Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαθηματα...
Πως να γινεις ρουφιανος και να εισαι μεσα σ' ολα...

Εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει θετικά το θέμα Ντούντου, είναι ο Αλμπέλδα αλλά και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα έχει κρατηθεί μυστικό....
www.bam.gr/article.jsp?id=140513]http://www.bam.gr/article.jsp?id=140513[/url]

Αφου ρε μουνια μεχρι στιγμης τα εχετε αποκαλυψει ολα:
ρεγιες, γκαρσια, κιουελ, σολαρι, μανις, παρντο, ριερα, ισμαελ καστρο, ουρταδο, γκουτγιονσεν, πιζαρο, εντου, καμενι, μοριεντες, παντιανι... και αλλα 13879 ονοματα... Αυτο καταφεραν να σας το κρατησουν κρυφο; Πουστηδες φραγκοφονιαδες ξυλο, ξυλο και παλι ξυλο...

Καλο απογευμα σε ολα τα εδω αδερφια...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
Η κουπα μαγκες φετος θα γραφη  ΒΑΖΕΛΟΣ   :rockon: :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

HULK HOGAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
αντε γαβροι,παλι σας εφεξε.Με την ανορθωσουλα προκριματικα παιζετε  :jerking: :jerking: :jerking:
αλλα μην πανηγυριζετε ακομα!Τελευταια φορα που παιξατε σε κυπριακο εδαφος φαγατε τρια,ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ?
:2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16

Πολύ μικρό το ΣΕΦ!

Μικρό αποδεικνύεται το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί αφού εξάντλησαν σε χρόνο-ρεκόρ τα 7.000 εισιτήρια διαρκείας που είχε κυκλοφορήσει αρχικά η ΚΑΕ, έκαναν ανάρπαστα άλλα 1.800 κομμάτια που διατέθηκαν! Οι ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών έχουν προκαλέσει συναγερμό στις τάξεις των φιλάθλων που ψάχνουν εναγωνίως για μια θέση στο ΣΕΦ. Πάντως, το μόνο σίγουρο για τη νέα χρονιά είναι ότι από τα πιο αδιάφορα έως τα πιο σημαντικά ματς θα διατίθενται στο κοινό ελάχιστα εισιτήρια.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις, όμως αυτό που τον απασχολεί αυτήν την περίοδο είναι το μέλλον κάποιων παικτών του. Ο Ρεινάλντας Σειμπούτις θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Καχασόλ, ενώ στο λιμάνι θα αξιολογήσουν τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια τους για Καυκή και Βασιλειάδη. Για τον 23χρονο φόργουορντ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού.

σε μια μερα 1800 μετα τα 7,000 διαρκειας λεμε αδελφια....

μονο ο λαος του θρυλου τα μπορει αυτα και ειναι βεβαιο πως αν μπορουσε η καε(δεν μπορει λογω κανονισμων) να τα εκανε ολα διαρκειας ολα θα εφευγαν...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Και τώρα τρέχουμε...

Αγώνα με το χρόνο δίνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για να κλείσουν τις τρεις μεταγραφές έτσι ώστε οι παίκτες που θα αποκτηθούν να μπορέσουν να αγωνιστούν στις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση. Μπραντάο, Ντιόγο και Ντούντου είναι οι τρεις Βραζιλιάνοι που έχουν κάνει πρόταση και περιμένουν οι Πειραιώτες.

Ολα αυτά συνηγορούν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν στη διάθεση τους πέντε μέρες καθώς η ημερομηνία για να δηλώσουν τη λίστα στην ΟΥΕΦΑ των ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες του γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η 7η Αυγούστου και μέχρι τότε πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Οι θέσεις και οι παίκτες που...κυνηγάει ο Ολυμπιακός είναι γνωστοί με τον επιθετικό Ντιόγο να παραμένει πάντα πολύ ψηλά στη λίστα αλλά και ο αμυντικός μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντούντου.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον στράικερ της Πορτουγκέζα και το μόνο που απομένει είναι να κάνει ο πρόεδρος της αποδεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού που είναι κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ, με το Ντα Λούπα να ξεκινά και πάλι συζητήσεις από την Δευτέρα.

Οσον αφορά τον Ντούντου, η ρωσική ομάδα έχει στα χέρια της μια προσφορά τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ με την προοπτική να φτάσει και τα πέντε με τον Βραζιλιάνο άσο να έχει δηλώσει ότι έρχεται με...χίλια στην Ελλάδα.

Η τρίτη μεταγραφή που είναι να κάνουν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και ίσως πρόκειται για Βραζιλιάνο με τελευταίο όνομα που παίζει πολύ να είναι αυτό του Μπραντάο της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει τόσο με τους Ουκρανούς όσο και με τον υψηλόσωμο στράικερ.

Η ομάδα του Ντόνετσκ οφείλει μια σημαντική δόση στον Ολυμπιακό και όπως ακούγεται δεν πρόκειται να την δώσει καθώς ο παίκτης θα μεταγραφεί στην ελληνική ομάδα.

Μικρά – Μικρά από τον Τύπο

* Φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχει σήμερα ο Ολυμπιακός στις 20:30, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.

* Ο Καμερουνέζος, Ντομινικ Βισε θα δοκιμαστεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

* Εξετάζεται η περίπτωση του Αντεϊλσον της Ιπατίνγκα.

* Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό, μαζί με τους περσινούς, Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδη και Στολτίδη.

* Ο Λέτο από χθες πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού καθώς τελείωσε η προθεσμία που του έδωσε η Λίβερπουλ για να παρουσιάσει το κοινοτικό του διαβατήριο.

* Σενάριο περί πρότασης για Γκιγέρμε.

* Ακούστηκαν φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Βάγκνερ Λοβ.

* Ρωσική ομάδα ρώτησε για τις εξελίξεις με τον Ντιόγο.

* Νέα από τον ατζέντη του περιμένει ο Μάρκο ντι Βάιο.

* Στην Ισπανία γράφουν για διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με Ντε λα Πένια.

* Ελεύθερος έμεινε από την Ιντερ ο Κρέσπο και ίσως ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτηση του.

* Προχωρημένες επαφές με τον Λετιέρι της Λανούς έχουν οι ερυθρόλευκοι.

* Το θέμα Λιούνγκμπεργκ δεν έχει κλείσει οριστικά.

πηγη γκαζζετα .gr

αν παρει την τριαδα αυτη και τον λετο που κλεισε ουσιαστικα θα μαστε κομπλε και με διαφορα...και ο μπρανταο ειναι μεγαλη παιχτουρα και τον ξερουμε...

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O κυρ Σαββας ηθελε να φερει τον Μπασινουκη οπως ηταν το Παλτο ο καλυτερος σεντερ φορ της Ευρωπης και τον αβανταρε το νικολοΦΩΣ και οι τσατσοεξεδρα και ΑρχιτσατοΜπαμοΧελακιαδα......ουστ τσατσονια για παρτι σας κραταμε Πατσα και Βησαριων βασικους,ηδη τωρα που ερχετε ο Λετο δεν ειναι ετοιμοσ και μαλακιεσ για να παιζει ο Τζολε και ο Λετο στο κυπελο.....ΡΕ ΣΤΗ Λιβερπουλ ηταν οχι στην Σαλτσμπουργκ!!!!!!!!!!!!

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γαμω τις πενες σας ΑΡΔ...

Ε. Βαλβέρδε: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα

Με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Goal News», η οποία για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα υιοθετεί ανακριβείς πληροφορίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το οποίο ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε «μιλώντας»  σε ανώνυμο συμπατριώτη του «εξέφρασε» δυσφορία για συγκεκριμένους τομείς του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, ο κ. Βαλβέρδε έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω ειλικρινά την απορία μου για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καθώς ουδέποτε είπα σε συμπατριώτη μου, ή οποιονδήποτε άλλο τα όσα περίεργα αναφέρονται σε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το όνομά μου με τέτοιο τρόπο, όταν εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα, καθώς ότι έχω να πω το εκφράζω δημόσια. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εκτός των άλλων ανακριβειών, αναφέρεται για παράδειγμα ότι εγώ δεν θέλω πολλούς Βραζιλιάνους στην ομάδα, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.»  
www.olympiakos.gr/#/Article/24504/]http://www.olympiakos.gr/#/Article/24504/[/url]

1. Ξερετε τι μπορει να συμβει αν συνεχισετε στον ιδιο ρυθμο... ρωτηστε τον ρουφιανο του φωτος... συνεχιστε...
2. Οι βουλγαροι επανω τα εβαλαν παλι με γυναικοπαιδα... Δεν μας ειπατε ρε δυτες... το πηρατε τελικα το σκηνικο ή υποχωρησατε οταν αρχισαν οι σερρεοι να εκτοξευουν πιπιλες..;

Καλησπερα και σημερα στα εδω αδερφια...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Γκολ οπως και οι αλλεσ τσατσοφυλαδες επιδη δεν διαρεουν ειδησεις εχουν φρικαρει,γι αυτο και θελουν ο Βησαριων ο Πατσα κα να μεινουν στην ομαδα για το τστσιλικι...
αλλα η 7 παραμονευει

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρτε ρεπορταζ αδερφια και μαντεψτε ποιος φταει για την διακοπη του αγωνα... Μαλωμενοι μια ζωη ρε παραμυθαδες με την αληθεια...

www.metropolisradio.gr/5537]http://www.metropolisradio.gr/5537[/url]

[size=15pt]Εχετε υπ' οψην οτι στην ιδια βουλγαρικη κωλοφυλλαδα φιλοξενειται/ε ακομα το μουνι δημητρης μπουζας που τολμησε να ειρωνευτει τους νεκρους μας Αδερφους με αρθρογραφια του... Που αν το ελεγε προφορικα στο Λιμανι θα τους ειχε ηδη βρει...[/size]

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τι ειρωνεία έγραψε?...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γαμω τις πενες σας ΑΡΔ...

Ε. Βαλβέρδε: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα

Με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Goal News», η οποία για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα υιοθετεί ανακριβείς πληροφορίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το οποίο ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε «μιλώντας»  σε ανώνυμο συμπατριώτη του «εξέφρασε» δυσφορία για συγκεκριμένους τομείς του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, ο κ. Βαλβέρδε έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω ειλικρινά την απορία μου για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καθώς ουδέποτε είπα σε συμπατριώτη μου, ή οποιονδήποτε άλλο τα όσα περίεργα αναφέρονται σε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το όνομά μου με τέτοιο τρόπο, όταν εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα, καθώς ότι έχω να πω το εκφράζω δημόσια. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εκτός των άλλων ανακριβειών, αναφέρεται για παράδειγμα ότι εγώ δεν θέλω πολλούς Βραζιλιάνους στην ομάδα, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.»  
www.olympiakos.gr/#/Article/24504/]http://www.olympiakos.gr/#/Article/24504/[/url]

1. Ξερετε τι μπορει να συμβει αν συνεχισετε στον ιδιο ρυθμο... ρωτηστε τον ρουφιανο του φωτος... συνεχιστε...
2. Οι βουλγαροι επανω τα εβαλαν παλι με γυναικοπαιδα... Δεν μας ειπατε ρε δυτες... το πηρατε τελικα το σκηνικο ή υποχωρησατε οταν αρχισαν οι σερρεοι να εκτοξευουν πιπιλες..;

Καλησπερα και σημερα στα εδω αδερφια...

εσυ αν ησουν προπονητης της ομαδας θα ησουν ευχαριστημενος με αυτους τους παικτες που εχουμε?να πηγαινουμε στην ουσια των πραγματων και οχι στον καθε μαλακα που εχει ιδιο συμφερον απο τα γραφομενα του στις κωλοφυλλαδες τους...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλημερα στα εδω αδερφια...

Ανετα... Οπως τοτε...

www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=27561&-V=onlinenews]http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=27561&-V=onlinenews[/url]

Στο μπασκετ τα εισητηρια απλα δεν προλαβαινουν να βγουν... Τελειωσαν τα ψεματα για τον παναπουτανας γιο...

[youtube=425,350]pS7xvAonizU&feature=related[/youtube]
καλησπερα πολυ ωραιο βιντεο
παντα τετοια :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom