εχω μπλεξει
βρεθηκατε με τον γερο-χουλιγκαν τελικα?
Ναι, αλλα για λιγο... Τα ειπαμε στο ορθιο για κανα πενταλεπτο...
εχω μπλεξει
βρεθηκατε με τον γερο-χουλιγκαν τελικα?
δεν ειναι και για περισσοτερο ο πλεζουρας,μετα κινδυνευεις να σε μαζεψει η αστυνομιαΝαι, αλλα για λιγο... Τα ειπαμε στο ορθιο για κανα πενταλεπτο...
καλημερα αδελφια...για τη γαμοεξεδρα τα πατε...για τις μεταγραφες πιστευω πως φτασαμε στο τελος...οι επιλογες εινια καλες αν και για τον ντιογο δεν ξερω αν αξιζει τοσα πακετα...θα δειξει...την τεταρτη ολοι θα δωσουμε παρων?
καλημερα & καλη εβδομαδα πρεζεμπορα..καλημερα αδελφια...για τη γαμοεξεδρα τα πατε...για τις μεταγραφες πιστευω πως φτασαμε στο τελος...οι επιλογες εινια καλες αν και για τον ντιογο δεν ξερω αν αξιζει τοσα πακετα...θα δειξει...την τεταρτη ολοι θα δωσουμε παρων?
καλημερα & καλη εβδομαδα πρεζεμπορα..
τι εχουμε την τεταρτη???
στις 10 φιλικο με σανταντερ μηπως?ελα ντε!
θα ερθεις???στις 10 φιλικο με σανταντερ μηπως?
για εμας που ειμαστε διπλα και εχουμε διαρκειας φιλε δεν ειναι τιποτα...και επειδη το ριχνεις στην πλακα δεν θα απαντησω...μαλλον λογω περιοδου εισαι ντεφραππεινε....εννοειται πως ολοι θα δωσουμε το παρων.Μηπως βρε αδερφε εχουμε και καμμια αλλη δουλεια να κανουμε?μονο ο θρυλος υπαρχει στη ζωη μας!μονο ο θρυλος!
για εμας που ειμαστε διπλα και εχουμε διαρκειας φιλε δεν ειναι τιποτα...και επειδη το ριχνεις στην πλακα δεν θα απαντησω...μαλλον λογω περιοδου εισαι ντεφραππεινε....
ναι ρεθα ερθεις???
απο κυριακη στα χανια....ρε καντε κανα μπανιο.......
απο κυριακη στα χανια....
φροντισε να παρεις παλι λαθος τηλ..ναι ρε
και παλι καλα που παιζουμε το δευτερο ματς μεσα με ανορθωση...διακοπουλες και τα λεμε μετα σε 20 μερες...
απο κατω ειμαι ρε καταγωγη....
ίντα δεν εγινες μωρε οφις?
οχι ιντα..γιαντα....ασε και οταν σπουδαζα ηρακλειο εμενα μια ανασα απο το "γεντι κουλε" .θα γινω οφη νο2...μπαοκ. . πλεζουρα αν θες παμε νωρις να πιουμε κανα τελωνειο μπυρες ρε... .ίντα δεν εγινες μωρε οφις?
οτι ωρα γουσταρεις..οχι ιντα..γιαντα....ασε και οταν σπουδαζα ηρακλειο εμενα μια ανασα απο το "γεντι κουλε" .θα γινω οφη νο2...μπαοκ. . πλεζουρα αν θες παμε νωρις να πιουμε κανα τελωνειο μπυρες ρε... .