You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Με την Ανορθωση δηλαδη γιατι μετα το 3-0 δεν εχει τυχη η Ραπιντ
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ναιΣτην ανόρθωση δεν πήγε ο Δέλλας?
ο βαζελος με σπαρτα πραγας
ναι
ο βαζελος με σπαρτα πραγας
Ναι, τους ενημέρωσα και αυτούς.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι γι' αυτό τον αφήσαμε!Για να πετάξει τα γαυράκια εκτός ομίλων!Στην ανόρθωση δεν πήγε ο Δέλλας?
Επισκέπτης
βρε & με τις κουκουβαουνες να κληρωθουμε με τετοια χαλια δεν μας βλεπω λεμε..ασε που στην κυπρο εχουμε φτυσει αιμα..Στην ανόρθωση δεν πήγε ο Δέλλας?
Το γλέντι βλέπω να γίνεται στο ΠΑΟ - Σπάρτα!!!!
This is Sparta!!!!!!! Με όλη τη σημασία της λέξης!!!!
Επισκέπτης
θα μοιρασουμε γερή ντόπα κ θα γίνουν ταύροι τα παιδιά....υπομονή...βρε & με τις κουκουβαουνες να κληρωθουμε με τετοια χαλια δεν μας βλεπω λεμε..ασε που στην κυπρο εχουμε φτυσει αιμα..
o μπαρμπα-τζόλε δεν είδες πως έτρεχε μέχρι το 89' χθες ?
αν καταφέρει ο πούστης κ έχουμε στον πάγκο λέτο κ ντούντου (αν τους πάρουμε)...θα κάψω το διαρκείας μου....
Επισκέπτης
εγω το σουτιεν μου..θα μοιρασουμε γερή ντόπα κ θα γίνουν ταύροι τα παιδιά....υπομονή...
o μπαρμπα-τζόλε δεν είδες πως έτρεχε μέχρι το 89' χθες ?
αν καταφέρει ο πούστης κ έχουμε στον πάγκο λέτο κ ντούντου (αν τους πάρουμε)...θα κάψω το διαρκείας μου....
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Δειτε τη λενε να γελασετε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Exoumen Sas Geloioi Gavroi Exoumen Sas. Ipervasi Tora
ouffou panagia mou epesamen me tin pio misismeni omada sto kosmo, ouffffouuuuuuu en tha anteksw apoklismo pou ton gavro! ate anorthosara mou sovara kai me liin tixi na tous fkaloumen gmt!!!!Exoumen Sas Geloioi Gavroi Exoumen Sas. Ipervasi Tora
μπράβο αδέρφια...έτσι
oe Ano Ole Ole Ano Ole Ole
ante Gamisou Olympiake
Άτε κοπέλια μου φορτώστε τζε έμεινε το τελευταίο εμπόδιο.Σίουρα ο Ολυμπιακό εν το μεγάλο φαβορί αλλά εμείς πάμε για να κάμουμε το όνειρο πραγματικότητα.Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και έτοιμη απο καιρό.Τώρα μένει να αποδίξουμε σε ολους ότι μπορούμε να κάμουμε το παραπάνω βήμα.Ελπίζω σε μια απόβαση στον πειραιά όπου θα φέρουμε την πρόκρισηη..
edit sonyp900: μην γράφεις με κεφαλαία
oe Ano Ole Ole Ano Ole Ole
ante Gamisou Olympiake
Άτε κοπέλια μου φορτώστε τζε έμεινε το τελευταίο εμπόδιο.Σίουρα ο Ολυμπιακό εν το μεγάλο φαβορί αλλά εμείς πάμε για να κάμουμε το όνειρο πραγματικότητα.Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και έτοιμη απο καιρό.Τώρα μένει να αποδίξουμε σε ολους ότι μπορούμε να κάμουμε το παραπάνω βήμα.Ελπίζω σε μια απόβαση στον πειραιά όπου θα φέρουμε την πρόκρισηη..
edit sonyp900: μην γράφεις με κεφαλαία
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Για ποια φημολογια λενε πριν δεκα χρονια ; Αν μεταφρασα καλα βεβαια !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις