύριο εσάς και μεθαύριο τα καφενεία τα δικά μας και τους μεταξοσκώληκες εκ Βορρά.......Από την Παρασκευή ξαναρχίζετε πάλι.. :rockon: :rockon: :rockon:

τωρα ναυαρχε μου σωθηκες!

Επισκέπτης
Καλησπέρα στους Ολυμπιακούς του site.Ότι και να λέμε-λέτε, έχουμε υποχρέωση να είμαστε με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.Κόφτε λοιπόν για δυο τρεις μέρες τις αντιδικίες και υποστηρίξτε ότι κι εγώ.Σήμερα ΠΑΟ,αύριο εσάς και μεθαύριο τα καφενεία τα δικά μας και τους μεταξοσκώληκες εκ Βορρά.......Από την Παρασκευή ξαναρχίζετε πάλι.. :rockon: :rockon: :rockon:
Γιατί χαλάς το κλίμα? :tickedoff:
Σε σουηδούς νομίζεις πως μιλάς? :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδιά θα σας μαλώσω, μπορεί κάποιος να αναφέρει το μεγαλείο του δαφνωστεφανωμένου έφηβου? Καιρό έχει να το κάνει κάποιος! :helpplea:
Tι να πρωτο πω, απο που να αρχισω και που να τελειώσω. :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Tι έχουμε εδώ??πάλι μαλώνετε??? :2funny:

Λοιπόν εγώ σαν αμερόληπτος ΠΑΣΟΛΕΣ και υγειώς σκεπτόμενος φίλαθλος εύχομαι άυριο ο Ολυμπιακός να περάσει τους κουμπάρους... :rockon:
Τα καφριλίκια σαφώς και είναι καταδικαστέα αλλά να βλέπω Παοκια να μιλάνε για καφριλίκια και να το παίζουν μυξοπαρθένες και αγνοί φίλαθλοι..πάει πολύ... :jerking:
Φίλε Παλέρμο...θαυμάζω για ένα πράγμα τους Παοκτσήδες και τους βγάζω το καπέλο γι'αυτό...την ευρηματικότητα στα συνθήματα τους και τη ατμόσφαιρα που κάνουν στην Τούμπα όταν δεν παρεκτρέπονται...
Αλλά χειρότεροι κάφροι από εσάς αδερφέ δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα... :uglystupid:

Ακούς εσύ Ταράτσα???
απο τη μια οπαδός της Μαντσεστερ των φλώρων και από την άλλη εκτός από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ... :think:
Διχασμένη προσωπικότητα...Dr.Jekyl and Mr.Hyde :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι να κάνω ρε παιδιά,προσπαθώ να βάλω μια τάξη στο...site!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μακαρι ΝΑΥΑΡΧΕ μου να μπορουσαμε να γινουμε τοσο...... Ελβετοι, αλλα βραζει το αιμα μας και φυσικα η  :jerking: μας, σα λαος γενικοτερα. Προσωπικα προσπαθω και ειμαι συνηθως αδιαφορος για τους αλλους ειτε κερδιζουν ειτε χανουν, αλλα εχεις δικιο, πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο και αν θελουμε να προλαβουμε τα χειροτερα π.χ. μια ομαδα στο τσουλου και μια uefaκι πρεπει να ελπιζουμε σε νικες και βαθμολογικη συγκομιδη ΟΛΩΝ....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τι να κάνω ρε παιδιά,προσπαθώ να βάλω μια τάξη στο...site!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναβαρχε αστο οπως ειναι εγω σημερα ειμαι με τους Τσεχους αυριο με την Ελληνικη ομαδα και μεθαυριο με τους Κυπριους. :grin:

Επισκέπτης
Tι έχουμε εδώ??πάλι μαλώνετε??? :2funny:

Λοιπόν εγώ σαν αμερόληπτος ΠΑΣΟΛΕΣ και υγειώς σκεπτόμενος φίλαθλος εύχομαι άυριο ο Ολυμπιακός να περάσει τους κουμπάρους... :rockon:
Τα καφριλίκια σαφώς και είναι καταδικαστέα αλλά να βλέπω Παοκια να μιλάνε για καφριλίκια και να το παίζουν μυξοπαρθένες και αγνοί φίλαθλοι..πάει πολύ... :jerking:
Φίλε Παλέρμο...θαυμάζω για ένα πράγμα τους Παοκτσήδες και τους βγάζω το καπέλο γι'αυτό...την ευρηματικότητα στα συνθήματα τους και τη ατμόσφαιρα που κάνουν στην Τούμπα όταν δεν παρεκτρέπονται...
Αλλά χειρότεροι κάφροι από εσάς αδερφέ δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα... :uglystupid:

Ακούς εσύ Ταράτσα???
απο τη μια οπαδός της Μαντσεστερ των φλώρων και από την άλλη εκτός από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ... :think:
Διχασμένη προσωπικότητα...Dr.Jekyl and Mr.Hyde :2funny:
Έλα μωρή τσόντα που έχει και άποψη! :birdman:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναυαρχούκο...δεν θα κρυφτώ πίσω απο το δάκτυλό μου,εγω είμαι με όλες τις ελληνικές ομάδες στην ευρώπη..ΕΚΤΟΣ...απο τον γαύρο.....θέλω 60-40 να χάνει....το 40 είναι για τους βαθμούς της ελλάδας αλλιώς θα ήμουν 90-10.....και εχω τα π.....και το λέω.....είμαι αντιολυμπιακός.....χαίρετε.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναβαρχε αστο οπως ειναι εγω σημερα ειμαι με τους Τσεχους αυριο με την Ελληνικη ομαδα και μεθαυριο με τους Κυπριους. :grin:
Αυτο ειναι απολυτως θεμιτο,οπαδικη σκεψη.Αλλο αυτο ομως κι αλλο σα κομπλεξικη γριουλα να περιμενεις ποτε θα σκονταψει κι ο αλλος για να αρχισεις τα πανηγυρια,ιδιαιτερα οταν αυτος ο αλλος σ'εχει για χρονια τωρα κατω απ'τα αρχ...του.Εκει διαφωνω με τους γυφτους και ειναι κατι που τους χαρακτηριζει 10ετιες τωρα.

Επισκέπτης
ναυαρχούκο...δεν θα κρυφτώ πίσω απο το δάκτυλό μου,εγω είμαι με όλες τις ελληνικές ομάδες στην ευρώπη..ΕΚΤΟΣ...απο τον γαύρο.....θέλω 60-40 να χάνει....το 40 είναι για τους βαθμούς της ελλάδας αλλιώς θα ήμουν 90-10.....και εχω τα π.....και το λέω.....είμαι αντιολυμπιακός.....χαίρετε.....
Σεβαστή η άποψη της 3ης ηλικίας!
Ο ταλος βλέπει μπάλα απο τότε που ανακαλύφθηκε!
Με νεκροκεφαλή παίζανε!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Έλα μωρή τσόντα που έχει και άποψη! :birdman:
Χου ρε επιστήμονα Β. Ελλάδος και περιφερειας... :thefinge:

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πώς γίνεται να υποστηρίζεις τη Μάντσεστερ και τον Μπαοκ... :uglystupid:

Εχεις κάψει εγκέφαλο αδερφέ??? :jerking:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σεβαστή η άποψη της 3ης ηλικίας!
Ο ταλος βλέπει μπάλα απο τότε που ανακαλύφθηκε!
Με νεκροκεφαλή παίζανε!
Με μήλα παίζανε ρε.... Η Εύα του Αδάμ είναι ρε. Δεν είχε πεθάνει ακόμα άνθρωπος....
τόσο γριά είναι......

Επισκέπτης
Χου ρε επιστήμονα Β. Ελλάδος και περιφερειας... :thefinge:

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πώς γίνεται να υποστηρίζεις τη Μάντσεστερ και τον Μπαοκ... :uglystupid:

Εχεις κάψει εγκέφαλο αδερφέ??? :jerking:
Εδώ εσύ υποστηρίζεις τον ΠΑΣ και σου κάνει εντύπωση για εμένα? :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
προς τους 3 παραπάνω κυρίους...[κυρίους,λέμε τώρα]...δεν σας γαμάω ρε,όσο και να παρακαλάτε.......
να σκεφτείτε ότι είχα για κατοικίδιο....πτεροδάκτυλο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom