Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σημερα στο extra θα εχει εκπομπη η θυρα 7,ακουσα οτι θα ναι ο
τακης,23.45,ενδιαφερον θα χει ,να την δουμε

ναι,ναι προς θεου παιδια μην τη χασετε!μη τυχον βγειτε με καμμια γκομενα εξω και χασετε τους ενδιαφεροντες στοχασμους του τακη και των υπολοιπων που ανησυχουν για την ομαδα....ρε τί αλλο θα ακουσουμε σημερις....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα δούμε τι θα γίνει...χαλαρά. Γεγονός είναι πως η ομάδα στα φιλικά δεν έδειξε τα στοιχεία που περιμέναμε από τον προπονητή μας. Αλλά από την άλλη είναι άνθρωποι και πρέπει να μάθουνε να κάνουνε πράγματα που κανείς δεν τους τα έμαθε πιο πριν.
Θα δούμε στα επίσημα. Μέχρι τότε...απλά παρακολουθούμε

Υ.Γ. Αν πήαγινε στην ΑΕΚ όλες οι φυλλάδες θα έβγαζαν έκτακτο παράρτημα πως πήρε η ΑΕΚ ένα παγκόσμιο πρωταθλητή και έκλεισε την τρύπα. Τώρα άλλαξε το τροπάριο. Θα δούμε λοιπόν...στο χορτάρι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θα δούμε τι θα γίνει...χαλαρά. Γεγονός είναι πως η ομάδα στα φιλικά δεν έδειξε τα στοιχεία που περιμέναμε από τον προπονητή μας. Αλλά από την άλλη είναι άνθρωποι και πρέπει να μάθουνε να κάνουνε πράγματα που κανείς δεν τους τα έμαθε πιο πριν.
Θα δούμε στα επίσημα. Μέχρι τότε...απλά παρακολουθούμε

Υ.Γ. Αν πήαγινε στην ΑΕΚ όλες οι φυλλάδες θα έβγαζαν έκτακτο παράρτημα πως πήρε η ΑΕΚ ένα παγκόσμιο πρωταθλητή και έκλεισε την τρύπα. Τώρα άλλαξε το τροπάριο. Θα δούμε λοιπόν...στο χορτάρι.

για μενα αυτη η κινηση με βρισκει σχεδον απολυτα συμφωνο.Αν δεν υπηρχε το θεμα της ηλικιας του θα ημουν 100% χαρουμενος που επιτελους θα αποκτησουμε εναν αξιοπιστο αμυντικο μεσο που σουταρει καλα και μαρκαρει καλα.Με προβληματιζει ομως η εν γενει πτωση του τα τελευταια 2 χρονια,αλλα μπορει και να αναγεννηθει ξαφνικα,ποτε δεν μπορεις να ξερεις!Μακαρι!Τωρα σε οτι αφορα για την κακη εν γενει μεχρι τωρα εμφανιση της ομαδας στα φιλικα εσυ βρε μοικανε τί περιμενες δηλ?Τί να κανει ο βαλβερδε με παικτες σαν τον μπραβο,ντομι,παντο,στολτιδη,κοβασεβιτς,αλονσο,οσκαρ,τζολε στα 37 του και ολο το υπολοιπο συνοθυλευμα παικτων που εχουμε γ΄διαλογης?Δεν βλεπεις οτι δεν εχουμε σοβαρο υλικο?Σε ποιους παικτες θα στηριχτει ο φετινος ολυμπιακος?στον νικοπολιδη που πλεον ειναι στη δυση του?στον ζεβλακοφ,στον πατσατζογλου?στον στολτιδαρο ή στον τζολε,ή μηπως στην γεροσερβα?μονο ενας γκαλετι,ενας τοροσιδης και ενας αβρααμ παπαδοπουλος ουσιαστικα μας εχει μεινει απο τους παικτες εντεκαδας που δειχνουν φρεσκοι,νεοι και με γερη κραση.Οι υπολοιποι ειναι ειτε μπαγκιτες,ειτε στη δυση τους,ειτε δεν κανουν για την ομαδα που θετει υψηλους στοχους για την ελλαδα φυσικα και οχι για την ευρωπη.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παίρνετε Γκουμομπασινά; :grin: Να τον φωνάζετε με το παρατσούκλι που του είχατε βγάλει... :cool2:

Υ.Γ. Συμφωνώ ότι θα είναι καλή μεταγραφή.....

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα σοβαρα, πως καλυπτει τις ευρωπαικες προοπτικες του Θρυλου να φυγει ο Λεντεσμα και να ερθει αντ'αυτου ενας 32χρονος που τα τελευταια 2 χρονια παιζει και δεν παιζει δεν ειμαι σιγουρος... και οπως συνηθως, δεν κρινω μονο την μεταγραφη, αλλα και το γαιτανακι που οπως καθε χρονο ξεκιναει απο ονοματα τυπου Ντουσερ και Μακελελε και καταληγει στον ελευθερο Μπασινα!

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και για να ανακεφαλαιωσω, φετος ο Παναθηναικος:
- Κρατησε Ιβανσιτς και Ματος
- Εφερε τον Ζιλμπερτο Σιλβα
- Πηρε 2 δεξια μπακ (Γκαμπριελ, Μουν)
- Πηρε Χριστοδουλοπουλο, Κλειτον, Ρουκαβινα
- Φερνει μια ακομα ενισχυση για την επιθεση του (Ροντριγκο)
- Μολις πηρε Μελισση απο ΠΑΟΚ (τωρα το εγραψαν οι εφημεριδες)
- Και θα φερει και αλλον εναν σεντερ μπακ (Ζιβε ή Μποτινελι)

Φετος ο Ολυμπιακος:
- Εδιωξε Λουα Λουα, Νουνιεζ, και διωχνει (απο οτι φαινεται) Ρ.Μπραβο και Λεντεσμα
- Εφερε τον Αβρααμ (η μονη καλη κινηση, IMHO), τον Γκαλιτσιο και τον Κοβατς
- Δοκιμαζε για 3 εβδομαδες τον αδερφο του Τσαβι Αλονσο
- Πηρε τον Οσκαρ Γκονζαλες
- Φερνει τον Μπασινα
- Κοιταζει εδω και 2 μηνες τον Εθκερο
- Παιρνει τον Λετο δανεικο απο την Λιβερπουλ

Ξεχασα τιποτε ;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για να ανακεφαλαιωσω, φετος ο Παναθηναικος:
- Κρατησε Ιβανσιτς και Ματος
- Εφερε τον Ζιλμπερτο Σιλβα
- Πηρε 2 δεξια μπακ (Γκαμπριελ, Μουν)
- Πηρε Χριστοδουλοπουλο, Κλειτον, Ρουκαβινα
- Φερνει μια ακομα ενισχυση για την επιθεση του (Ροντριγκο)
- Μολις πηρε Μελισση απο ΠΑΟΚ (τωρα το εγραψαν οι εφημεριδες)
- Και θα φερει και αλλον εναν σεντερ μπακ (Ζιβε ή Μποτινελι)

Φετος ο Ολυμπιακος:
- Εδιωξε Λουα Λουα, Νουνιεζ, και διωχνει (απο οτι φαινεται) Ρ.Μπραβο και Λεντεσμα
- Εφερε τον Αβρααμ (η μονη καλη κινηση, IMHO), τον Γκαλιτσιο και τον Κοβατς
- Δοκιμαζε για 3 εβδομαδες τον αδερφο του Τσαβι Αλονσο
- Πηρε τον Οσκαρ Γκονζαλες
- Φερνει τον Μπασινα
- Κοιταζει εδω και 2 μηνες τον Εθκερο
- Παιρνει τον Λετο δανεικο απο την Λιβερπουλ

Ξεχασα τιποτε ;;;
ναι, ξέχασες μία λεπτομέρεια.
Ξέχασες να πεις τα αντίστοιχα περσινά σας. Γιατί οι μεταγραφές εκτός από τα μάτια τυ κόσμου καλύπτουνε και τρύπες. Και ο περσινός Ολυμπιακός δεν είχε τόσες τρύπες όσες ο ΠΑΟ. Οπότε λογικό εσείς και η ΑΕΚ να κάνετε περισσότερες μεταγραφές. Το θέμα όμως το έχουμε ξαναπεί. Δεν κρίνεται τίποτα το καλοκαίρι. Σου σκάνε εσένα 3 τραυματισμοί και αλαλιάζει η ομάδα σου. Μετ΄ανα σε δω πως θα παίξεις (φέρνω ένα παράδειγμα). Γιατί περισυ ο Ολυμπιακός είχε όλη τη χρονιά να παίζει με μισή ομάδα. Αυτή η μισή ομάδα τώρα λοιπόν είναι υγιής (πλην Λεντέσμα).
Ξαναλέω. Θα δούμε.
Όσο για αυτά που λες βάσο ένα έχω να πω. Έχω δει ομάδες με πολύ χειρότερο υλικό να πηγαίνουνε τρένο απλά επειδή είχαν πλάνο στο γήπεδο και τρέχανε σα σκυλιά. Για μένα είναι όλα θέμα αφομίωσης αυτών που ζητάει ο προπονητής.

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ φιλε μου τελευταιε των Μοικανων - θα συμφωνησω μαζι σου οτι εμεις ειχαμε να χτισουμε μια ομαδα σχεδον απ'την αρχη.

Ομως επισης ισχυει πως τα δικα σας "δυνατα χαρτια" απο περυσι (Τζολε, Ιερο, Νταρκο, Αντζας, Νικοπολιδης) ειναι ολα 1 χρονο μεγαλυτερα, και οτι ο Μ.Ο. ηλικιας μας ειναι < 28 ενω ο δικος σας ειναι γυρω στα 32...

Anyway, η μεγαλη αληθεια ειναι οτι ολα κρινονται στο γηπεδο. Σε αυτο ειμαστε απολυτα συμφωνοι :) Απλα εχει πλακα να βλεπω καθε χρονο τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ να πεταει τα μεγαλα ονοματα (τυπου Ντουσερ, Μακελελε, Βαγκνερ Λοβ, Ντελγκαντο κ.α.), τον ΘΡΥΛΟλαο να τα τρωει, και τελικως να βγαινει "ΜΠΑΜ" με Μπασινα ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ούτως ή άλλως ξεσαλώνουνε. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τίποτα, μόνο ό,τι βλέπουνε να γράφεται στον ξένο τύπο. Κλασικό παράδειγμα πως τον παίκτη που πρότεινα εγώ ούτε καν τον μυρίστηκε καμία. Και πώς να τον μυριζόταν δηλαδή; Πού να το βρει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειπαμε...δεν μπορώ να πω περισσότερα...νομίζω αντιλαμβάνεσαι για ποιο λόγο. πάντως είναι διεθνής ανατολικού μπλοκ και φυσικά...όχι μεγάλος σε ηλικία.
Α, σε λίγο καιρό βέβαια θα σας πω και σε ποια ομάδα θα τον δείτε.

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παντως εκτος των αλλων ο Μπασινας θα ανοιξει εμφυλιο στους οπαδους του Ολυμπιακου - ηδη εχει γινει χαμος στο Forum του επισημου site του Ολυμπιακου, και υπαρχει αντιδραση ιση με του Κυργιακου...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όσο για αυτά που λες βάσο ένα έχω να πω. Έχω δει ομάδες με πολύ χειρότερο υλικό να πηγαίνουνε τρένο απλά επειδή είχαν πλάνο στο γήπεδο και τρέχανε σα σκυλιά. Για μένα είναι όλα θέμα αφομίωσης αυτών που ζητάει ο προπονητής.

για πες μου μια ομαδα που ειχε τοσο κακο υλικο οσο ο φετινος ολυμπιακος που να πηγε τρενο,ελα σε παρακαλω μην τρελλαθουμε τωρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mπασινάς, Nικοπολίδης, λέω να γίνω Oλυμπιακός...  :2funny: :2funny:
θα βάλουν και τετράφυλλο στον δαφνωστεφανωμένο απάνω για γούρι μπας και τους ανοίξει ο κώλος και κάνουν καμμιά νίκη.....

Επισκέπτης
Mε τον Παναθηναϊκό του παρελθόντος στήνεται σιγά-σιγά ο Oλυμπιακός του μέλλοντος...  :rockon:
Tου χρόνου βλέπω στον Θρύλο τον Φύσσα και προπονητή Mαρκαριάν :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για πες μου μια ομαδα που ειχε τοσο κακο υλικο οσο ο φετινος ολυμπιακος που να πηγε τρενο,ελα σε παρακαλω μην τρελλαθουμε τωρα.
για την ακρίβεια να προσθέσω πως είχε και εντελώς άσημους παίκτες. Τους μάθανε μετά και τους παίρνανε.
Κοιτα να δεις, εγω θέλω να δω αμυντικό δίδυμο Άντζα, Παπαδόπουλο Α. και να εναλλάσσονται με το μικρό Παπαδόπουλο. Θέλω αμυντικούς μέσους τον Γ. απαδόπουλο και το Άκη, θέλω να δω τι θα έρθει στα άκρα επιτέλυς και αν θα είναι ο Λέτο τελικά με τον Γκαλέτι. Στα άκρα Τοροσίδης ή Γκαλίτσιος και Λεονάρντο από την άλλη. Επιθετικός μου λείπει. Να μην ξεχάσω και το Νιγκλητσιώτη που φέτος θα παίξει πιστεύω όπως και τον Κατσικογιάννη.
Ξαναλέω, επιθετικός μας λείπει. Όσο για τους μέσους όρους να τους ξαναμετρήσουνε. Ο Παναθηναϊκός φέτος μεγάλωσε και του Ολυμπιακού φέτος έπεσε ο ηλικιακός μέσος όρος. Χωρίς αυτό να λέει τίποτα απολύτως από μόνο του.

Επισκέπτης
Mε τον Παναθηναϊκό του παρελθόντος στήνεται σιγά-σιγά ο Oλυμπιακός του μέλλοντος...  :rockon:
Tου χρόνου βλέπω στον Θρύλο τον Φύσσα και προπονητή Mαρκαριάν :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέρεις τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός με τον μαγνήτη;

Αν κολλήσεις δεν ξεκολλάς εύκολα  :rockon: :rockon: Βλέπε καστίγιο τι δήλωσε δημόσια στον πρόεδρο και αναρωτήσου πόσοι παίκτες θα ήθελαν να παίζουν μπαλα στον Θρύλο  :rockon: :rockon: :rockon: Οπότε με αυτή τη λογική, ναι, και ο Φύσσας και Μαρκαριάν θα θέλαν να είναι κόκκινοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.566
Πόντοι
216
ειπαμε...δεν μπορώ να πω περισσότερα...νομίζω αντιλαμβάνεσαι για ποιο λόγο. πάντως είναι διεθνής ανατολικού μπλοκ και φυσικά...όχι μεγάλος σε ηλικία.
Α, σε λίγο καιρό βέβαια θα σας πω και σε ποια ομάδα θα τον δείτε.

Αναφέρεσαι σε κάποιον με εντυπωσιακό σουτ παρόλο που δεν είναι επιθετικός?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom