καλησπερα αδελφια,μπηκαν παλι τα χυσοδοχεια μας να βγαλουν την πικρα τους βλεπω...τοση πουτσα τρωνε τοσα χρονια....δικαιολογημενες ειναι οι κοπελιτσες συνηθισαν και τους αρεσει...μην ασχολειστε...οποιοι ειναι για γηπεδο αυριο να τα πουμε και αυριο εδω...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΘΡΥΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟπαδοί πιθανότατα του Ολυμπιακού, όπως ενημέρωσε η Κυπριακή αποστολή, κινήθηκαν απειλητικά προς το πούλμαν της Ανόρθωσης κατά την άφιξη της ομάδας στην Αθήνα χωρίς ευτυχώς να καταφέρουν να προκαλέσουν υλικές ζημιές ή να πλησιάσουν τους παίκτες των Κυπρίων. Η Ανόρθωση θα δηλώσει το συμβάν στην UEFA και το κακό κλίμα πριν τον αγώνα γιγαντώνεται όσο περνάει η ώρα.
Η αποστολή της Ανόρθωσης είχε ενημερωθεί πως θα φύγει από την αίθουσα VIP καθώς αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο.
Το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές ξεκίνησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" χωρίς πρόβλημα αλλά στην "Αττική Οδό" 25-30 μηχανάκια περικύκλωσαν και ακινητοποιήσαν το όχημα της Κυπριακής αποστολής, ενώ μερικοί από τους επιβαίνοντες προσπάθησαν να ανέβουν (!) στο πούλμαν.
Τα μηχανάκια είχαν συγκεντρωθεί στο ύψος του Ηoliday Inn και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το πούλμαν της Ανόρθωσης στο ύψος του σταθμού του ALPHA, εκεί όπου και συνέβη το περιστατικό.
Την αποστολή της Ανόρθωσης συνόδευε μόνο ένα περιπολικό και χρειάστηκε η συμβολή περισσότερης αστυνομικής δύναμης (100 περίπου αστυνομικούς) για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ευτυχώς οι οπαδοί δεν είχαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στα χέρια και αναλώθηκαν μόνο σε βρισιές.
Με δηλώσεις που έκανε στο ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, επιβεβαίωσε το συμβάν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ούτε στην Τουρκία δεν μας συμπεριφέρθηκαν javascript:void(0);έτσι".
Aυτοί είναι θαυμάστε τους...παντού ΒΡΩΜΙΚΟΙ...Ριζούπολη,νερά ΤΣΣΚΑ,Φιλόπουλος κλπ...επαγγελματίες δολοφόνοι...ΒΡΩΜΑΝΘΡΩΠΟΙ από την ημέρα που γεννιούνται...
ΑΠΛΑ.......Μονο θρυλος.....................
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ειπε κανεις οτιηταν σωστο αυτο που κανανε οι γαβροι , αλλα να βγω να το παιξω εκπληκτος και αηδιασμενος σαν αρειανος που προπερσι χαναμε απο τις γριες και μπουκαραμε και βαραγαμε τον κατσιαμπη , δεν ειναι απλη υποκρισια ειναι μεγαλη μαλακια. εμαθα οτι πεσανε κ αλλες ψιλες στο καραισκακη αληθευει? μα τοσο μαλακες ειναι πια?
Ναι οτι ειναι το ιδιο η και περισσοτερο κομπλεξικοι απο εσενα......ΥΓ το ότι όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα είναι έτοιμη αύριο να πανηγυρίσει το διασυρμό σου,σου λέει κάτι?
Επισκέπτης
αν κάτι από αυτά που γράφω για την βρωμιά του θρήνου είναι ψέμματα,τότε ναι είμαι κομπλεξικός...
Καζναφέρης,Σπάθας,Μποροθρύλος,Ζωγράφος,μαιμού πέναλτυ,11 κάλπικα πρωταθλήματα,δωροδοκίες παικτών και ομάδων,Γουλανδρής,Κοσκωτάς,Σαλιαρέλης,Κόκκαλης,πληρωμένοι αθλητικοί δικαστές,ρολόγια στον Παλοτάι κλπ κλπ αμέτρητα...κασέτες Τριανταφυλλόπουλου,δολοφονικές επιθέσεις στο ΣΕΦ,σήμερα στην Ανόρθωση,νερά ΤΣΣΚΑ...Θες κι άλλα?
εγραψα εγω ποτε οτι τοσα χρονια περνω το πρωταθλημα νομιμως?
σου εγραψα εγω ποτε οτι ειχα ομαδα?
σου εγραψα ποτε οτι παιζω μπαλα στην ευρωπη?
ΥΓ το ότι όλη η [size=18pt]υγιώς σκεπτόμενη[/size] Ελλάδα είναι έτοιμη αύριο να πανηγυρίσει το διασυρμό σου,σου λέει κάτι?
υγιως σκεπτομενη μαλιστα,,,
εγω με αυτο που γραφεις τι να καταλαβω?οτι εισαι υγιης σκεπτομεωνος οπαδος?
δηλαδη με το να χαιρεσαι να αποκλειζεται μια ελληνικη ομαδα κ να χανει βαθμους,μπορω εγω να σε θεωρησω στην ηλικια που θα εισαι μετα το 25 θεωρω σοβαρο ανθρωπο?
αυτες τις αντιληψεις αγαπητε μου τις εχουν οι κολλημενοι με τις ομαδες...
κ εγω στα 15 ετσι σκεφτομουνα...
εγω δεν ειμαι τετοιος..
φετος θα ειναι ανταγωνστικο το πρωταθλημα θεωρω κ πλεον με τον βγενοπουλο τα πετσινα κ αυτα δεν θα υπαρχουν...
κατα τα αλλα απο τις φορες που πηρα εγω τα πετσινα αξιζες θεωρεις να το παρεις εσυ?
πες το κ αυτο να γελασω...
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Ναι οτι ειναι το ιδιο η και περισσοτερο κομπλεξικοι απο εσενα......
Τουλάχιστον ένα μπράβο από εμένα που δεν κρύφτηκες παρά την τριάρα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
παλι τα ιδια ρε παπαρα?αν κάτι από αυτά που γράφω για την βρωμιά του θρήνου είναι ψέμματα,τότε ναι είμαι κομπλεξικός...
Καζναφέρης,Σπάθας,Μποροθρύλος,Ζωγράφος,μαιμού πέναλτυ,11 κάλπικα πρωταθλήματα,δωροδοκίες παικτών και ομάδων,Γουλανδρής,Κοσκωτάς,Σαλιαρέλης,Κόκκαλης,πληρωμένοι αθλητικοί δικαστές,ρολόγια στον Παλοτάι κλπ κλπ αμέτρητα...κασέτες Τριανταφυλλόπουλου,δολοφονικές επιθέσεις στο ΣΕΦ,σήμερα στην Ανόρθωση,νερά ΤΣΣΚΑ...Θες κι άλλα?
ΥΓ το ότι όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα είναι έτοιμη αύριο να πανηγυρίσει το διασυρμό σου,σου λέει κάτι?
Αντε στο τσαντιρι σου γυφτουλα του ελεους.
Σε εχουνε γαμησει για τα καλα οι Ολυμπιακοι και πονας ακομα....
κατα τα αλλα απο τις φορες που πηρα εγω τα πετσινα αξιζες θεωρεις να το παρεις εσυ?
πες το κ αυτο να γελασω...
Βάζε του και ιδέες να μας τα κάνει πάλι πεπόνια
Πράκτωρ Άρη, θα πάς αύριο λιμάνι να παραλάβεις το εμπόρευμα.........σε περίπτωση που κάτσει η στραβή
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Παλικάρι η ανόρθωση αυτή τη στιγμή σε έχει όπως η φωτογραφία στο αβατάρ σου και εσύ μιλάς για τους άλλους...παλι τα ιδια ρε παπαρα?
Αντε στο τσαντιρι σου γυφτουλα του ελεους.
Σε εχουνε γαμησει για τα καλα οι Ολυμπιακοι και πονας ακομα....
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
μιλας και συ που θα καθεσαι καναπεδατος δεν θυμαμαι και γω για ποσα χρονια να βλεπεις Τριτη,Τεταρτη και Πεμπτη τις ελληνικες ομαδες απο την tvΠαλικάρι η ανόρθωση αυτή τη στιγμή σε έχει όπως η φωτογραφία στο αβατάρ σου και εσύ μιλάς για τους άλλους...
κατεβηκα 15 μερες κρητη και ηρθα πιο μαυρος κ απ αυτους που πουλανε σι ντι κ εγω....Μάλλον αύριο θα επιστρέψει....ηλιοκαμμένος
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μην παιδευεστε μαγκες να βγαλετε ακρη με την ψυχοσυνθεση τους...... εδω στη Θεσσαλονικη τους τρωμε στη μαπα τοσα χρονια και το κακο ειναι οτι εκτος οτι μας εχουν σπασει τα @@ με την ψευτουπεροψια, την ψευτουπερηφανια και την "αντισταση τους στο κατεστημενο" , αυτα που διαβαζετε ειναι ΠΕΡΙΠΟΥ οι αποψεις ενος ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΜΠΑΟΥΓΚΤΖΗ.......
Ειναι τα "παιδακια που μεγαλωσαν με μπουζα" και "ο κακος ολυμπιακος που ηθελε να μας κλεψει τον κουδα, αλλα ο ζμπαουγκουγκ ειναι μεγαλη ομαδα και ο μεγαλεξανδρος εμεινε στην τουμπα" .....!!!! Τοσα χρονια με το κουτοχορτο ζουνε και φυσικα, περα απο τις λιγοστες χαρες που εχουν δει.... ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ......
Υ.Γ. Βαζω στοιχημα οτι η απαντηση του στο post μου θα ειναι η κλασσικη προκατ, "τα σκουληκια που τα κανετε τακιμια με τους ολυμπιακους και τον θειο σωκρατη" και αλλες γνωστες κλασσικες ζμπαουγκτζηδων.......
Ειναι τα "παιδακια που μεγαλωσαν με μπουζα" και "ο κακος ολυμπιακος που ηθελε να μας κλεψει τον κουδα, αλλα ο ζμπαουγκουγκ ειναι μεγαλη ομαδα και ο μεγαλεξανδρος εμεινε στην τουμπα" .....!!!! Τοσα χρονια με το κουτοχορτο ζουνε και φυσικα, περα απο τις λιγοστες χαρες που εχουν δει.... ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ......
Υ.Γ. Βαζω στοιχημα οτι η απαντηση του στο post μου θα ειναι η κλασσικη προκατ, "τα σκουληκια που τα κανετε τακιμια με τους ολυμπιακους και τον θειο σωκρατη" και αλλες γνωστες κλασσικες ζμπαουγκτζηδων.......
Επισκέπτης
Ρε παιδιά θα σας μαλώσω, μπορεί κάποιος να αναφέρει το μεγαλείο του δαφνωστεφανωμένου έφηβου? Καιρό έχει να το κάνει κάποιος!
ναι ειχα να παω 4 χρονια αν και εχω σπιτια εκει...πηγα και ανοιξε το ματι μου....Στα Χανιά πήγες??
Έχει πέραση το μαύρο απο εκεί πλευρά
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λείπει ο χριστόφορος γι αυτό......Ρε παιδιά θα σας μαλώσω, μπορεί κάποιος να αναφέρει το μεγαλείο του δαφνωστεφανωμένου έφηβου? Καιρό έχει να το κάνει κάποιος!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Μπανιστηρακι και μαλακια οταν ο αλλος ΓΑΜΑΕΙ.Ειναι τα "παιδακια που μεγαλωσαν με μπουζα" και "ο κακος ολυμπιακος που ηθελε να μας κλεψει τον κουδα, αλλα ο ζμπαουγκουγκ ειναι μεγαλη ομαδα και ο μεγαλεξανδρος εμεινε στην τουμπα" .....!!!! Τοσα χρονια με το κουτοχορτο ζουνε και φυσικα, περα απο τις λιγοστες χαρες που εχουν δει.... ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ......
Το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο.
ΥΓ Συνεχιστε να τους ριχνετε 3αρες και εμεις ταληρακια.
Ζμπαουγκ-ουγκ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα στους Ολυμπιακούς του site.Ότι και να λέμε-λέτε, έχουμε υποχρέωση να είμαστε με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.Κόφτε λοιπόν για δυο τρεις μέρες τις αντιδικίες και υποστηρίξτε ότι κι εγώ.Σήμερα ΠΑΟ,αύριο εσάς και μεθαύριο τα καφενεία τα δικά μας και τους μεταξοσκώληκες εκ Βορρά.......Από την Παρασκευή ξαναρχίζετε πάλι..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις